9

Анонимен

преди 3 години

Президента да отмени изборите, ГЕРП умишелно бавят ваксините за да не излязат хората да гласуват. Да се наложи пълен Локдаун с президентски указ, докато не доставят ваксините. Нямаме намерение да ходим да се заразяваме по изборите заради щаба НОЩ и шайката ГРОП и да няма ваксини в същото време.

8

поредната игра

преди 3 години

Всичко е игра . В България нищо не става, ако не е угодно на руснаците.

7

BugARIA

преди 3 години

Костадин е последната ми надежда - ако и той не успее ще имигрирам за винаги от България !умен човек е и с достойнство - дано промени простотията която ни залива !

6

Off

преди 3 години

Всъщност това не е окончателно решение - най-вероятно прокуратурата ще обжалва.

5

Анонимен

преди 3 години

Смятам да гласувам за Костя Костенович Копейкин! Окомуш момче-с тая субсидия ще си купи хотель. А корейките от др. Путин ще идат за предизборная агитация...Аферим, машшала..

4

Анонимен

преди 3 години

Всички се страхуват от една президентска партия и регистирарат всякакви парти,и всеки да къса гласове от една евентуална бъдеща президентска партия. Народа трябва да вземе нещата в свои ръце, а не да го представляват хрантутници. Някой много се страхува от юмрука на президента и тълпите по улиците в гнусната си морда.

3

Анонимен

преди 3 години

Нещо се пените гербавите ***?Пяна ви излиза от муцките алчни?

2

Майора

преди 3 години

За пореден път съда на Лозан Панов се провали и доказа двойния аршин спрямо незаконно създадена партия и присвояване на държавни средства!

1

Патриот

преди 3 години

Смятам да гласувам за Възраждане!