72

Анонимен

преди 3 години

Понеже обещах да пиша.Вчера се боцнахме с жената първа доза.На мен нищо ми няма,само малко глава ме заболя снощи,обаче жената вдигна температура 37,5 и я заболя рамото на мястото на инжектирането.Тази сутрин тя е като пар цал,но е добре няма вече температура.Няма страшно ако някой се стрхува,може да се ваксинирате ако намерите ваксина де.Хайде живи и здрави!

71

1280

преди 3 години

Всички ненормални хора се записват за ваксиниране и гласуват за ГЕРБ.Останалите се надяват учиндолския и костинбродската да ги оправят.

70

Анонимен

преди 3 години

Ако видя поне един болен от това, ще си набия от всички спринцовки.

69

Анонимен

преди 3 години

Че то всичките им "спецове" от първата линия са вече в листите за кандидат-депутати. Има още време да се понапънат, може и някоя друга мярка да измислят или отменят. Дейност да се отчита...

68

БАНко

преди 3 години

КАКТО Е ПОДКАРАЛ НОВИЯ КОМУНИЗЪМ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ, ПАК ЩЕ СЕ ЗАПИСВАМЕ ЗА БАНАНИ И МОСКВИЧИ !!!

67

Анонимен

преди 3 години

Няма да нося маска повече. Не съм роб на никой психопат.

66

Клоунски Свят

преди 3 години

До ЗороИ двата пъти беше нарочно настъпването, аз съм го споменавал тук - до Май-Юни 2020 се твърдеше че ще се започне НЕприсъствено учебната година , Август се смени плочата и всички видяхме резултата.Тези практики имат доста цели, но главната е пенсионерите да ритнат камбаната.Само една бърза сметка - 10К гушнаха букета - да кажем са взимали по 200 - това са ти 24 милиона лева за 1 година, само от пенсий, без другите сметки(карти за градски примерно,здравни и прочее).

65

Анонимен

преди 3 години

370 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови заразени са открили няма никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масово да се ваксинират и то бързо,но за съжаление няма ваксини.

64

Анонимен

преди 3 години

Сега математиците във форума ще кажат, че идва поредната вълна.

63

Зоро

преди 3 години

до 55Ами как да се откажа, от факта, че училищата са главния развъдник? Отварят - вълна, затварят - намаляват заразени и починали.Да взема да извъртам фактите ли?Втори път настъпваме мотиката (нарочно този път) и не можеш да разбереш?Всичко можеше да си работи и да е свободно, само трябваше училищата да са онлайн от септември още и да се отпускат много внимателно.

62

СЪС-чо

преди 3 години

За съжаление в dnes.bg все по-често може да се види толкова некадърно написана статия. Във втори клас се учи кога се пише 'с' и кога 'със'! В пети клас се изучава как се форматира текст! Авторката ясно е проспала часовете. То образованието малко като държавата, всеки или прави нещо без никакво желание, или се занимава с друго което не му е работа.

61

1280

преди 3 години

Всички нормални хора се записват за ваксиниране и гласуват за ГЕРБ.Останалите се надяват учиндолския и костинбродската да ги оправят.

60

Анонимен

преди 3 години

Добре е да се затвори всичко, но ако си на държавна хранилка на първа линия или пенсионерче по цял ден вкъщи на клавиатурата. А какво ли мислят безработни, съкратени, сами живеещи. За да се папа трябва и някой да поработва. Но и балъците вече не са много.

59

Асен, 17г, женен

преди 3 години

Хора в избирателна секция от ГЕРБ - те даде гласува мене.

58

Анонимен

преди 3 години

Голям страх, брей. С орлите ще живееш. Ако имаш късмет-минаваш, ако не-пътя към светлото бъдеще.

57

Златин Кънчев

преди 3 години

Затваряй! Аман от глезотии! КПП-тата да се връщат! Аман от неспазващи мерките ***...

56

До Фико

преди 3 години

Не може да затворят ресторантите, чалготеките и наргиле баровете щото те не са отворени.

55

Асен, 17г, женен

преди 3 години

Аз ще гласува за ГЕРБ, жената и той. Държавните служители и той ще гласува, както и бате милиционера и те ще гласува за ГЕРБ. ГЕРБ = победа.

54

Ибре

преди 3 години

Учениците да минават на дистанционни форми! Това небе шега!

53

Клоунски Свят

преди 3 години

До Анонимен - %неодобрениеТе фалшифицираха изборите във ужким най-великата държава под небето преди няма и 6 месеца и инсталираха сенила мумия ти за изпаднала дупка като нашата се притесняваш.....То реално тези стратегий първо се тестват в дупки като нашата и после се прилагат на по-високо ниво ,така де.Да не говорим че реално ние сме фалирали от над 23 години.Интересни времена идват, интересни