114

До Програмист

преди 3 години

Това, да бъдем поробени от някакви ***, дето и един път не са се разболявали от грип през живота си, защото стоят на закрито и на топло е най-големия срам за нас!

113

Колето

преди 3 години

Ваксинирания нали има защита за какво се е загрижил за неваксинирания???

112

Анонимен

преди 3 години

Някой може ли да даде адекватно обяснение, защо след като и ваксинираните могат да пренасят вируса ще имат привилегии? Аз мога - на никой не му пука за живота ни, пука му за паспортите, заради което беше създадена кризата. Вие си му викайте конспирация, след известно време ще е реалност и дори няма да помните, че сте го наричали конспирация. Ще твърдите ами да то си беше нормално да се случи така, а и логично и т.н. ... :) ... Хайде живи и здрави, явно че стадото си има нужда от овчар и кучета..

111

До Програмист

преди 3 години

Е че ти нас за затворници ли ни имаш? Привилегия да дишам въздух, или дали ще ми вкарват в *** някви игли с някви отрови не си ти тоя, който ще определя дали това е привилегия или не. Както не е и моя работа дали това е привилегия за тебе! Препоръчвам ти на тебе и на всички останали, да си гледате работата и да си знаете мясотото, защото сте станали много смели! А това никак не е добре!

110

Анонимен

преди 3 години

stom v eu niama poveche svoboda za dvijenie na hora i tovari, tova e zatvor na monarhicheski belgiiski prestapnici iznasilvachi protiv choveshkite prava i demokratichnite cennosti.zatova Turcia i Erdogan, UK i Elizabeth s osnovanie ottegliha jelanieto si za chlenstvo v tosi tiranichen monarhichen belgiiski sbor.

109

Анонимен

преди 3 години

До 138 ПрограмистРазбира се , че погазва правата им. Научи се да програмираш

108

До програмист

преди 3 години

До Програмист много претенции, много нещо. Правата, които засягат собственото ми здраве нямат нищо общо с гевезълъка на деградацията на съвременното общество! Имай малко срам, за това, че те посягат на здравето ти и на благото на живота ти и ти ей толкова не е*аваш

107

Анонимен

преди 3 години

До ПрограмистТова, ако не стане със държавен закон, няма да стане никога. Няма авиокомпания която доброволно да се лиши от приходи, заради някаква ефимерна заплаха, която дори не касае пряко мениджмънта и. А стане ли с държавен закон, вече си е чиста тирания и няма да спре само до там. Докато частните компании сами и без държавен натиск си решават кого да обслужват, проблем няма.

106

Анонимен

преди 3 години

Който се ваксинира, ще трбва да се реимунизира на всеки 6 месеца. При всяка реимунизация ли ще издават паспорт - за един прЕятел питам хахаха

105

Бизнес анализатор

преди 3 години

До ПрограмистВсе още няма никакво доказателство, че ваксинираният не може да зарази останалите пътници в самолета, ако те са неваксинирани. Т.е. няма разлика дали имаш ваксина, или не, ти може да си преносител на вируса.

104

Martin Bormann

преди 3 години

Лека полека ще започнат да гласува закони за ограничения. Това, че ги няма сега, не означава, че няма да ги има след някоя и друга година. Мой приятел беше заплашен с уволнение ако не се ваксинира и го направи - оставиха го без избор. И други мръсотии ще измислят. Зависи от хората дали ще позволят а хората са все повече.... може би това им е проблема и искат да се отърват от някой и друг милиард непокорни....

103

До 135

преди 3 години

Кой за какви лагери говори?

102

Анонимен

преди 3 години

Нисичкият с мустачките така ги делеше - на чисти и на такива, които разпространяват болести и зарази сред чистите. С тая разлика, че тогава чистите бяха концентрирани по територия и етнос и затова жертвите бяха толкова малко.

101

Тролъ от Гурътъ

преди 3 години

До НинаТова е подивял комунизъм турбо-зареден на н-та степен.При положение че се говори за такова разделяне като толкова *** против една историческа личност с мустачки, как никой не се усеща че правят това което той е правил. Даже се говори за лагери за тези които откажат ваксина - но паникьорите ***. Този път май май на кютек отива цялата работа но да видим. А да -демокрация никога не е имало-прочети малко и ще ти стане ясно.Всичко е на хартия само.

100

Нина

преди 3 години

Всичко това вече наистина прилича на фашизъм. Жалко за усилията, които се положиха за утвърждаване на демократичните общности. Демокрацията е човешка ценност, извоювана с много усилия. Но тези лидери на ЕС, като че ли са скъсали с демокрацията. Те обслужват корпоративни интереси.Това вече е пределно ясно. Те в момента са едни марионетки, едни актьори.

99

Анонимен

преди 3 години

Вместо да се радваме, че имаме избор да се ваксинираме или не, ние безропотно се примиряваме да ни бъде отнет. Това вече отива твърде далеч и е предвестник на скорошния разпад на съвременната цивилизация. И както всяка друга най-ужасна злина, пак се прави в името на доброто и общото благо. Този път битката не е за територия и ресурси, а за Човека. Човекът по Божи образ и подобие, срещу човекът- животно, звяр и ***.

98

Анонимен

преди 3 години

Бойкот и тотална война с всеки, който дели хората на ваксинирани и неваксинирани.

97

Анонимен

преди 3 години

Всички дето сега искат да се ваксинират и им е увреден мозъка от толкова носенсе на маски и липса на кислород

96

Анонимен

преди 3 години

Без значение ваксиниран или не, веднъж допуснеш ли насилствено здравеопазване и репресия на здравна основа, с тебе като човек е свършено. Няма как да бъдеш човек, ако друг решава, кое е по-добре за здравето ти и те заставя да го изпълняваш. Така се прави с добитъка. А ваксиниран, който подкрепи подобни мерки - той вече е загубил себе си.

95

Анонимен

преди 3 години

Разделяй и владей!