157

Пламен

преди 3 години

Рут и сие са толкова "талантливи", че извън границите на България никой и 1-н долар или 1-но евро не дава за "творчеството" им. Само тук си виреят волно на щедрата държавна баница!

156

сминдух енд чесън

преди 3 години

Затова ли всичко живо в тази страна се натиска да хване Борисов за крачола,белким му подхвърлят някоя пачка.Уважаеми сънародници,хората по света бачкат и изкарват пари.У нас е неясно защо се разчита мутрата премиер да ви забележи и захрани ,забележете с вашите средства.

155

Анонимен

преди 3 години

Така се печелят избори но на нашия гръб.

154

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Тая Рет и за 40 лв. ще хленчи! Тая скандалджийка е известна само с конфликтите, в които се забърква. Аз нейна песен не зная, но всяка нейна поява е съпътствана със злостни скандали. Нагла и зла бездарница.

153

Сата НАТО

преди 3 години

Винаги може следващото правителство да обезсили решението и да върне парите в хазната - от личните фондове на Борисов. Това решение е с нищо необосновано и е пример за купуване на гласове и предизборна реклама на управляващста партия с държавни пари.

152

Анонимен

преди 3 години

Купуването и продаването на гласове е престъпление ,а ?От това горе изглежда напълно законно.

151

Анонимен

преди 3 години

След месец ще ги четем къде отмаряли по слънчевите плажове

150

Анонимен

преди 3 години

Два пъти останах безработен през двата им малоумнии локдауна и не съм получил и стотинка нито от борсата нито от държавата . Не плача , възмущавам се!

149

123

преди 3 години

Тая бездарна Грут Колева с какво е заслужила милостиня?Когато тия наши музикални смешни.ци са на нивото на ФСБ, Тангра, и Щурците, тогава пари да търсят.Защо не се отпуснат средства за сираци, пенсионери, образование, библиотеки, и тн. и тн.

148

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Няма държава в която една мутра да решава ,че 1000 човека ще получат нещо, а другите милиони нищо не те ли е срам бе всички от ГЕРБ ще си платите, народа ще ви измете тоя път колкото и гласове да купите няма да ви стигнат няма да гласуваме за никой

147

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Мутро отново разделяш народа 1 милион нерегистрирани в бюрото по-труда трайно безработни не са поличи 1 лв мръснико, всички които гласуват за ГЕРБ ще си платят не те ли е срам 2 милиона пенсионера са с пенсия 132-300 лв народа ще ви измете, няма да гласува за никой още много малко ви остава

146

Анонимен

преди 3 години

Едно на мене, едно на тебе, едно на мене, едно на тебе, едно на мене, едно на мене, едно на мене... и така натък.

145

Анонимен

преди 3 години

Сега вече и на плейбек няма да пеят. Само ще си умнеят вкъщи и ще си развиват таланта с пазаруване от денонощния магазин с държавни помощи. Как да не подкрепиш тоя стълб на държавността и културата, тоя стожер на интелигентността и българщината.

144

ТИКВАРА КОРУМПЕ

преди 3 години

А СЕГА ЗА ЕКОТАКСИТЕ; ЩЕ ВИ НАБИЕМ ОТ 12 ЮЛИ:1 стикер с чип за екологична група И ще оскъпиМ прегледа с не повече от 5 лева.;2 кмeтoвeтe нa oбщинитe ЩЕ нaлaгaт oгрaничeния зa движeниeтo нa пo-зaмърcявaщитe.3 зoнитe зa oгрaничeния ЩЕ бъдaт oпрeдeлeни oт кмeтoвeтe4 В зoнитe зa oгрaничeния щe бъдaт пocтaвeни кaмeри.5 Oбщинитe щe oпрeдeлят рaзмeрa нa глoбитe зa нaрушитeлитe.6 ОТ 2022 "Автомобилна администрация" ще дават разрешение колата да преминЕ ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕДГЛАСУВАЙТЕ ЗА МЕН

143

Анонимен

преди 3 години

Да им имам и творчеството на тия "творци". Дебелата дупара кой ще я бара, тез домати кой ги клати, дай 1000 лв!

142

Реалист

преди 3 години

Нагледно виждате как част от НЕВИДИМАТА еврейска "културна мафия" у нас изсмуква парите на българите. В това не влагам грам антисемитизъм, просто ФАКТ.

141

Анонимен

преди 3 години

Да вземат мотиката и да ходят да копаят картофи на село! Не само по телевизора на нас да обясняват каква идилия е на село, че и риалити формати да правят!

140

Мемет

преди 3 години

Бааати паразитити майна! Па ти оди копай и плащай данъци и осигуровки...

139

Анонимен

преди 3 години

ima faida ot dalgi manikuri;-)))

138

Щерю

преди 3 години

"Творците" - т.е. бездарните еврейски хрантутници на България, натресли се навсякъде в културата ни - взеха да надават голям вой за пари. Комунизъм в действие...