35

Някой си

преди 3 години

Ей голямо мрънкане настана голяма работа. Когато си заявил, че ще отидеш някъде, а не го направиш защото имаш причина то имай ангажимента да се обадиш на този, който ще те чака и да му съобщиш. План се прави напред и спрямо някакви допуски от време. Когато хората не си спазват ангажиментите става Бъркоч.... Отделно някой писал да ваксинират толкова колкото имат за 2 дози... има време между дозите, а през това време има планирани доставки... тия с плана ли са виновни или тези дето не доставят????

34

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Пенсионерска жалба : Рано станах отзарана коридор зелен да хвана. Тез зелени коридори кой ли така ни ги стори ? С коридорите зелени пак настанаха промени. Тез управници игриви ги превьрнаха в сиви. Автор: Георги Илиев Митев. Потьрпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран.

33

Анонимен

преди 3 години

Аз пък мислех, че опашките от чакащи, които показаха преди няколко дни са за ваксина. Явно не са, що изхвърлят дозите на неявилите се.

32

Анонимен

преди 3 години

HekaдъPHици!!! Все хората са им виновни. Аз пък не съм виновен, вие сте виновни! Къде е върховенството на закона сега? Защо не питате вашите западни господари защо не спазват договорите за доставка? Нали липсата на върховенство на закона при нас, а не при тях, е причина все още да не сме в Шенген. Защо не покажете на целия свят, че и те са същата смотаHa работа като нас?!

31

СПОКО!

преди 3 години

"Пфайзер" е все по-вероятно да бъде достатъчно ефективен дори при прилагането само на една доза, сочи проучване."Даже скоро проучванията ще сочат че е достатъчно да си помирисал ваксина или да си стоял половин час до ваксиниран!

30

Анонимен

преди 3 години

"Здравните власти: Няколко дни разлика не са проблем!"Ама разбира се, те производителите ей така ориентировъчно си ги пишат нещата в инструкциите. А вие ще измислите всичко за да оправдаете некадърността си с която предизвикахте този хаос само за по-малко от седмица. Просто не е истина колко се лъже...

29

ха-ха-ха

преди 3 години

Така е, и на баце винаги са му виновни ОНИЯ ПРЕДИШНИТЕ!

28

Анонимен

преди 3 години

Тия от Зенека да връщат милионите,и веднага да,купят руска ваксина ,и всичко ще си дойде на мястото ,как може да се дават милиони за това което си купил а на практика нищо

27

Анонимен

преди 3 години

Цял НОЩ

26

Анонимен

преди 3 години

Хахха на цялата бутафорна държава пак хората са виновни и никой друг. Некадърни ли сте, кви сте, няма ли списък да се види кой кога е отишъл и за какво. Оправдават си цирка с хората, които са наплашени като деца, на които постоянно йм се карат.

25

Анонимен

преди 3 години

"Няколко дни разлика в поставянето на втора доза не се отразява на имунния отговор. В това беше категоричен главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев на редовния брифинг на МЗ."Кунчев е хипер маниак. Той е правил опити и знае. Знае по-добре от производителя за:- няма никакви странични ефекти- всички ваксини са еднакво добри- нямало проблеми да се ваксинират и групи, изрично упоменати да не се ваксиниратА сега вече и:- няма проблем да отлагаме втората доза.Капацитет!

24

Анонимен

преди 3 години

На брифинга стана ясно, че все пак такива случаи са единици------За какво тогава изобщо ги споменавате?За да се правите на интересни ли?

23

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирането трябва да е задължитено!

22

Анонимен

преди 3 години

Юруш на зеления коридор, кой превари - за него е ваксината

21

Анонимен

преди 3 години

До До 16Някакъв рандъм бот ще ми обеснява какво да правя

20

Анонимен

преди 3 години

Някой се оплакал, министърът обяснява - коментарите са тоя пак си търси оправдание. Може и така да е, нека първо да се изяснят фактите. За съжаление на брифингите просто се хвърлят политически напатки и това е. Сравнете с по-развитите държави, не е така.

19

До 16

преди 3 години

Оплакваш ли се ?А ти защо говориш ?Всяка съпричастност с темата увеличава тежестта й !Еми говори се ! Това е на дневн ред ! Това е настоящето !За какво да се говори ?За снимките на НАСА от Марс ?Ми недей чете бе !

18

Анонимен

преди 3 години

Ами като не са дошли що се занимавате с тях?Отписвайте ги и толкоз!Като има мераклии на тях!

17

Вейхайвей

преди 3 години

Не трябваше ли да се ваксинират толкова хора, така че да имат и за втората доза. Защо ги юркате, след като знаете че доставките не са особено редовни.

16

Анонимен

преди 3 години

И тия т.Умбаци които не са се погрижили за собственото си здраве, се опитват да обедят хората, че се грижат за тяхното