36

Анонимен

преди 3 години

Гласувате от факултета директно в на ГЕРБ кошницата. Всички римляни гласуват за Боко!

35

Анонимен

преди 3 години

Живот в контейнер... Ирония или направо цинизъм!!!

34

Анонимен

преди 3 години

ЗА РОМИТЕ ГОТОВИ И БЕЗПЛАТНИ ЖИЛИЩА А ЗА БЪЛГАРИНА ЖИЛИЩЕН БАНКОВ КРЕДИТ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!

33

Анонимен

преди 3 години

Значи белите сами да се оправяме, докато една сурия бюрокрация ни пречи и ограбва с кви ли не такси, разрешителни и т.н. А за *** и по цвят и по мирис с парите на белите им правят и дават жилища, които само за седмица или две ще отидат за скрап !!!Е нема такава държава.........................

32

Анонимен

преди 3 години

ЕЛАТЕ В САМОКОВ,ЗА ДА ВИДИТЕ КАК МАСОВО АПАРТАМЕНТИ НА РОМИ СЕ ПРОДАВАТ ПО 1 ЛЕВ ЗАЕДНО С ОБЗАВЕЖДАНЕТО...ОГРОМНИ РОМСКИ ПАЛАТИ ДЪЛЖАТ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЗА ВОДА,ТОК И Т.Н.ДАНЪЦИ НЕ ПЛАЩАТ!

31

до 36

преди 3 години

Оооо, ама то май и всички греди, подпори и парапети са метални, голяма работа ще се отвори на вторични суровини.

30

Анонимен

преди 3 години

Помним социалните жилища за цветни субекти в един блок в кв. Дружба в Плевен. След година нямаше врати, прозорци, като пещери бяха. Бащичкото и сие добре си купуват гласове и се мазнят на ЕС, но да не забравят, че прадедитеим на тези са били изгонени от Индия, като крадливо и мързеливо племе. Да те изгонят от майка Индия, страна известна с отворен тип канализация по улиците и майката на живота река Ганг, в която цикъла от ядене, къпане и изхождане е затворен.

29

Анонимен

преди 3 години

знаете ли как бяха разкостили виетнамските общежития? и това са преселници от цялата страна, сега ще ни ги направят съграждани

28

полковник Колев

преди 3 години

Ако ме изберат: Въвеждам за току що сключилите брак български семейства,безплатни брачни халки,5год. платен отпуск по майчинство и безплатни и обзаведени апартаменти за 5 год....само за български семейства! Имам и други хубави планове!?

27

Анонимен

преди 3 години

Контейнерите нали са от...метал. Сещате се какво може да стане с тях.

26

Анонимен

преди 3 години

ИСКАМ И АЗ!БЪЛГАРИНЪТ ЦЯЛ ЖИВОТ ИЗПЛАЩА РАЗПАДАЩА СЕ ПАНЕЛКА А ЗА РОМИТЕ ВСЧИКО НА ГОТОВО!

25

Анонимен

преди 3 години

гърбaв кмет превръща Красна поляна в гето

24

Гаро

преди 3 години

"Факултета" е с най красивия изглед към София. И вместо да го очистят и да настанят нормални хора там го оставят на абсолютно незаслужили....Няма да гласувам за никоя партия....

23

Сметалото

преди 3 години

Контейнера сам по себе си не е много скъп. Но за жилище са необходими поне два. Истинската цена обаче започва да се трупа от следващите работи - изолации, гипсокартони, ламинати, инфраструктура, обзавеждане ... бе изобщо не е чак толкова евтино. Около 250 - 300 евро излиза на квадрат.

22

Анонимен

преди 3 години

МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ НАПУСКАТ ДА РАБОТЯТ ЗА ЖИЛИЩА.ЗАДРУГИ НАГОТОВО.ДО КОГА.

21

Анонимен

преди 3 години

2,000-3,000 лв бройката

20

Кармен Златарева

преди 3 години

До кога бе,до кога бе,вместо да ги вкарат до един оковани в трудови лагери...

19

Иван

преди 3 години

Месец преди изборите с показни акции за подсигуряване на цигaнския вот, да не би случайно някой *** да гласува за друга партия.

18

отровна гад

преди 3 години

Нито един опит да ги накарат да живеят нормално в нормални жилища не е успял!По една проста причина - те не искат да имат регистриран постоянен адрес защото това води до много неблагоприятни за техния начин на живот последствия. Издаване на лична карта с която полицията лесно щете намери. Призовкарите на съда и прокуратурата лесно ще ти връчват призовките. Ще имаш перонални абонатни номера към парното, водата и тока и ще трябва да си ги плащаш. Данъчните лесно ще те открият! И т.н. ...

17

Анонимен

преди 3 години

а няма ли да е по-лесно с публичен разтрел на някой стадион или с екипи за трансплантации на органи един по един без опашки?