68

несведущ

преди 3 години

Абе, този "международен ред", дето го подкопавал Ким, в полза на САЩ ли е установен.

67

до Истината

преди 3 години

Под въпрос е дели бай Дън е жив, изобщо. Но ако е жив, не съществува въпросът дали е кукла на конци.

66

Анонимен

преди 3 години

Тези могат да съществуват само чрез войни и грабежи.Налагат своят мироглед по света чрез насилие, заплахи и санкции.Европа следва форватера на Щатите, като хиена, която не се гнуси от падналите "огризки".Но, "империята" се разлага, деградира и се разпада разяждана отвътре!Последната им надежда беше Тромпета, но те я пропиляха.Страшното е, че в агонията си могат да подпалят целия свят!

65

Истината

преди 3 години

Джо Байдън вече 40 дни управлява САЩ,а още не е дал нито една пресконференция!40 дни този картоф се крие зад телените мрежи на Вялингтон и зад гърбовете на 30 хиляди войници!

64

Анонимен

преди 3 години

А Сащ провокира Северна Корея от 70 години като не прикрива ядрените си съоръжения и произвежда непрестанно ядрени бойми глави

63

Анонимен

преди 3 години

Пpaceто ще го нагласят за Коледа

62

хехехех

преди 3 години

Бюлетина номер 29 - добре ли съм запомнил?:)

61

heheheheheheheh

преди 3 години

Започна предизборната кампания.И понеже ГЕРБ-авата мафия не знае какво да прави в РЕАЛНА предизборна обстановка, пускат новини за Ким Чен Ун.Така е. Един ден си на първа страница, на другия ден си последна.Така ще е. Свиквайте.

60

эээ

преди 3 години

Ако нямаха ядрено оръжие, отдавна хамериканците да са им внесли демокрация ! Бай Дън не му стиска да ги нападне !

59

до къде ви намират

преди 3 години

Е, това е по-прозаична и достъпна форма на абсорбиране на нестандартно за вас мировозрение не попадащо в общата медийна конюнктура!-)))))Нищо лично!

58

до анонимен

преди 3 години

Сега Чичо Джо е световния фактор,и всички трябва да мируват,иначе ще има дърпане на ушите.----------------На кого шъ дърпа ушлетата Бидоня???На бат Бойко.На баба Меркел.Но УрсуЗа фон дер ЛайНенНа Микрончето.На Саудитското принцче.Знаеш ли, че повече от закани и "санкции", Бидоня нищо друго няма да посмее да направи на Поничката от С. Корея?Знаеш!!!!-))))))Щото Кимчо, като нищо може да "подари" 1-2 ядрени бойни глави на аятоласите в Иран, хипотетично да речем!

57

РЕПТИЛ

преди 3 години

С. Корея нищо не "прикрива".Прави напълно нормално военни операции по съхранение на собственото си оръжие на собствената си територия.С. Корея няма териториални претенции към никого.С. Корея няма военни бази на чужди територии.САЩ нямат никакви права към суверенна територия, САЩ първо да си платят наема за военните бази в България с най-малко 1000 самолета Ф-35 + безплатно обучение на 3000 пилота за 5 години.

56

Анонимен

преди 3 години

Кимчо бил, Прасчо бил, ама им треперят нааканите *** от него...А Ким му дреме за тях.

55

Анонимен

преди 3 години

С добра дума и пистолет зад гърба се постига повече мир, отколкото с добра дума.А САЩ нека си лаят, тях това им е работата.

54

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Ти явно не си ме разбрал няма значение дали е канал или телевизия мисълта ми беше че и западно европейските и американските еднакво лъжат ,независимо дали са Си Ен Ен или други жълто кафяви медии .

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61 Какви уши ще дърпаТя неговата *** е толкова зле , че няма да му стигне и 100 мандата да я пооправи Голямо геройство да метнеш някоя ракета в Сирия и да крадеш петрола на хората После да не реват пак , като иранците им думнат някоя база

52

До 54

преди 3 години

Точно така е. САЩ обича първо да бие, после да пита.

51

Анонимен

преди 3 години

Срещу Израел кога ще има санкции ?Защо всички си затварят очите за техния ядрен арсенал ?Е то се знае отговорът , ама отново виждаме двойни стандарти

50

Анонимен

преди 3 години

Тръмп им даде малко почивка.но никой не го оцени.Сега Чичо Джо е световния фактор,и всички трябва да мируват,иначе ще има дърпане на ушите.

49

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен фронтНЕ си прочел добре коментара е за американската телевизия СНН(CNN на латиница-че са като работническо дело)Не се пише никъде за корейската,а за американския пропаганден канал СНН.Грешката е че е написано на кирилица.а не на латиница