6

Анонимен

преди 3 години

И справедливо ще го спечели. Младо хубаво българско девойче, сега му е времето да получава стимули за още много работа и успехи.Щастлив попътен вятър и умната напред! !

5

Анонимен

преди 3 години

Защо не остана в България да твориш Марийче - нали като сте в чужбина много обичате България. Лицемери! Фалшиви отвсякъде елементарни в какъвто й филм участваш.Актриса е Невена Коканова Цветана Манева и Стоянка Мтафова. Ти не си.

4

Анонимен

преди 3 години

Тая набедена за актриса и несимпатична девойка трябва да се срамува от помията в която участва. От алчност и егоизъм да печелят на земята хората се разболяват вътре в душите. Много ваажно дали ще спечели или не.

3

До 2:

преди 3 години

Абе , коментирай "филма" и "актрисата",колкото до мен - не бери грижа, много повече съмпостигнал от цялата рода общо на тази.ПП И аз мога да слагам много плюсчета и минусчета.

2

весел

преди 3 години

До ГНУС и СРАМКато те номинират теб за Златен Глобус, тогава плюй здраво късмета на това момиче,което за разлика от теб не се срамува от родината си!

1

ГНУС и СРАМ

преди 3 години

Тази пак ни я навирате!А Саша Коен като е голям майтапчия нека да си прави базици с евреите и дебелите пияни британки.Една държава като Индия забрани филма "Индиана Джоунс и храма на обречените" защото показва лъжи за индуизма и индийците, а ние вместо да наречем "филма" и тази "актриса" с истинските им имена, се гУрдеем с тази грешка на природата на снимката отгоре.