89

ЕС КАТО БРЪМБАРА

преди 3 години

Бръм, бръм, бръм, Страшен бръмбар съм

88

КАКЪВТО СЪЮЗА

преди 3 години

такива и санкциите - ФАЛШИВИ

87

Анонимен

преди 3 години

Страшни санкции на ЕС цели 4 колхозника от совхоза на Путин санкционирани. Защо ли изобщо се събират 28 външни министри на ЕС заради 4 крепостника? Поне да бяха санкционирали председателя на Совхоза тов. Путин.

86

Анонимен

преди 3 години

Руснаците ни построиха фабрики, дадоха ни военна индустрия.Западна Европа открадна пазара на Източна Европа и фабриките конкуренти на западните монополи затвориха.Западна Европа днес продава пазара си на Великобритания за десетки милиарди евро на година.Западна Европа е като спекулант и търговец, който измами наивните държави от Източна Европа.Западна Европа е измамник.

85

Анонимен

преди 3 години

Навални трябва да работи тежък труд на Двореца на Путин. Той обеща дворец за 1 милиард долара на Путин в картинки.

84

Анонимен

преди 3 години

До 80Ще ме извиниш, но да не би руснаците да ни освободиха от фабриките, заводите, електроцентралите, армията, природните ресурси и от други подобни неща?

83

антизападопоклонник

преди 3 години

туристическа забележителност и атракция!

82

антизападопоклонник

преди 3 години

До къде,Е нали Навални показа къде Путин си харчи милиардите ве- строи имение за милиарди на черноморския бряг на Русия! Всъщност не ми е ясно каква точно реакция очакваше навални от обикновените руснаци относно този имот, че дори и да беше доказал категорично, че той е именно на Путин! Та нали преди около 200години руските власти също са строяли огромни имения, които сега са туристически атракции! След смъртта на Путин, това имение, на територията на Русия е твърде вероятно да стане...

81

аман от тоя

преди 3 години

Така ми падна в очите че няма накъде повече!По просташко изказване не бях чувал и от наши политици!Щом западнярите са опряли до тоя,значи са много зле!

80

Катюша

преди 3 години

Кауна Фигурант какво се изака по въпроса.

79

Анонимен

преди 3 години

До ЕЛИМисля, че Путин няма да го даде под съд. Руснаците си имат приказка за такива като берлинския пациент - Много чести.

78

Анонимен

преди 3 години

Прав си Христо. Зюганов е срещу Путин. Той е истински откровен подпиндосник.

77

Анонимен

преди 3 години

Намерили кой да плашат )отдавана си изтеглиха милиардите от ЕС

76

Анонимен

преди 3 години

Ако огромните пари предназначени за полит диверсии в Русия бяха да дени на Солженицин, Сахаров дори Немцов - със сигурност животът в Русия щеше да е друг.Запядухите го удариха през просото с руската корупция, дето ужким Нафльнуй я разследва. Кой разследващ корупция има за 4 години усвоени повече имоти от т.н. разследвани за целият им полит живот? Кой бе?

75

Анонимен

преди 3 години

А на Испания за рапърчето? А за каталунците и баските нещо? Или те нямат права, човешки.Поредно доказателство за двойните стандарти, хората вече даже не ви се връзват на джендерастията!

74

да става путин цар

преди 3 години

той стана шеф на православната църква (руската и българската), да му се даде царска титла и да се приключи с тез нахалници като Навални. айде де, навални не може да се мери с путин нито по пари, нито по имоти, нито по ръст, а Хуйлло най-голям го вади (ала пугачова да знае) за там и дума да не става.

73

Уф

преди 3 години

Джендърска досада...

72

русия и санкции

преди 3 години

може ли да уплашиш *** с гхуй? ами това е най-голята империя на света - всички земи руските са придобили чрез освобождаване. населението там живее в крепостен режим, също и при социализма - крепостници без право на собствен капитал, земя или бизнес - сега е същото - комунистическите олигарси като путин дърпат конците и за населението винаги ще има водка, то на това е свикнало. Когато трябва руските са винаги готови да освободят (от имотите, земите и капиталите) други народи - чечня, крим, абха

71

Анонимен

преди 3 години

От 26 до 1956 ирландката Виолет Гипсън лежи в психиатричен затвор заради атентаът й с/у Дучето Маслини . . . . Навални е осъден за мошенничество, поругаване на ветерани от ВСВ, и неспазване на режима на условните си присъди . . . на < 4 години ? ? ? ?Къде е смелостта на Навални.

70

ЕЛИ

преди 3 години

ФАЛШИВ ФИЛМ ИЗГОТВЕН В ГЕРМАНИЯ ОТ НАВАЛНИ --ЗА ЗАМЪК НА ПРЕЗИДЕНТА НА РУСИЯОКАЗА СЕ ЧЕ НИТО Е НА ПУТИН НИТО Е ЗАМЪК А Е СТРОИТЕЛЕН ОБЕКТ ПЪЛЕН С ТОРБИ ЦИМЕНТ И ПЯСЪК ТЪЙ КАТО ТОВА Е ПЛЮНЕ ПО ПРЕЗИДЕНТА НА РУСИЯ С ЦЕЛ ДА МУ СЕ СЪЗДАДЕ РЕЗИЛЕН ОБРАЗ, МИСЛЯ СИ ,ЧЕ Е РЕДНО ПРЕЗИДЕНТА НА РУСИЯ ДА ГО ДАДЕ ПОД СЪД И ТЪЙ КАТО ТОВА Е АТАКА СРЕЩУ ДЪРЖАВНОСТА В РУСИЯ ,ТО БИ СЛЕДВАЛО ДА ГО ВКАРАТ ЗА ДЪЛГО В ЗАТВОРА--ПОНЕ ЗА ПЕТ ГОДИНИ