78

Анонимен

преди 3 години

АКО ВЕНЦИ МИЦОВ БЕШЕ ЗАВЪРШИЛ ШКОЛАТА НА МВР СЕГА ЩЕШЕ ДА Е ПРЕМИЕР И ВСИЧКИ *** ДА РЕВАТ: БАТЕ ВЕНЦИ, ЖИВ ДА СИ, ТИ СИ СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ, АУУУУУУУ, АУУУУУНО КАТО СЕ Е НАСОЧИЛ КЪМ ИЗКУСТВОТО НЕКА МУ Е - ЛЕЖИ БОЛЕН И ПИШЕ, И НАЙ-МНОГО НЯКОЙ МИЛИЦИОНЕР ДА ГО ВИКНЕ ДА МУ ДАДЕ 5 ЗАПЛАТИ ЗА НАГРАДА И ТО АКО ПРЕЦЕНИ ЧЕ МУ ТРЯБВА ЗА ИЗБОРИТЕ АХАХАХАХАХА

77

Анонимен

преди 3 години

Просто тези, които прекарват тежко вируса ще го прекарат тежко и с ваксината. Останалите ще прекарат леко вируса без или въпреки ваксината. Важното едни компании да си напълнят касите и да се баламосва населението с обичайните оправдания как ваксината не била 100% ефективна.

76

Клоунски Свят

преди 3 години

До Анонимен - 96 Тоз бидоньо може и да се гътне от ваксината (която е 100% причината за бируса в неговия случай). То човек малко ако чете ще разбере че диабетици (тип 2, като на този),хора със алергий,астматици НЕ ТРЯБВА ДА ПРИПАРВА ваксина до тях, ама нейсе бидоньо решил да се връща в публичното пространство и сега му гледаме сеира.

75

Чичо Любо

преди 3 години

Венци, аз като ти казах да караш на чайчета и леки супички по Мандъров, ти не ме послуша. А сега, олеле в отделението е лошо и нямам права. Разбра ли защо патиш? Защото не слушкаш Мандъров. Чайчета и супички, а не хапчета и ваксини.

74

Анонимен

преди 3 години

Ваксината не е аналгин за да подейства след 10 -15 минути.Бутал се Венци на опашка без дистанция и ... получил зелен коридор за пневмония.Като се оправи да вземе да се втали, че е с тия килограми нищо добро не го чака.

73

Анонимен

преди 3 години

Хиляди пъти обясниха, че ваксините не дават 100% защита, а и защитата се проявява след 28-34 дни след първата доза и в пълен размер 10-14 дни след втората доза. Странното е, че има хора, които искат ваксината да действа на 100% и то от момента на поставянето на ваксината. Хайде малко по-сериозно.

72

Анонимен

преди 3 години

Май за първи път лежи в болница. То винаги си е така - има си график кое кога се прави и кога какви лекарства се дават на всеки, кога е визитацията и т.н. При операция не ядеш от предишната вечер до операцията, не пиеш и вода и т.н. След операция какво и кога се прави и т.н. В случая няма операция и много неща са спестени. Не казва какво е качеството на храната от кетъринга в тази болница, а то е едно от най-лошите, но може би не смее да го каже. Е, няма кафе там, но явно това му е проблема.

71

Клинични тестове 2

преди 3 години

За да не се чудите защо има хора "ваксинирани" които се разболяват след една доза, това не винаги означава че "ваксината " е слаба или е заразила човека. С декларацията за съгласие освен,че фирмите се освобождават от отговорност и материални щети при проява на странични ефекти,също така с този документ се съгласявате да ви бият и безобиден течен разтвор на принципа на плацебо ефекта.Всеки клиничен тест на лекарство работи така -едната половина с истинско лекарство,другата с плацебо.

70

помия

преди 3 години

Неприятно четиво от решил да захлеби от ковид кoпaнята автор с необосновано самочувствие, че има интересен, "бунтарски" стил.

69

Имате ли на идея?

преди 3 години

Колко вода е налята в нефтените кладенци и колко вода се е събрала в шистовите кладенци? 50 години едното , 25 години другото. Не знам дали осъзнавате колко е сериозно положението!

68

бай Тъпчо

преди 3 години

Да е живо и здраво момчето бе! С тая маска много секси физиономия има, все едно гледам мойта жена кога е по ***...

67

Клинични тестове

преди 3 години

Ваксина ,лек за Ковид няма открит . продукти . С декларацията за съгласие заявявате че фирмата произведител не носи никаква вина за каквато й да е странични трайни ефекти от нея . Съгласни сте да не търсите материална щета от фирмите . Всичко с което сте съгласни ви боцкат е на ваша лична отговоност и никой не ви е принуждавал. Вие не се ваксинирате ,а доброволно участвате в клинични тестове !

66

Анонимен

преди 3 години

Понеже този никому познат кллоун дразни хората с гротеската си и гнусна визия и претенциозен език, за това ли го навирате всеки ден в "нивините"?

65

DDD

преди 3 години

До кога смятате да ни занимавате с тая самовлюбена каца лой?... По цели 4 инжекции в корема всеки ден!... Леле малеее! Човек остава с впечатлението, че това са едни страшни дълги игли, перпендикулярно в корема - фрааас! И страшна болка!... А в същност на кашкавала му бият Фраксипарин подкожно... С една тъъъничка иглица!... *** друго си е да го напишеш по тоя начин!... По-величаво е някяк си!... Напомня ми за един персонаж от "Швейк" - "Ще се боледува за Императора!...". ***!

64

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Гледам че някакви всезнайковци са се изцвъкали тука и искам да попитам кой им каза че ако си с пневмония трябва непременно да си в болница!? Хиляди хора точно в този момент се лекуват при домашни условия с двустранна бронхопневмония и който твърди противното просто не може да бъде лекар! Освен това венозното наливане на антибиотици се прави по протокол, независимо какви придружаващи заболявания има пациенти. Няма да ги коментирам като вид, защото варират в различните заведения.

63

lewskar

преди 3 години

" Десетина дена след ваксинацията Венци Мицов влезе в болница с положителен PCR "Нали ваксинираните го караха по-леко ? А този е в болница!? Нещо не се връзва или ваксината бошлав или Венци Мицов има слаб имунитет по принцип

62

Ани

преди 3 години

Понеже е написано, а не казано, не мога да хвана нюансите - дали е самоирония, или обикновено мрънкане. Но и в двата случая, според мен, господинът не трябва да забравя, че има много обикновени хора, които нямат неговия късмет да се доредят до болница. Седят си в къщи без никакво наблюдения и се молят да не се влошат!

61

Попай

преди 3 години

Бат Венци е добре да се укроти малко, щото реклама, реклама на Ковид, ама ....

60

Мнение

преди 3 години

Представител на българските посттоталитарни "интелектуалци" - ревльовци. Около стотина са в БГ, като 99% от тях не са свършили работа за пет пари в живота си.

59

Анонимен

преди 3 години

"Пием пеем пушим и француски учим"...