7

Анонимен

преди 3 години

Поне да бяхте се разходи ли до там да направите някоя снимка, щото тая която сте сложили не се знае кога е правена и за какво чакат тези 20 души. Днес в София 20 градуса без нито едно обаче, на снимката някакви хора със шуби и качулки сякаш е - 20,половината с чадъри и плочките мокри. Ама има и балъци които ви вярват.

6

Анонимен

преди 3 години

Айде вой на сервитьори с коментарите. Общаци мили обществени бедни слуги, разберете едно- целта на ваксинацията е да се ваксинира интелигенцията, защото вече вие сте ненужни (по 1000 общаци се борят за работно място, сравнено с 0.5 интлектуалци за квалифициран труд) . Ясно е, че общакът по цял свят пее как ваксините убиват. Точно това е целта. Глупавите да вярват в абсурдите и конспирациите и да измрат неваксинирани. Е, има и някои по-малко глупави сред общаците, които ще се ваксинират.

5

Анонимен

преди 3 години

Не се бутайте! Ваксини няма за всички.

4

Герб стадо

преди 3 години

има сбивания периодично в опашката но полицията се намесва и с няколко удара на палките гражданите се подреждат отново

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Това се получава понеже трябва да се спазва някакви дистанция от метър и половина.Ако нямаше това правило измислено нямаше да има изгонени хора навън.

2

Анонимен

преди 3 години

Ами явно това е знак от Бог, който показва че трябва да се върнат и да не се ваксинират.

1

Анонимен

преди 3 години

Ми ще има напрежение, я! Като им плащате толкова малко да висят на опашка, за да ги снимате! Поне и кебапчета да им раздавахте! Не знаете ли как се прави тая работа?