58

Някой знае ли

преди 3 години

Защо всички гнусари са в ГЕРБ ?

57

Пинкк

преди 3 години

Миче,next time,душко.На българчетата все нещо не им достига.

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58Мария сега започва кариерата си. Важното е дали ще успее да се задържи и развие след този пробив. Защото еднодневки много.

55

Анонимен

преди 3 години

Ако сравним филма на Мария Бакалова и тези, в които е участвала конкурентката,няма интрига за наградата.Който е гледал "Джак Ричър" и чудесната игра на Розамунд Пайк в него,разбира за какво става дума.

54

Анонимен

преди 3 години

Жалко, че не е получила глобуса! Но като се има предвид кои стоят в журито, близко до ума е, че ще го дадат на англосаксонски кандидат, ако ще и да е много по-слаб...

53

Анонимен

преди 3 години

Всичко може да е и аз никога няма да я гледам, защото просто за мен това Борат е простотия, но друго е да те дават по цял свят в такъв престижен формат за награди и името ти да го чете Майкъл Дъглас (ако не се лъжа, че само мернах по ТВ) и да си нареден до такива утвърдени имена. Браво на момичето! Трябва да сме горди!

52

пецата

преди 3 години

това че има бг име там някъде е добре щото ще започне някакъв интерес към страната, така че даже участието е достатъчно, да си актьор не е трудно , трудно е да си популярен актьор защото не само да изиграеш един филм, после следват много други неща , интервюта, скандали, трябва постоянно да се забъркваш в проблеми за да си поддържаш славата, жениш се развеждаш се, с една дума да си стресоустойчив, много актьори и звезди се пропиха , продрусаха и т.н. някой полудяха

51

Анонимен

преди 3 години

Щом е стигнала до там, вече е спечелила. В бъдеще дано да вземе златен глобус. Браво на момичето.

50

Анонимен

преди 3 години

Оставаше пък и тая селска тетка с треторазрядна роля в пародия на филм да спечели ...в

49

Анонимен

преди 3 години

До ГароНе че споря, но и Мария е от тези имена

48

Жена

преди 3 години

"Добрият актьор трябва да играе всичко - и мръсни и гадни роли, и възвишени и добродетелни" - така ли? Моника Белучи, София Лорен, Глен Клоуз, Розамунд Пайк, и много, много други добри актриси - коя от тях омърси биографията си с участие в подобна гнусотия? Прав беше преподавателят й - знае как да се слага на мъже и избра скандала, за да се популяризира. Защото другият пробив, с истнинско кино и роли, е труден и отнема много време е труд. Други се е да се разчекнеш и да си покажеш превръзката...

47

Анонимен

преди 3 години

Борат, по мое мнение е еманация на простотията и заслужава златни малинки, не глобуси.

46

Гаро

преди 3 години

Мария Бакалова не може да има никакви шансове срещу имена като Розамунда, Ребека,Естер или други с подобни имена....Сещате се защо нали?...

45

MM93

преди 3 години

Моето скромно мнение е, че Бакалова като актриса е кръгла нула. И това не ме прави хейтър, просто не ми харесва като актриса. Не я познавам лично, може да е добро момиче, но като актриса ... не.

44

Йосарян

преди 3 години

Бакалова не е като да няма данни и би се представила чудесно в поредицата Rocco's world.

43

Гост

преди 3 години

Крайно време беше Розамунд Пайк да спечели след толкова номинации.Но това не омаловажава успеха на Мария Бакалова,защото тя направи пробив в тези среди.Млада е ,талантлива е ,бъдещето е пред нея.Леонардо ди Каприо взе Оскар за най -слабата си роля ,а преди това само го номинираха н броя пъти ,но това не го прави слаб актьор .Не мисля,че Борат2 обижда българите и българския език,във филма Бакалова говори на български,а Саша Барон Коен на игрите,значи ли това ,че той обижда евреите?

42

Азимов

преди 3 години

В споменаването в едно изречение на Розамунд Пайк и Мария Бакалова има някаква особена перверзия. Но истински големият майтап тепърва предстои, защото това дете на природата скоро ще бъде масово споменавано в едно изречение с ......Глен Клоуз :))

41

Анонимен

преди 3 години

Нека има успех момичето, но медиите така я навират постоянно в лицето с интервюта, статии и величаене, като че ли е открила живот на Марс. До гуша ми дойде от нея!Да си гледа там ролите, дано я гледаме в някой друг хубав филм и точка, друго не ме интересува!

40

Анонимен

преди 3 години

Много ми пука

39

Анонимен

преди 3 години

ако някой си мисли, че българин или българка ще вземат някакъв приз в ЕС и САЩ - ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕ - има жестока дискриминация спрямо нас и няколко други държави.