18

Анонимен

преди 3 години

Аха, най-накрая стана ясно кой е виновен!Родителите плюеха по учителите, уволняваха ги, пращаха ги на борсата....Ауу , искаха децата им да се социализират.Е, сега стана ясно, че са си били в къщи и пак са болни!! Родителска немърливост и безотговорност! Ама защо да не виним даскалите!?

17

Анонимен

преди 3 години

Пак ли децата са ви виновни за всичко бе тъ*аци?Не са тия с тайните купони, не са фитнесите и спортните клубове, не са купоните седенките, децата били!Да ги изтрепеме ли тия деца, какво? Че да може бабичките да си миткат по магазините на воля, а чалгарите да си играят кючек с бодро завърналите се от Занзибар звезди! Заслужавате си урисията! Като са ви виновни децата, после се чудете защо тия деца ви мразят и не щат да създават деца в тая държава! Да видим тогава чии деца ще останат!

16

Анонимен

преди 3 години

Това е политико-медицински геноцид спрямо бълг. народ. Да разполагаш с мед. знания за развитието на болестта и да отвориш училищата съзнателно и да си правиш експеримент. Брутално!

15

Аз

преди 3 години

Боко, учениците ли са виновни за ковида? На теб учениците и комунистите са ти виновни за всичко.

14

Анонимен

преди 3 години

Режима на борисов реши да заразят децата и да видят какво ще стане. Докато не почнат да умират няма да си мръднат пръста това е сигурно

13

В. Узунов

преди 3 години

Всичко възможно затваряха където контрола е строг а оставиха дечурлигата да сее заразите и фитнес клубовете де всеки се поти,крещи и пърди.

12

Анонимен

преди 3 години

Миналата пролет гърците затвориха всичко за един месец и после отвориха и си спасиха сезона.Сега мерките им пак са по-строги и адекватни от нашите.А ние си играем на тука има-,тука нема.

11

Зоро

преди 3 години

Няма такова нещо. Случайност. Подправяне на данни.Брей слепите прогледнаха и глухите взеха да чуват туй онуй.

10

Под карантия

преди 3 години

Ти да видиш. Имало дете с кашлица. Коварна кашлица, направо да се изгори училището, барабар с директоря. А останалите необразовани гламави дечица, направо да стават полицаи. За да следят дали малкото останали разумни, носят *** на устата, против опасни вирузи, причиняващи кашлица.

9

Анонимен

преди 3 години

шофьорът на джипката да я сменя с катафалка заради погрешните си управленски решения. отложете изборите за м.май.

8

Анонимен

преди 3 години

Вече и в Румъния не ни искат заради многото заразени.Ама нали един ви разправя колко добре сме се справяли.Нищо,че цялата държава е оцветена в червено.Пълен хаос е навсякъде.

7

Анонимен

преди 3 години

Най-накрая истината излиза наяве.Има ли някой още на когото не му е ясно кой разнася вирусите?Училищата са гара разпределителна.

6

Анонимен

преди 3 години

Шофьора на джипката няма ли да се изкаже по въпроса?

5

Некадърност пълна

преди 3 години

Министерството на образованието и жалкото министърче, което трябва да понесе отговорността и наказанията. Дори ЩАБА НОЩ го прикриват умишлено били учудени от увеличените бройки без да броят цял месец от разхлабването и пускането на децата по училищата и градини без да са ваксинирани да сеят зарази.

4

Анонимен

преди 3 години

Ходят без маски в училище. БГ мамите се зъбят на учителите. Даскалите са безсилни. Свободно си обменят коронки. Ужас, братче!

3

До министъра на МОН

преди 3 години

През цялото време се заричаше е кълнеше, че децата не боледували и не носили зарази.Хаотично пускаше и спираше училища. ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА и СЪЩО ДА ВЪРНЕ МИНИСТЪРСКИТЕ ЗАПЛАТИ, които е получавал от назначаването си и също да му се ИДВАДИ този прослужен стаж за пенсия. Такъв НЕКАДЪРЕН човек не заслужава висока държавна пенсия.

2

Анонимен

преди 3 години

*** ми, дойди ми чрез учениците НОЩните разбойници увеличават броя на заразените.

1

1-н

преди 3 години

училището е инкубатор за вируси...нема начин да е по друг начин, ясно е на всичкино явно това е целта- вирусите да се разнасят безконтролнокойто оцелее