135

Анонимен

преди 3 години

Може ли някой от България да ми каже дали е виждал този нов коронавирус за който се говори през последната година и дали го е изследвал?Защото ние дори не знаем, дали такова нещо съществува, както казваше учителя ми по физика - "око да види,ръка да пипне" ,че тогава да говорим за ваксини.И ако има такъв вирус, защо само лакомите фармацевтични гиганти продават,а няма български изследвания и продажби?Ааааааа,само те да лапат,а България да духат супата и само да плащат,от какъв зор?

134

Анонимен

преди 3 години

Абе ние сме в ЕС,защо не дадеш пари на БАН и да изработят ваксина,а внасяш? От какъв зор? И без това БАН има нужда от средства и развитие.

133

Анонимен

преди 3 години

И как няма да ги ограничаваш?Гърците като поискат ваксина...какво ще правиш, мутро?

132

нейсе

преди 3 години

Радан Кънев може и да му разрешат да се разходи из коридорите на Народното Събрание.

131

Дядо Йоцо

преди 3 години

То Радев затова отложи изборите. За да могат социалистите да вземат още една заплата. Иначе след изборите ще се влеят в редиците на безработните.

130

И така:

преди 3 години

Следващия премиер на България се казва:- Радан КъневЧестито на печелившите!На загубилите: Не губете кураж, идва нов тираж.

129

Анонимен

преди 3 години

Е то това е целта на ГЕРБ.Баце ги отваря за да се увеличат заразените и след месец точно преди изборите да затвори всичко,защото уж го е грижа за здравето ви.А иначе е за да не излезнат хората да гласуват,защото гласуват ли масово край с ГЕРБ!Сметнал го е той хитър е много.Затова и ваксините похарчи набързо,уж щит щял да прави срещу вируса,ама явно е знаел предварително,че доставката ще се забави и сега се прави на възмутен.Истината е,че чака яко да се заразят хората и да не излязат да гласуват.Прочети още на: https://dnes.bg/izbori-za-ns-21/2021/02/25/deputat-ot-gerb-otvarianeto-na-za

128

Безплодие 2020

преди 3 години

Абе бай ***, ти с кого се държиш така бе?!Тва да не ти е махалата, тва да не са ти 90-те години?!

127

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

126

ВетЪра на ПОДмяната

преди 3 години

Вече виждам табели с големи букви пред заведения , болници ,банки , магазини , автобуси : "НЕ ОБСЛУЖВАМЕ НЕВАКСИНИРАНИ " . Ах какво прекрасно бъдеще . Като едно време .

125

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 134 "Ако цивилизацията прецени,че за всички нас бъдещето би било по-безопасно при ограничаване на контактите с неваксинирани,то ще стане факт !А нека Г @нча цвили и ругае колкото иска.Или ще сме с Европа или ще сме Индията на Европа ! Пуууу....все нашите наопъки !"---Ако се стигне дотам , мислиш че хората в останалата част на Европа ще си траят ?интересно

124

Айде де

преди 3 години

Който не се е вакснал да не се пуска в магазин. Кръчма и .Да носи маска на открито.Да не заразди нас примерните ваксъри.

123

ВетЪра на ПОДмяната

преди 3 години

Супер Хироу Мустафа няма да остави Бойко да загуби изборите . ДА България накрая ще го подкрепат.ДПС пак ще прибере пари за на даване на гласове ГЕРБ .Слави няма да е политик но сама ИТН ще влезе обаче -утре в 19 ч на фейсбука си дългия ще го съобщи .

122

Анонимен

преди 3 години

Да не бъдат ,но ще бъдат ! Ако Борисов е твърде солидарен и либерален към ориентало-балканския недоразвит див***к,навън няма кой да му търпи философиите,претенциите и компетентничането ! Ако цивилизацията прецени,че за всички нас бъдещето би било по-безопасно при ограничаване на контактите с неваксинирани,то ще стане факт ! А нека Г @нча цвили и ругае колкото иска.Или ще сме с Европа или ще сме Индията на Европа ! Пуууу....все нашите наопъки !

121

Тоя не е дупка

преди 3 години

Тоя е последната грижа на големите. Подхвърлят си го и му се смеят зад гърба. Необразован лузър

120

хммм

преди 3 години

"Трябва да се подготвим за ситуация, при която ще се наложи постоянно да се ваксинираме през идните години заради новите разновидности на вируса", заяви германският канцлер"-------С две думи да се наливат по десетки милиарди долара в правилните фармацевтични гиганти само за една ваксина .Ами да направим и грипните ваксини задължителни за всички , така ще има още милиарди за тях Явно малко им се струват печалбите от останалите лекарства и продукти

119

Анонимен

преди 3 години

na onez gorestite izvori niama virusi...samo dopping...

118

Анонимен

преди 3 години

s nagriavane nad 25 gradusa i ot ogan virusite izmirat...oooo...kakvo she praim posle bez virusi?

117

Анонимен

преди 3 години

На един тракъв папагал в Щатите му резнаха туитър акаунта, като загуби изборите.На този още малко му остава.

116

Pro- staka

преди 3 години

И ко стана дадохте милиарди за експериментни буламачи ,но ви спряха дозичките .Сега който се е боцнал с едната доза ако няма доставка за втората доза , все едно не се е "ваксинирал" и му е забранено да пътува ! На Бойко простотиите се хванахте . Чакайте и ония НЕнаправени самолети от Тръмп да дойдат на куково лято .