79

Силови Методи

преди 3 години

До Марсел ПоповМного си смел в интернет. Имам някакво усещане (дано да е грешно), че ако те набарам и ти потърся обяснение, ще замиришИ на клeФук?

78

Марсел Попов

преди 3 години

Ясно е че Ганикъс трябва да бъде ваксиниран силово,друга оправия няма с това двуволтово същество! Може би, може да му се позволи да избира кой препарат да му бъде инжектиран.

77

The Pumpkin

преди 3 години

Редно е държавата да излезе с ясни и точни правила, за това кога има проблем с вируса и кога няма.Например:- 100 положителни ПЦР теста => затваряме ВСИЧКО- 1000 положителни ПЦР теста => затваряме 1 месец напред- 10,000 положителни ПЦР теста => правим проверка на ПЦР тестовете-------------------Трябва да има яснота. Тая държава за какъв ЧEП ни е, като не може да прави ЕЛЕМЕНТАРНИ операции за опазване на българските животи?!ЗАКРИВАЙ!

76

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има срок, след това платени в аптеките, отваряйте всичко и кой оцелее, тая простотия не може да продължава вечно.

75

Ха

преди 3 години

До 13Имаш грешка, не са безплатни! ПЛАЩАТ СЕ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ! И да искаш, и да не искаш, да се ваксинираш, поръчаните ваксини се заплащат от хазната!!! Тъжно но истина!

74

Истината 2021

преди 3 години

Баба ми цял живот с маска е ходила. А пра-баба ми с 13 маски - една върху друга. Това ги е спасило от сигурна смърт,

73

Гражданин

преди 3 години

СВАЛЯЙТЕ МАСКИТЕ!МИШКИ ЛИ СТЕ ИЛИ ХОРА?

72

Пиш ми Яжката

преди 3 години

Живеем в паникьосания сват на хипохондриците и фармацевтите.Това трябва да спре ВЕДНАГА!

71

Хехе

преди 3 години

НЯМА ВИРоС

70

Анонимен

преди 3 години

Докараха ни до там, ако се събудим здрави и се чувстваме добре, да се чудим дали пък не сем със безсимптомен ковид...

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57 Пср миср ами търгорията им с курортите на византийците къде отива? Ще има да канят и разчитат тогава на ингилизките пияндета?

68

(-_-)

преди 3 години

И кого точно спасява като едва 0,1 % имат в същност нужда от помощ!? Ейй ще си разцепят задниците да ни продават безмислените си творения :(

67

Значи

преди 3 години

вече е ясно че една доза прави чудеса, а не е ясно дали вреди - производителя не носи отговорност! Бааааа ааах тези изследвания, може да се установи, че ваксината защитава хората от влизане в болница, но ... не може да потвърди и поеме отговорност, че е безвредна за същите хора!

66

13

преди 3 години

До СМЕШНИКНАПРАВО СИ ЗА УСМИРИТЕЛНА РИЗА!!!МЕДИЦИНСКА СЕСТРА съм, никога не обиждам, но....теб, С КЕФ БИХ ТЕ УСМИРИЛА!!!ВЯРВАЙ МИ, ГОЛЯМ *** СИ!!!

65

13

преди 3 години

До АнонименХА - ДОБЪР ДЕН!!!ТИ - ОТКРИ - ТОПЛАТА ВОДА!!!ОТ 3 МЕСЕЦА Е ТАЗИ НОВИНА не случайно- са доброволни и безплатни - ваксините!!!ЗА ДА СИ ГИ ПОИСКАШ - САМММ!!!

64

СМЕШНИК

преди 3 години

До 13Добър въпрос. Смятам, че можеш повече...Въпреки това ще ти отговоря: Не. Не съм на твърди наркотици. На майкaти .путкaта. съм.

63

13

преди 3 години

До СмешнициЗОМБИРАН ***!!!НА ТВЪРДИ НАРКОТИЦИ ЛИ СИ, ИЛИ - НА РОЗОВИ Х А П Ч Е Т А!!!!?

62

Беден IT 80лв кеш

преди 3 години

Аз си плащам по 15 лв на месец криптиране. Някой път си го махам да ми стане по-интересно.След като си махна криптирането, започват да ме заплашват "на тънко", ама тва си е чиста загуба на време.Нито съм престъпник, нито държавата има основание да ме подслушва.Ако хвана някого, ще го съдя в Страсбург, ще му плющят ушите.А имам вече документирани неща.Вие слушате, аз записвам.

61

до Доко-доко керпаче

преди 3 години

Ми тогава кво съ оплакваш!И *** семейство храни!

60

Анонимен

преди 3 години

"Тя предпазва и дори от безсимптомно заболяване при млади хора"Направо ме навихте да отида да се ваксинирам срещу вирус, който нищо няма да ми направи. А предлагате ли и ваксини които ще ме предпазят срещу черна магия и заклинания?