149

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че от който си взел парите, за неговата стока ще лобираш.Има си хас.

148

Анонимен

преди 3 години

Нинова с русофилщината си отврати и последните последователи на БСП. В партията и останаха само отявлени русофили и нито един нормален българин. Да им е честита загубата на изборите в България. Нинова да регистрира партията си в Русия за да даде едно мощно рамо на малкия човек с големия дворец.

147

Анонимен

преди 3 години

Ей лоша работа е туй путинджилъка, цял живот трябва да се борищ с истината и да доказваш че черното е бяло и бялото черно.

146

апел към СЗО

преди 3 години

Ще има ли поне малка надежда да се открие ваксина против червенотиквениковската шашкъния на другарите водени от Фигуранта и Импексова ?

145

Анонимен

преди 3 години

Ама те руснаците не я искат, сега на нас ли ще я пробутват?

144

Анонимен

преди 3 години

Къде са парите за ваксините? Няма ги.Къде са ваксините? И тях ги няма.Да вземем да поръчаме от друго място, а!

143

Не ни трябват

преди 3 години

Руснаците бяха комунисти и БКП/БСП беше най-послушния им последовател.Руснаците забраниха КПСС и станаха десни и отново БСП е най-верния последовател.Следва че БСП не е българска партия, а представителство на Русия в България.Трябва да им се каже че ние Българите можем сами да си вземаме решения и не се нуждаем от напътствията на БСП.

142

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбсолютна истина е това.Омраза към успехите наРусия,хвалене на всичко западно.Днес гледах снимка на холандски домати от семе у нас поникнали на червения плод.Вижте какво ни пробутват и всичко е така.

141

панаири

преди 3 години

До АнонименАз и хиляди в България искаме Спутник5,а ти си лай като куче и си слагай Астра Зенека.Като гледам хвърлиха ни пак на върбата.Лижете,лазете и чакайте !

140

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Ако Мишо Миков беше председател на БСП,..."Така е ама той се ваксинира само със шотландска ваксина, руската не я признава.

139

Анонимен

преди 3 години

Ахааа, ама вие вече сте похарчили парите за три определени ваксини, а тях ги няма. Сега Корнелия ви е виновна. Само да се обадите до Москва, гаранция, че самолетите ще бъдат още утре (в извънработен ден) по летищата в София, Варна и Бургас.

138

Анонимен

преди 3 години

Не съм за никоя партия, но в случая са прави другарите от БСП-то. Лобирала била за Спутник? Ами те щото не лообираха от ЕС и нашите не им изпълниха чинно заповедите да купуват само Модерна, Пфайзъра и Астрата. Кога най-накрая ще имаме самостоятелни решения? Как Унгария, Австрия и Италия могат да купуват и прилагат Спутник, и изобщо каквото си поискат, а ние сме абсолютен СЛУГИНАЖ. Милиарди народни пари похарчиха ей така за нула време /включително за самолетите, дето не се строят още/.

137

Анонимен

преди 3 години

Ако Мишо Миков беше председател на БСП, този спор нямаше да се води. Той се ваксинира всеки ден срещу всички болести. Наздраве Мише!

136

Анонимен

преди 3 години

На Прериткова малко й остана.

135

Анонимен

преди 3 години

тая с набръчканата гуша е от тия корумпирани муцуни кото се налапаха от герберското управление.къде са ваксинитема , лъжкиньо. вие лобирате с Астра Зенека защото лапате комисионни от Майделката..........

134

Анонимен

преди 3 години

Спутник се оказа най-калпавата ваксина, по калпава от китайската и индийската. А тая кокошка Нинова иска да ни ваксинира с тоя б.о.***.

133

Анонимен

преди 3 години

Нинова е изключително глупаво парче. Вижда че БСП постоянно затъва заради русофилстването си и въпреки това продължава да лобира за московските си началници.

132

Анонимен

преди 3 години

Спутник=Астра Зенека. А ГРОБ зверски лобират за АЗ и ще си делнат парите за недоставените 60%ваксини, като парите вече са платени и се чакат комисионните.

131

Анонимен

преди 3 години

Дариткова, къде са платените ваксини? във вашите чекмеджета. безсрамни гербаджийски крадци. На първо място сме по смъртност, къде са ваксините, крадци?вие лобистки вкарвата ваксината Астра зенека, чийто представител в българия е майката на вашата Маидел. вашата майка....вие сте лъжци и мястото ви е в затвора.............

130

За съжаление

преди 3 години

За съжаление Нинова е права за всичко казано за ваксините. В международната научна общност се твърди че ваксината Спутник е с най-добри показатели.