28

Копи пейст

преди 3 години

Тъпо и фейк като статия зв Навални

27

Анонимен

преди 3 години

астра зенека залежава защото в европа не я искатще я пробутат на украйна и българия айде да се боцкате с единствената ваксина на база аденовирус от шимпанзегоспода "европейци" дето 30 годин ви клатят с визите за сащто милиарди давахте краварски *** бл.ижетекато пинчери лае.те по когото ви кажат ама неби

26

Фончо 2

преди 3 години

Нали беха свършили бре, баце даже изпрати гневно писмо

25

Анонимен

преди 3 години

парите паритев така наречената "демокрация" са единственото важновсички измислени права на човека и тн са за мало.умнитетака че факта че в пандемията се увеличават паите на най богатите е точното мерило за това че въпроса с ваксините е преди всичко политически както каза президиента байдъни икономически- здравето на простолюдието е последна грижа честито на печелившите

24

Анонимен

преди 3 години

До Ганчовски"РНК бъркочите" са своеобразен връх на съвременната наука. Дали ви харесва или не, подобни технологии са бъдещето и ще навлизат все повече в различни сфери на живота, не само в медицината. А и никой не ги пробутва, просто бяха първи и първите одобрени. А АстраЗенека е малко по-стара като технология, но отново много по-напреднала от старите ваксини. А за реалната ефективност на трите ваксини в момента е още рано да се говори. Може да има и изненади.

23

Миро

преди 3 години

Аз чакам Спутника. Най-безопасната и най-ефективната ваксина. Който разбира английски, може да си прочете в нета авторитетните медицински издания в които се разглеждат подробно съществуващите ваксини.

22

Ганчовски

преди 3 години

Защо толкова усърдно се налагат РНК бъркочите, това е въпроса!?

21

Изглежда

преди 3 години

От АстраЗенека са се опитали да се оправдават, ама наш Боко ги изненада със Зелените коридори и за 5 дена реализира всичката им ваксина

20

да,да ама не

преди 3 години

До ИстинатаСамо управниците плачат и реват кански, колега! Лично аз не съм плакал и не съм видял някой на улицата да плаче за ваксина и да си бърше сълзичките с маската!За протокола : не съм антиваксър, но не разбирам и не приемам такава истерия!

19

До 13

преди 3 години

Тук се говори за сериозни ,но явно неверни неща малолетно момченце ! Къде си тикаш гагата,с глуповатото си изказване??

18

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Зависи какви са договорните условия, колега! Какво са писали в договора канцеларките от ЕС!? Какви са устойките и неустойките?! А като им се поиска да публикуват договорите стана какво?! ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!

17

отровна гад

преди 3 години

Заради някаква рекламна етика медиите избягваха да отразяват потребителските мнения за Оксфордската ваксина. А тя е точно такава - пациентите (клиентите) не я искат! Само англичаните се боцкат с нея на поразия от криворазбран патриотизъм.Сега, след като се издъниха яко с производството, си заслужават точно това - да се публикува в медиите, че са произвели пълен ***!Става само за благотворително предлагане в бедните африкански държави!

16

Истината

преди 3 години

В Белгия и Германия хората не искат да се ваксинират с Астра зенека,а тук плачем за нея.Май ние пак сме прецаканите,от където и да го погледнеш.

15

Димито

преди 3 години

Значи съм бил прав да не искам да се ваксинирам с Астра-Зенека от самото начало на ваксинацията. А след про4етеното, изобщо ще я игнорирам като вариант.

14

Чичо

преди 3 години

Този ,,Гардиън" ,от къде черпи данните си ,като те тотално се разминават с реалноста ???2,035 ваксинирани у нас ???? Това за преди колко време се отнася ???И дали и нашите ,,журналисти" си проверяват данните!?!!?

13

Анонимен

преди 3 години

Да не преписвате някоя остаряла статия отпреди зелените коридори? Или от миналата година? Пощенски гълъби ли ви носят "Гардиън"?

12

Анонимен

преди 3 години

Е как бе,нашето министърче вчера така изплака за тези ваксини,че жив да го ожалиш.

11

Анонимен

преди 3 години

Някой лъже. Сред масовото надлъгване напоследък вече не мога да разбера кой.

10

Анонимен

преди 3 години

Кунчев говори само за боцкане. До къде го докарахме?

9

Анонимен

преди 3 години

Тц, не мож да бъде! На ден в България ваксинират 200 000 000 0000 0000 човека!