23

Анонимен

преди 3 години

TAM НЕ Е место за детска градина.

22

Факт

преди 3 години

Всички, които обобщават "българина такъв бил" или "пенсионерите били такива", винаги описват себе си и своята извратена представа за света. Факт В случая няма достатъчно информация за случилото се, но при всички случаи не е приемливо да има детска ясла в апартамент.

21

Анонимен

преди 3 години

Не си прав, нямаш съседи над теб. От страни не могат да пречат така както ако са над теб

20

до 15

преди 3 години

Мда, точно за шума се сетих и аз. Има доста съвременни методи за обезшумяване. Аз съм на последен цял етаж на блок- сам апартамент, обезшумен и все едно съседи нямам. Скъпо удоволствие е, но комфортът е неповторим. Под мен едните съседи имат 3 дечица и при детско парти с 20 гости, игри, крясъци, барабар и жена ми с нашето дете долу в нас не се чува почти нищо.

19

Анонимен

преди 3 години

"Със съседите сме пуснали преписки до РЗИ, Район Красно село, както и в НАП."==========================================================И до КАТ да бяхте пуснали за по-сигурно.

18

До man

преди 3 години

Тази снимка не е от тази ясла, а от обикновена държавна ясла, просто в бгнес такава са имали, такава са сложили :)

17

джави

преди 3 години

Затваряйте ги,правят каквото си искат тия

16

Анонимен

преди 3 години

Проблем няма. Това си е родителски кооператив и си водят децата на забавачка. Все едно нелицензирана детегледачка ти гледа детето. Дали е едно, дали са няколко в група няма нищо незаконно, ако всички данъци се плащат и не се шуми. Би следвало жилището да е обезщумено, за да не пречат децата на нормалния начин на живот в този блок. Изпълнени ли са всички тези неща, проблем няма. Най-малкото това не е ясла, а забавачка. И аз съм ходил на такава като дете- свирехме на пиано, пеехме песни, играехме.

15

man

преди 3 години

Предполагам оплакванията са от шума, представете си тия 20 дечица (поне толкова кревата преброих) колко енергия имат и какво търчане е. Ако си под тях ще ти се завие свят..По-правилно е било кооператива да е в къща с двор - така и децата ще играят на въздух, когато условията позволяват, и няма да пречат на съседите.

14

До Анонимен 8

преди 3 години

"Пенсионерите били такива, хората били злобни, но ще ви питам: приятно ли ще ви е когато сте у дома, а може би и да работите от вкъщи, до вас да има детска градина?!"Явно нямаш дете и не си се сблъскал с проблема с местата в детските градини в София. И като работиш вкъщи (за което доста се съмнявам) , какво ще ти пречи че в апартамент в блока има събрани 10 деца? Ама ако в същия апартамент бяха събрани 3 кифли дето бичат чалга по телевизора цял ден , нямаше да ти пречат сигурно...

13

Анонимен

преди 3 години

До 11Тия точно завиждат....... Щом знаят и ценоразписа...... Не ми го хвали. Ако имат доказателства за търговска дейност могат да им пратят данъчни, но понеже е модерно сега покрай ковид - РЗИ.

12

Анонимен

преди 3 години

Номер 3, ти изобщо наясно ли си с всички изисквания и наредби за функциониране на детска ясла?

11

Анонимен

преди 3 години

Като почнете номер 9, били завистливи хората. А да ти минава през акъла, че може да им пречина живущите да се влиза и излиза по сто пъти от всякакви външни хора? И да цапат входа? Не е приятно! Същия си като един *** от блока, който спира пред входа и не може да се мине от неговата каравана, хората го гледат лошо, а той *** си мисли че му завиждат, не че им пречи, те му завиждат!

10

АК-47

преди 3 години

Е, такава злоба май само у българите има. И аз съм сигурен, че това е дело на пенсионерите в блока, които се чудят по цял ден, когато не щъкат по магазините и не си гледат сериалите, каква поредна гадост да сътворят от завист. Типично, в стил, в Ада до казана на българите не трябва дявол-пазач...

9

неандерталец

преди 3 години

Болшинството хора, които са израснали през комунизма са изключително злобни и завистливи хора.

8

анонимен

преди 3 години

Пенсионерите били такива, хората били злобни, но ще ви питам: приятно ли ще ви е когато сте у дома, а може би и да работите от вкъщи, до вас да има детска градина?! Законността я оставяме но прокурорите!

7

Анонимен

преди 3 години

Някои хора просто мразят децата. Затова от липса на друга работа пишат сигнали срещу дечицата.

6

Батко

преди 3 години

Българинът е изключително злобно същество! Ние сме най-злобното племе, което доказва практиката, ако аз съм зле и ти да си зле, ако аз съм добре, що ти да си добре.

5

един

преди 3 години

Пенсионерите от блока вместо да пишат жалби да вземат да се хванат да гледат почасово дечицата.Хем ще изкарат някой лев,хем няма да кукуват сами и да изтъпяват от турските сериали.

4

маркиз дьо саП

преди 3 години

E на това му се вика типично българска работа. Всичко идва от завист, че някой се е сетил преди тях как да изкара някой лев.