15

SS

преди 3 години

До 20. Като нямате ток купете си агрегат.Не бъдете овце.Въоръжавайте се !!!

14

Анонимен

преди 3 години

На хората ни е трудно да ни светне лампата защото от тая гнусурия която става направо ни спряха тока

13

Анонимен

преди 3 години

На всеки 6 до 12 месеца ще трябва да ни ъпгрейдват софтуера за да можем да се придвижваме спокойно. Колко хитро измислено, няма що. Повдига ми се в стомаха като чуя името Гейтс.

12

Глобални Комунисти

преди 3 години

и Сатанисти, Никога няма да се Ваксинирам, никога няма да приема Белега ви на Сатаната и Новият ви Световен Ред!

11

АХА!

преди 3 години

Ваксинираните са защитени от Корона вирус - нали така? Защо тогава, неваксинираните ще бъдат смятани за заплаха и няма да имат отворен достъп до определени зони, както заплашва тази жена?Или ваксините в същност не са ваксини и не предпазват, а имат друга цел?Хем не са задължителни, хем нежелаещите са дискриминирани. Отнасят се с нас като с бавно развиващи се деца.ОТВРАТИТЕЛНО!

10

Анонимен

преди 3 години

Това лице ...все едно е с някаква маска.

9

Анонимен

преди 3 години

ЕС = Вавилон.

8

SS

преди 3 години

Делението на ваксинирани и не ,и даването на каквито и да е предимства на първите е нарушение на правата на човека.И дискриминация на вторите.Ето тук трябва да ви светва лампата ,че евро ценностите са просто една голяма лъжа и лицемерие.

7

Анонимен

преди 3 години

Засега! Четете и се подготвяйте! На ваксинираните, тук в България, издават сертификати и най-върлите демократи от "Дневник" изискват тези сертификати да се използват като привилигия при пътувания...За кого плаче спринцовката, за кого пуши коминът...Две прасета си говорят:- Имам чувството, че ни готвят Коледа. - Я стига с тази конспирация! - изгрухтяло другото.

6

Анонимен

преди 3 години

Меркел: Рано е за привилегии за ваксинираните ......но, важното е да говорим за това, за да го импринтнем в плоските мозъци на плоскоглавите проваксъри за да водят война от наше има (безплатно) срещу нормалните хора.

5

Бау

преди 3 години

не обърквайте ***! Той по принцип я мрази :D

4

Анонимен

преди 3 години

По тази логика излиза, че неваксинираните са заразни. Меркел наема ли се да доказва и това недвусмислено.

3

Анонимен

преди 3 години

Привилегиите биха издали, че твърде малко са ваксинираните. Освен това, знае се, че всяка привилегия поражда бунт. Когато обявяваш, че ваксинацията е доброволна, изключваш възможността за награди, привилегии и каквито и да е поощрения. Израел се изложиха със зелените значки.

2

Анонимен

преди 3 години

Тоя бабишкер няма ли да се пенционира.

1

Анонимен

преди 3 години

Тази още ли се смята за политик? Аз ако бях щях да си потъна в земята от срам а не да продължавам да се правя на някаква. Сега се захвана с ваксините. Смятайте че пътеката пак е ***, защото където се намеси Меркел така става. Да вземе по- добре пример от английската си колежка, бившата прайм министърка забравих й вече името. Това е по - достойно така мисля. Ама къде ти.. някои хора просто не могат да приемат провала. Което е жалко. За нас.