179

Анонимен

преди 3 години

Тези специални немски диверсионни подразделения са били наричани с обобщения израз "власовци", а на различни географски места са наричани и по други начини. За тях историята мълчи и не случайно. Затова се питам нещо:--------------------------Колко ли власовци има на служба и до днес в България?-------------------------Защото като гледам поведението и действията на партийни активисти и прочее наемници, удивително приличат на такива специални части от меркеловия олигархичен РайхН. Марков

178

Анонимен

преди 3 години

Те са били преоблечени с военни униформи на Червената армия, но задачата им била да убиват безмилостно и коварно, както и да мародерстват жени, деца и възрастни хора. По този начин, с идването на истинските руски войници се е оформяла естествена съпротива срещу тях и генерираната пълна омраза на пострадалите обикновени хора е довела до гибелта на напълно невинни души. Става въпрос на стотици хиляди жертви на този тактически сценарий! Тези специални немски диверсионни подразделения са били наричани с обобщения израз "власовци", а на различни географски места са наричани и по дру

177

Анонимен

преди 3 години

В една от фазите на Втората световна война немското командване предприема една военна тактика, която не е много популярна, но за сметка на това е широко разпространена и до наши дни. С цел дискредитиране на руските войници в очите на цивилното население, немците внедряват на руснаците специални отряди. Те са били преоблечени с военни униформи на Червената армия, но задачата им била да убиват безмилостно и коварно, както и да мародерстват жени, деца и възрастни хора. </p><p> По този <span class="text_exposed_show">начин, с идването на истинските руски войници се е оформяла естеств

176

смях

преди 3 години

Социалистите издивяват от безсилие.По-доло четем лебедовата им песен.

175

Анонимен

преди 3 години

Толупе ,ти си за Беляне.Рано или късно тамммм ще се озовеш.

174

3

преди 3 години

Отделно вместо да осигурява работа на български в СПОРТИСТИ, Бокл.ук Б.Б. пуска някакви н.ег.ри- ***.йм.уни да ОТКРАДНАТ парите и Работата на български спортисти.. Трябва някой да намери Банкя-лийския турчин в Банкя или в СОфия и да го уб.ият.. А после няколко Българи ще ПОЛУЧАВАТ заплатата му, за да осигуряват пари и работа на нас, българите..

173

4

преди 3 години

С избори, тоя почти НЕ могат да го махнат, щото оня дава български документи на арaби, не.гр.и и китайци да ГЛАСУВАТ за него на български избори.. Поп Кръстьо и Стефан Стамболов, СЪЩО като Бокл.ук Б.Б искаах да пуснат арабите и не.гр.ите да завземат България, но добре че ги уб.ихме, преди да успеят ЗЛО-сторниците и Предатели.

172

чякяракя

преди 3 години

едва дочакахме пак ще скачаме по масите и щракаме с пръстийепппааааааупсааааа упсаааааа

171

Патриот

преди 3 години

Гнусен селски герберастки номер ,сега това което ще направят е да отворят за изборите да си направят евтиин пи ар,овцете пак да пуснат бюлетинка за тях! и като минат изборите пак четвъртит,затваряния ,двойни ,тройни маски ,ваксини ,смърт ,глад фалити стрес и тирания за скотонаселението!

170

Мачо

преди 3 години

До АнонименВожда наш не може да преживява с толкова малко пари. Ти си купуваш гардероб за дрехи, а той - за пачки.

169

Мачо

преди 3 години

Мачлета коги ще могат да се гледат по стадионите? Реално това е най-бързият начин за постигане на стаден имунитет.

168

Анонимен

преди 3 години

Пожелавам ти да преживееш това,което преживях аз и други хора в България,заради теб,нищо повече!

167

Изнервена

преди 3 години

Отваряйте бе, вашата м***м@! Искаме да живеем нормално! Който го е страх да не излиза!

166

Анонимен

преди 3 години

Баце отваряш , ами като започне да мре народа от разпостранението на Ковида за къде ще си?

165

Анонимен

преди 3 години

Много българи СИ МИСЛЯТ.Че Изборите не ги касаят?Ами грешат много и жестоко!Ако на тези избори,излязат масово българите и гласуват.Групировката на др Борисов бившият комунист и член на ЦК на БКП ГЕРБ.Ще бъдат просто УЧАСТНИЦИ В ТЕЗИ ИЗБОРИ! Те се възползват Именно от факта.Че Българина НЕ ГЛАСУВА МАСОВО! И те "управляват"с реални 23%Ако имат и толкова реално де.Ами излез и гласувай масово българино!И забрави ЧЕ ОТ" ТЕБ НИЩО НЕ ЗАВИСИ"!НАПРОТИВ! От теб зависи всичко! Нищо не ти пречи да ГЛАСУВАШ!

164

СВОБОДА НА СЛОВОТО

преди 3 години

ОБИЧАМ НА ПЛОЩАДА ДА СЕ ЦЕЛУВАМВ САРАЙТЕ С МЪЖКИ СЕРКРЕТАРКИ ДА ПРАЗНУВАМПИЖЕ И ПЕЕВСКИ В ЕНЕРГОТО ДА НАМИРАМДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИНДПС И БСП МАШАЛААААА

163

Life или жизнь

преди 3 години

GAME OVER.......Тикво..............То пък ти Не знаеш чужд език, но пък си чекмедже - бабаит. Спомни си как ти избихме зъбите в Лондон!?! ЧАО Мутро.

162

Истукан

преди 3 години

Тиквеникът няма ли да си ходи най-после?

161

Анонимен

преди 3 години

Нещата и живота в България др Борисов ,ще се развиват и без теб! На 4 април ти вземаме МИКРОФОНА,ЗА ДА НЕ ГОВОРИШ ПОВЕЧЕ ОТ НАШЕ ИМЕ!!!-:) Съжаляваме.Но това е положението! Скачането ТИ от пост на пост в държавата през годините.Приключва на пролет! Лицемер като теб,не заслужава и секунда да е на чело на държавата ни!!!Тия пируети и пазарлъци,с 2 малки партийки с по един файтон хора като " Патриоти" " Воля" и партийката на др Каракачанов.Които те държаха изкуствено на власт .БЯХА И БЯХТЕ ДО ТУК!

160

луд по луд разбойко

преди 3 години

Този щеше при 100 заразени да затваря, сега при 1800 ??? ще пуска единственото, което е спрял. И две клетки да имаш в мозъка, знаеш че училищата предизвикват пандемията. Е той има само една! Вместо да върне учениците онлайн и можеше да пусне ресторантите.Чака ни тежко мазало! Ще гоним 5000 по време на изборите.Дано махнем това 1-клетъчно на 4 април.