35

до 43

преди 3 години

Какво спорите за глупости? Моделът от снимката е на 6 години. Никой нормален човек, купил такъв нов, не би го държал 6 години, а би взел още след 2 новия модел. Затова и долу в коментарите е казано, че е осма употреба. Казвам го като човек, който кара сходен клас автомобил и сменя на всеки 2 години, защото се обезценява твърде много.

34

Nick

преди 3 години

До Анонимен За последния модел Q7 от снимка 9 ли говориш?

33

Стрихнин в супата

преди 3 години

Гьорбава ***

32

Тонката

преди 3 години

Кво стана с кметицата на Красно Село окрала парите на пенсионерите бе?:):):)

31

ззз

преди 3 години

Преди време по някоя от телевизиите даваха интервю с човек завършил училище за павиране. Човекът (доста интелигентен при това) казваше, че буквално е минал цяла Б-я на колене, и че работата съвсем не е да редиш някакви павета. И ФАКТ е че павета полагани преди години държат още, а тези ремонтирани последните 20-тина години са бoклуk! Примери - стотици. Вижте Борис III дясното плато го ремонтират всяка година а лявото е от Тошово време и е перфектно. На места пробват с валяци и шлайф машини ама..

30

до 36

преди 3 години

Нека да обясним- бачкаторите редят павета (бензинджии, сервитьори, общаци, шофьори, бакшиши), а мениджърите (лекари, архитекти, програмисти и подобни) караме новите коли. Капиш? Съвсем отделен въпрос, че това е доста поостарял модел.

29

Анонимен

преди 3 години

Простете ме, този 6-годишен барутник осма употреба ли се смята за луксозен?! Да ви имам вижданията... Струва колкото първоначалната вноска на една нова кола от този клас.

28

Случаен

преди 3 години

Какво следи и какво им обяснява? Да вземе да им демострира как се редят павета! Дали си има идея?

27

Анонимен

преди 3 години

Тоз е просто една каса разпределителна. Виждат се и специализираните работници, които са май от същата боя с мениджъра, което определя и зависимостта към обществото.Утре ще идат да гласуват за когото каже шефа, че иначе няма работа. А ние искаме качествено свършена работа, е няма как да стане.Пък и ремонтите ще продължат, те така се хранят.

26

Анонимен

преди 3 години

За съжаление Българи не искат да редят павета. Предпочитат да живеят от пенсиите на бабите си отколкото да работят. От преди няколко дни е новината за 160 хиляди младежи които нито учат нито работят.Мързел е болестта на този народ.

25

Пешо

преди 3 години

Почват то 100 000 лв. в мобиле

24

АКО НЕ СА КОМУНИСТИ

преди 3 години

пак виновни за спуканите павета не знам. Може да са климатичните условия може внезапно цунами да е ударило центъра на София. Или бедстието ГЕРБ е най-вероятната причина

23

Тонката

преди 3 години

Такава SQ7 имах преди 3г.Невероятен джип,ама наистина невероятен с 850 въртящ момент.2018 се нацелих в един Турски ТИР в аварийната на Тракия и след ремонта я смених за S8.Пак съм много доволен:):):):)

22

КАТО ГО УДАРИ ТОКА

преди 3 години

някой или се пребие на колците на ГРАФА новината стига до ФАНДЪКОВА със закъснение 1-2 месеца

21

БИЗНЕС В РБ

преди 3 години

По-лесно се прави честен бизнес в ЗАНЗИБАР

20

ТОЯ СЪС СИГУРНОСТ

преди 3 години

"уважава" БАЦЕ и някой по-надолу по хранителната верига

19

Коментар

преди 3 години

Електоратя!Меринджея сигурно разкарва из Фъкултето и пачките с пари да раздава на избирателите!Сигурно е отракано момче щом се е уредило до многото пари за ремонти))

18

Meisterrrrrrrr

преди 3 години

До oooo jaaa, wunderbarте не са специалисти те са (Spezialisten)

17

Анонимен

преди 3 години

Тоя е поне с 3 висши. Ама това си е, матреала си обича ръководителите. За едни джипове-камиони, а за други жълти жилетки за безопасност на труда!И минимална де.

16

РАДЕФСКИ ПАРЦАЛ

преди 3 години

До АнонименАБЕ ТЪПУНГЕ.Р НЕ РАЗБРА ЛИ КОИ СА КРАДЦИТЕ БЕ ТЪПАНА.Р ...ЩЕ ТИ НАБИЯТ ЕДНАК КАСКА ...