7

Анонимен

преди 3 години

Хаха, кучето ми има европейски ваксинационен паспорт, сега ще имам и аз.Най-добре да си спестя време и да се преглеждам прветеринаря, вместо при личния лекар, той поне ми взима по-евтино. За сега обаче кучето ми ходи навън без намордник, за разлика от мен.Кучето ми го перглеждат преди всяка ваксинация, а мен искат да ме ваксинират на конвейр като бройлер.Спомняте ли и когато се заговори за чипове на дом.любимци, ви казахме, че следващите чипирани ще сме ние?Е, тогава пак беше конспирация...

6

Стършел

преди 3 години

Как е, ваксърчетата, почна ли да ви стига до плоската глава? Нещо шегички за чипове ще има ли днес? Или още не загрявате, че следваща стъпка е буквалното маркиране като ***? Под предлог да се борим с фалшиви сертификати?

5

Анонимен

преди 3 години

Конспирации, а?Маса"експерти" бяха ангажирани да ни обясняват как "Вярващите в конспирации" са нискограмотни и с определени диагнози, как са врени за обещството и нам кво си.А у нас ген Годжи каза, че в" Цивилизоните държави" нямало обсъждане на ваксините.Да направим извод-конспиратор=осведомен, предвидлив, чел, мислещИ най-важното- кой всъщност разпространява т.нар. фалшиви новини?Какво общо има ООН с вакснирането? Ел регистър))) абе ще стигнем и до чиповете, неизбежно е. В ръката.

4

а такааа

преди 3 години

Сега разбрахте ли, защо не беше добра идеята да сме ЧЛЕН на ЕуроГЕЙ съюза?

3

Анонимен

преди 3 години

Аз предлагам да сме малко по задружни и да не се оставяме да ни делят на никакви принципи. Да излизаме с по една тръба в ръце на улицата, да видим ако излезем по 1 милион в по- големите градове, как ще ни озаптят? Ако го направим това, до няколко часа пандемията ще е свършила и ще се изсекнем задружно в маските им.

2

Анонимен

преди 3 години

Конспирации, а?Някои хора предупреждаваха за това още преди 20-30 години.

1

Анонимен

преди 3 години

Единственото нещо което се случи за една година, откакто е цирка с измисления коварен вирус, е насилствена повсеместна дигитализация и създаване на регистри и бази данни. В момента текат и опити с разни препарати, които мисирките наричат неправилно ваксини. Как е има ли опашки от желаещи да се набодат, или свършиха статистите?