42

Анонимен

преди 3 години

Обичам ви братя и сестри расисти... само така!!! Белите при белите ,другите другаде

41

Анонимен

преди 3 години

Меганче,да не катастрофираш нейде сама?!!?!?!

40

Анонимен

преди 3 години

Жабчо ще се осъзнае ама късно

39

Elizabeth II

преди 3 години

Катастрофи с коли, падащи самолет, потъващи яхти....схващах ли мило мое негърче?

38

Божков от Дубай

преди 3 години

Тази рено меган е много противна

37

Няма как да стане!

преди 3 години

Няма как да стане бате да го оставя к.а.у.н патки да пасе! Ония от север нема да го остави аз и да го оставя, ама ще ям шамари ако го оставя!

36

Анонимен

преди 3 години

Като сестра си скандалджийка.

35

Как бе бате?

преди 3 години

Как да го оставя? Нарушиха закона и цялата приемственост заради тоя к.а.у.н клоун и отрязаха бързата писта на много хора по стария закон, че беше гранична година - и стаж и приемственост и научна разработка - прекарахте ме, заради тоя уличник! Вие може много да ме не харесвате мене и си има причина и аз знам и вие знаете колко сте го втасали, аз нещем повече да се разправям с вас щом министъра на културата не иска да развали тоя конкурс, обаче тоя няма го оставя!

34

Анонимен

преди 3 години

как преведохте "вечни лъжи" ?? По- добре "нескончаеми лъжи", "постоянни лъжи" и т.н. Вечни истини има, ама вечни лъжи?Иначе много нагла излезе снахичката, да и се неначудиш дали сама си вярва на мелодрамите. Имение за14 млн, гардероб за милион, бижута, детегледачки и постоянно многострадална Геновева

33

дедовия

преди 3 години

А да му яде кралското пате (т.е. херцогското) можа и не се оплакваше, нали?

32

Аз ли?

преди 3 години

Аз разсъждавам върху един дзен будистки коан тия дни, не *** - "Небесният път е искрен и възвишен, земният път е твърд и неподвижен, човешкият път е спокоен и уверен, под и над небето вечен мир съществува." Разсъждавам и по-други въпроси, че никъде този коан не отрича "Каквото посееш, това ще жънеш." И си мисля, че двама го знаят тоя закон, ама единия го прилага много жестоко! Коан е задача поставена за решаване само знам, че "Ощеееее малкоооо ..." си взе жена досущ като вас ... г-н Павлов!

31

Щерю

преди 3 години

Де нелепа катастрофа в тунел, де...

30

Анонимен

преди 3 години

Куче да е от сой да е, казвт хората. Тези кралски фамилии трябва да внимават с кого се сродяват с техните правила и традиции, защото е явно, че някакви измислени, простовати, американски актриси не се вписват в пейзажа!

29

11

преди 3 години

Тез па кви са?

28

Елизабет II

преди 3 години

Катастрофите с коли са често явление, но напоследък и самолетните взеха да зачестяват.

27

Иван

преди 3 години

Кралското семейство към Меган Маркъл: Приятно пътуване с S-класа в тунел.

26

Анонимен

преди 3 години

Браво Меган мачкай дъртите рептили, изкарай им мръсното бельо наяве. Аман от богопомазани.

25

Барселона

преди 3 години

Стига с тези отживели неща.царе и царици,крале и кралици....и херцози.и...и...все едно чета Александър Дюма.Обикновенни хора като нас нищо повече.На Хари му писна от превземки и измислени важности и си живее живота като обикновен човек,какъвто в същност е...Като ги гледам по ТВ как стоят на опашка,да зърнат някой...Знатен Член на фамилията че и плачат от радост,на моменти сякаш сме в Северна Корея.Много щур народ има..

24

Рембо

преди 3 години

Дет' се вика, важна е и боята, и маята! На тая и боята и маята й не струват!

23

Рашко

преди 3 години

Само в приказките Пепеляшка може да стане принцеса. Истинските принцеси се възпитават като такива от деца, в строго определена среда. Не става да вземеш една па*авра от улицата и да я направиш принцеса!