108

Анонимен

преди 3 години

Щото ще стане ясно, че е получавал подкупи от СССР и Путинъ за да прави мизерии и да разстройва световното обществено мнение. Както обикновено се получава, Русия си даде парите, но не получи нищо в замяна. Пореден провал за касскетите.

107

Анонимен

преди 3 години

До za USA4o4o tova ti li si

106

WE THE PEOPLE

преди 3 години

GOD BLESS DONALD J TRUMP!!! GOD BLESS AMERICA!!!

105

ББ

преди 3 години

До za USAфалирала...неандертал.и като теб плюят и отричат хора работещи в Силиконовата,мечтаете за Форд ама карата 30 г. лади...фалирали са мозъците на руските кибер ченгета...нямат аргументи...с нечовешки обвинения се опитват да заработят хляба си...бедните духом...хем мечтаете за ...как беше...американската мечта...хем фалирали...а децата ви случайно да не живеят САЩ???ще ви ги върнем скоро...ако няма престъпления за които ще бъдат съдени...фалирали ли???

104

ББ

преди 3 години

Настоятелно моля администрацията на сайта да прекрати обслужването на руски кибер служби вменяващи вини недоказани...много ли ви плаща фалиралият...това са руски рубли...бъдете сигурни,че ще ви търсим отговорност за разпространението на лъжи ...Бог да пази САЩ!!!Съд за насърчилият убийства тръмп,слугата на путин...финасиран/за съжаление/през Дойче бан.,...с рубли...

103

Китай + Русия

преди 3 години

Другарите Си и Путин в Китай и Русия си знаят работата................Путин им го каза още преди години:"Край на еднополюсния свят!"

102

za USA

преди 3 години

Федералния резерва на САЩ искаше да прехвърли дълга на целия свят за да спаси САЩ от фалит................но Китай и Русия казаха "НЕ"!!!САЩ е фалирала държава..............горките обикновени американци, жал ми е за тях, нишо хубаво не ги чака!!И те са жертва на системата!!!

101

Факт

преди 3 години

Предателите на САЩ е глобалистката глутница на Джо Байдън,които дружно блажат от китайската комунистическа партия.Ние без вас можехме 4 години,но вие без работещата,средна класа няма да изкарате и две!

100

ББ

преди 3 години

До До ББруски кибер служби,опитват да всяват раздор...с Китай почтенно и честно за разлика от путин...със САЩ който иска...честно и почтено...срещу САЩ които може да заповяда...Справедлив Свят!!!Бог да пази САЩ!!!

99

Китай

преди 3 години

Двама се карат, трети печели!!САЩ и Русия се карат................печели Китай!!!!Сега трябва да се учи китайски...................................да....................иначе-зле!!!

98

Китай

преди 3 години

САЩ и Русия се карат...............печели Китай, комунистическата партия на Китай и другаря Си...............................комунизма се завърна на Земята...............и негов пророк е Си Дзинпин..............генерален секретар на китайската комунистическа партия!!!!

97

Анонимен

преди 3 години

До кога ще ни занимават с този изкукал и самозабравил се човек. Горките американци, такова падение им докара.

96

Фамилиятя Байдън

преди 3 години

Всички в САЩ знаят,че Байдън е първият педофил-елект президент!Дори децата стоят на разстояние от него,за да не им души косите и опипва.Приятел на Епщайн и редовен посетител на Острова му със Бил Клинтън.Цял Ню Йорк знае как починалият му син спеше с жената на брат му.А снимките на Хънтър Байдън с 13 годишни отдавна са в интернет.

95

ББ

преди 3 години

До ФАКТи още ще скача...заради разговора със Краля на Суадитска...е ще направят с руснаците заговор,с цел очернянето на САЩ...ще го понесем...не познаващите Историята,ние сме единствените загрижени за оцеляването на вида ни...на децата ви...с нас които иска...предателите вече са ни ясни!!!можем без вас!!!

94

До ББ

преди 3 години

Демократическата партия зависи от парите на другаря Си Дзинпин в Китай................хаха.............Китай са хванали САЩ за двете топки.................комунистическата партия в Китай пак победи гадните капиталисти!!!

93

Анонимен

преди 3 години

All America loving patriots miss Trump. Four years in office with no new wars... meanwhile Beijing Biden barely waited a month to start one. Seriously wish we could just tear out the entire government and rebuild it from scratch...

92

ББ

преди 3 години

До До ББи къде видя мой пост с "бедна и изостанала"?духовно бедни им са политиците,алчни за власт...ВСВ...децата на САЩ умираха...сега финансирате вируси убиващи децата ни и си въобразявате,че тръмповци ще са вечни и няма да ви отговорим подобаващо...внимателно с пожеланията!!!

91

ФАКТ

преди 3 години

ЗА 1 МЕСЕЦ ВЛАСТ НА КОМРАД БАЙДЪН,ПЕТРОЛЪТ СЕ ВДИГНА С 30 ПРОЦЕНТА И ПРИЯТЕЛЯТ МУ ПУТИН НАПРАВИ 6 МИЛИАРДА ОТ РАЗЛИКАТА В ЦЕНАТА!

90

До ББ

преди 3 години

Я кажи как Русия финансира кампанията на Доналд Тръмп, като е бедна и изостанала държава???

89

ФАКТ

преди 3 години

ТРЪМП ТАЗИ ВЕЧЕР ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ РАЗБИ НЕОЛИБЕРАКНИТЕ ФАШИСТИ НА КОМРАД БАЙДЪН