41

Батко

преди 3 години

До 45 да си ***! Разбрали ме трон!!! И да се дали все на Момеков предните и задните части!

40

Анонимен

преди 3 години

Голото рамо на Ангелов и попа ли са научните доказателства, че ваксината е безвредна ? Нямам поввече въпроси.

39

До батко

преди 3 години

Скрий се ти бе !Кой те кара да четеш !

38

Батко

преди 3 години

Момеков, хайде да се скриеш! Не сме ти търсили мнението, досаден у нагъл герберски лакей! Твоето мнение трябва да се потисне гъзолизец! Всяка седмица си по телевизията бе ти ли омръзна? Е гари наскоро и арогантно човече, което си! Животът трябва да продължи нормално! А методите, които предлагаш срещу свободата на словото са безкруполни!

37

До въпрос

преди 3 години

При планиране на дете съветите за ограничения са много.Аз лично познавам хероинови наркомани,стероидни билдъри и заклети пушачи,които им се родиха здрави и красиви деца.По презумция всяка иновация няма как да бъде практически ясна за бъдеще,но теоретично производителите не свързват ваксината с безплодие.Твое право е да не се ваксинираш от съображения свързани с детенцето,но трябва да знаеш,че ако човечеството отхвърляше всяко ново в медицината,едно раждане днес би било с 40% смъртност на родилка

36

Анонимен

преди 3 години

До До 31Туй го знае всеки, който има поне малко обка култура как се появиГМО, благодарение на същата тая ДНК грешка, Първоначчално са вярвали, че е полезно ама сега и децата знаят какво е ГМО, а един професор да не знае е срамота, а когато двама професори не знаят ? Това какво ти говориq когато някой от гугъл поколението знае повече от тия калинки ?

35

Анонимен

преди 3 години

Казват, че заради Ковид, ще се върнем 40 г. назад, само да знаете, аз повече на детска градина няма да ходя!

34

Анонимен

преди 3 години

За първи път в живота ми няма да мога да ида на почивка на Бахамите... заради Ковид-19. Досега не можех... заради пари.

33

Нормален

преди 3 години

Гледам,чета тези ,,писания" и ми идва на ум една мисъл на мъдър човек:-,,Докато не почнах да ползвам интернет,не знаех че на света има толкова много и.д.и..от.и !!!

32

Въпрос

преди 3 години

На мен лично няколко лекари, признати имена в своите области ме посъветваха ако планираме дете със съпруга ми да не си поставям ваксина. Факт. Общо взето намекнаха, че не се знае какво би се получило след ваксинация и дали ще се получи изобщо. Вие си правете изводите, това е лекарско мнение и то на трима специалисти, не разните фантасмагории за чипиране на населението. Кажете в тази ситуация как да си поставя ваксина?

31

До 31

преди 3 години

Ти на академик ли се правиш бе мушморок-рожба на гутъл поколението.Даже не можеш да проумееш ,колко си смешен.

30

Анонимен

преди 3 години

Като чета по долу коментарите масово българина си мисли че някой се интересува от него или ще го пита какво да прави в интерес на общественото здраве на други държави. Няма нищо подобно. Никой няма да го кара да се ваксинира нито ще го пита за мнение и т.н. - ако ЕС си реши за паспорта значи е факт - бай *** да се съобразява и точка.

29

Най-съществената

преди 3 години

Разлика между сегашния ковид и предишния свински грип е в мерките. Чудя се теа дето Гейтс ги е обучавал на Ереван 201 чували ли са за Дарвин? Той казва, че ако някой вид се ограничи на определено място той буквално може да стане друг вид и дава пример с едни птички. С ограничаване на вируса географски доказваме теорията на Дарвин и сме на път да създадем Нов вирус.

28

Анонимен

преди 3 години

Оди яж ГМОбе като разбираш много, американците казват че ГМО е полезно, който твърди че не е полезно е конспиратор Докажи че вярваш на САЩ и я яж ГМО, бъди добър евроатлантик.

27

Гроби Таласома

преди 3 години

Е, па, язе, не одий до Африката;))) И на Шипка не отидай, оти там Бойха забранил са оди, *** отидой на място, дето Бойха никога нема се сети, че мой да го забрани. Е, там, ковид немаше, само зайце и сърнички скачаха;))) Арно местенце, щот и чейлеци, в близките 30-сет годин, не бея одили, само ловци, ама тей не ги броим за ора;))) Ойят по Африката тия, дето редовно прегарят пуканките у тенжурата;)))

26

Ех,хлапета!!!

преди 3 години

Науката срещу отрицанието!*** е имало винаги,от първобитният човек,до наши дни.Ваксините са спасили човека до днес-У нас БЦЖ се прилага от самото и откриване.Маларията е изкоренена.Ваксината е изкоренилаедедрата шарка.Детският паралич е бил бич,до откриването на ваксина.Турберколозата е убилатолкова народ в почти всяко българско семейство в миналото.Милиони животи са спасени с ваксини за жълта треска,рубеола,морбили,хепатит! НО,НЕВЕЖЕСТВОТО ВИНАГИ Е БИЛО САМОУВЕРЕНО.

25

Анонимен

преди 3 години

Това, че сме си измерили антителата, не дава мегаточен отговор на въпроса доколко сме развили имунитет-------Само фактът, че употреби думата "мегаточен", означава, че си кръгъл . А освен това - как в такъв случай оценявате ефекта от една ваксина?

24

Анонимен

преди 3 години

Този не може да е професор, както и Ангелов не може да е професор. Те ваксините съдържат вируси а тоя професор знае ли, че ДНК не съдържа само протеинови гени и тъй като не съдържа само протеинови гени е възможна грешка; Ако няколко различни кодона почнат да копират една и съща аминокеселина в тялото ще се натрупа излишък, а това притоверечи на кодовия модел на ДНК след две поколения може да почнат да се раждат да не казвам какви.

23

Май - май...

преди 3 години

Искам лично тоя Проф. Момеков да ме ваксинира... Щото нямам време да ходя да гоня зелени коридори, да се редят с пенсионерите на опашка и да се моля на личния лекар да ми запази една от шестте дози които са му отпуснали. Да дрънкаш и да философстваш е лесно, ама като трябва да се действа май не е така и цялото управление барабар със всички професори и кризисни щабове доказват

22

Анонимен

преди 3 години

"Част от тези страни разчитат на Исус да ги пази"А на ваксинотерористите ли да разчитат, ?