49

Митев

преди 3 години

Дано най-после се прекратят фалшивите технически прегледи и таралясниците се изметат от пътищата!

48

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ , БЕ....ХА,ХА,ХАААААААААААБЕЗПЛАТНО Е САМО СИРЕНЦЕТО В КАПАНА ЗА МИШКИ!АЙДЕ , ТЕКЕЗЕСАРИ ,КОЙТО ВИ Е НАУЧИЛ ДА ЖИВЕЕТЕ БЕЗ ДА СИ ПЛАЩАТЕ ... ШЕ ХОДИТЕ ПРИ НЕГО!ТУКА Е ТАКА!!!!

47

Анонимен

преди 3 години

Не усещат ли гърбавите че с това стикерче се издънват предизборно не стига че се издъниха с кражбите.. Поне да бяха изчакали да минат изборите и тогава да ни суровакат.Явно са изгладнели здраво покрай ковид епидемията и гледат да залебат.Вашата верица Айдушка гърбава.

46

минувач

преди 3 години

Аз трябва да си 'сертифицирам' колата всяка година и ако има проблем - глоби, спиране и т.н. А защо "магистралите МУ" не се цертигицират и те всяка година - и ако има ( а то винаги има!) проблеми - да се подходи по същия начин както спрямо нас - данъкоплатците???

45

отново бивш

преди 3 години

Милиционер ,отново забрани, номера . врътки .....

44

Анонимен

преди 3 години

+ тест за определяне на % на скотонаселението, което би им оптимизирало въздействието на алгоритъма. Дошло е време разделно. Колко от ВАС го разбират?

43

Койчо

преди 3 години

40...,По принцип си прав, но след боци-боц ще следва задълж ъпдейт поне веднъж годишно...А и Модерна черно на бяло си го пкшат в листовката-"нашата информац СИСТЕМА"...А за скритата стерилизация си прав на 200 процента. Мислещите очаквахме подобен опит от поне 10+ години. Технол възможност за коопериране м/у биотехн, нанотехнол и компютърните бе постигната 2008-2010. Сарс, Мерс, Ебола-изпитване на алгоритъма. Дори и в БГ поголовното изтребване на животните ни бе просто иконом война+ тест за

42

Ха ха!!!

преди 3 години

"Държавата" гледа на поданниците си като на Портмоненца - в които може да бърка когато си иска и за каквото си иска!А защо 'скромно' не ни съобщават и цената на стикера-чип? Нали няма да е за без пари, а?Караш - некараш - всякак година: Данък, Гражданска, Винетка, Преглед, ето и 'стикерче'!Нещо да забравих?

41

Анонимен

преди 3 години

прегледът ще думне на 100лв?

40

Локи

преди 3 години

Ако не махнем Борисов става вече много страшно. Само налудни идеи около него!

39

Забележка

преди 3 години

Сами виждате колко са загрижени за вас. Загрижени да ви ограничават, глобяват и да ви вземат паричките. После пак вярвайте, че искат да ви ваксинират за здраве! Аааа и да ви маркират колите за чист въздух.

38

Чичо Любо

преди 3 години

Бойко, това ли роди милиционерската ти глава. Нищо милиционелско не се забравя. Прави са мъдреците - Бивш не гър няма.И бивш милиционер.

37

Забележка

преди 3 години

Хора, вие с ваксините и чиповете. Твърде крайни теории сте чели. Все още напълно фукционален нанопроцесор не е изобретен поради нивото на технологиите. Ваксините са просто един ГМО експеримент който засега може да доведе до стерилизация или автоимунно заболяване. По нататък може да има и нанороботи ама засега е фантастика. Виж с генното инженерство са наистина напред с материала.

36

Анонимен

преди 3 години

сега всяко едно хлапе поже да ви скенира колата с телефона си, браво за глупавата идея !

35

Анонимен

преди 3 години

Мда, не е чипиране. Де факто чипират стикера, а после ти го залепят. Не врат, ами шия. И с ваксините е така. Първо чипират ваксината, а после теб само те ваксинират.

34

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

МИНАХ НА ПРЕГЛЕД И АВТОМОБИЛА СИ МИ Е РЕДОВЕН!КЪВ Е ПРОБЛЕМА....??!ТАПИТЕ СЕЛ ТАЦИ , ПАК ЛИ НЕМАТ ПАРИ....ХА,ХА,УХАААА...?АМИ , ДА ПОБАЧКАТ МАЛКО.

33

Д-р Исня

преди 3 години

До ЕкологистИ по-голяма турбина!

32

Анонимен

преди 3 години

А кога ще ни дадат пари за нови коли??

31

Симеон

преди 3 години

Слагат чип, но не чипират. Някой е близък приятел с Божинката явно

30

На канала

преди 3 години

Първо се слага чипа ,после се лепи стикера .После на канала.