73

само да питам

преди 3 години

Нетаняху дали не вижда иронията в т'ва да кара евреите да се (само)идентифицират и/или да търпят органичения по отношение на основните си човешки права и свободи?баси майтапа.

72

Анонимен

преди 3 години

не си мислете че всички сме овце .

71

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 62Ами пробвай. жулни две ракии, вземи колата и свирни на катаджията и му обясни, че си свободен и ще правиш каквото си искаш. Дилемата хубаво е да пиеш и да караш, ама закона не го позволява.

70

Анонимен

преди 3 години

Израел и свобода в едно изречение...

69

Анонимен

преди 3 години

Бе стига сте ни давали за пример Израел бе! Израел е фашистка държава!

68

любопитно ми е

преди 3 години

(стига да не лъжат, че се ваксинират - измамата е втора природа за тях) след 5 години като започнат да се проявяват тежките нежелани ефекти кого ще обвинят и от кого ще крънкат обезщетения? Обезкървиха Щатите, сега чий ли ред идва?

67

Свещен Гущер

преди 3 години

Аз съм вече от елита и съм чекнат в системата еРчардж дефлойнт канбергС така че нямам нужда от ваксина понеже съм стоял дълго време на платформата и не съм заразен и си имам добри антитела които отлагат имунизацията ми с масаци даже с година докато менте булгаришен СКУ2KBG от континента в Берген от Егон оскотява кротко и забравен в сутерена с полуфабрикатитеАе поздрави от Норге

66

Анонимен

преди 3 години

До Програмист Как се чустваш с ваксината от Аденовирус от шимпанзе произведен в генетично модифицирани човешки ембрионални бъбречни клетки чрез рекомбинантна ДНК технология

65

Анонимен

преди 3 години

До Баче КиреХаха да абсолютно!!! Много точен коментар!

64

Анонимен

преди 3 години

До ШахматистПо скоро се е ваксинирал с 2 ракии преди да седне да пише тук

63

Баче Кико

преди 3 години

ПРОГРАМИСТа се е прекарал, но малко късно се осъзнал - сега идва да риве тука, барем някой друг се прекара, да не е сам.

62

Анонимен

преди 3 години

До ПРОГРАМИСТДокато не дойде някой да ти се изкиха в лицето и осъзнаеш,че от тая ваксина полза няма.

61

Шахматист

преди 3 години

До Програмист Като гледам бая си се ваксинирал.

60

До Анонимен

преди 3 години

Направо, ме учудихте бе хора - правилата са законите, и свободата ни е ограничена в техните рамки.============Мхм - сега да не вземеш да кажеш, и че всичко щом е законно значи е хубаво или правилно - щото не е така.

59

Анонимен

преди 3 години

Днес в Израел, утре във всички други държави. Стига сте се опъвали като магаре на мост ами отивайте са се ваксинирате. Поговоркат а казва: Колкото повече мърдаш толкова повече ти влиза.

58

Шахматист

преди 3 години

До Програмист Провери си операционната система.

57

Анонимен

преди 3 години

До програмистВместо да плюеш дай пример и се ваксинирай,те и без това са купили ваксини в повече и викат куцо и кьораво да се ваксинира,за да не ги хвърлят.Да не говорим за количество на неизползвани ваксини в Европа,както стана с ваксината срещу свински грип.Когато голяма част остана неизползвана а пък тези които се ваксинираха-има хиляди и хиляди случаи на нарколепсия в някои страни в Европа.Сега Франция е най-негативно настроената срещу ваксини страна.Споко не е България,за да плюеш грозно

56

Анонимен

преди 3 години

До 54Не е анархия да не искаш да си част от насилствен експеримент(последен етап на изпробване на ваксина)Както знаем американците са правили експерименти върху хора в Япония след Хирошима,в Корея след корейската война в Индия и Африка.А сега искат да го наложат на всички.Това не е нормално.Това няма общо със спазване на законите а експеримент.

55

Анонимен

преди 3 години

Значи на ваксините ще им повярвам и ще отида да се ваксинирам (даже въпреки че четвърта фаза не е минала) след като видя в Израел двуцифрено число новозаразени без да има каквито и да е мерки!

54

Анонимен

преди 3 години

Дано този който насилствено налага ваксините умре в мъки. Искренно му го желая!