15

Анонимен

преди 3 години

такива да не са сред живите

14

Анонимен

преди 3 години

пак изтриха 14

13

Анонимен

преди 3 години

Ха сега ББ и главния санитарен ветеринарен инспектор на България в Парламента да отговарят пред Нинова и сие. Роднините да излязат на протест и де що има път наоколо да блокират. Българина е много добър материал и за неволите му са виновни винаги външни сили. Никога неговия манталитет да мине "евтино" и по "втория начин".

12

Анонимен

преди 3 години

защо не са дали на всички гербери по едно парче да опитат като знаем че те обичат суджук

11

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е на ловците да им се прави тест за интелигентност, така и не запомниха , че преди консумация на месото, трябва да го проверят през лаборатория!

10

Анонимен

преди 3 години

малко са петима

9

Сайга 12

преди 3 години

За съжаление никаква друга термична обработка освен дълго варене не помага срещу трихинелозата. И пак не е сигурно. И за съжаление последиците от трихинелозата са до живот!

8

Каракочев

преди 3 години

Народът е казал: "*** глава затрива"!

7

Анонимен

преди 3 години

до 1-ПРИ ТИКВУН СЕ ХРАНИШ СЪС ТИКВИ КАТО СВИНЕТЕ ЛИ

6

Анонимен

преди 3 години

И сега на тия пак политиците ще са им виновни, нали ;)

5

Анонимен

преди 3 години

Великите селяци изобщо не са изследвали месото.Сега да полежат в болницата.

4

Фин

преди 3 години

Хората които се хранят с ***, така или иначе не са човешки същества, а двукраки животинки. Мършоядите ги чакат много болести и неприятни усещания.

3

Анонимен

преди 3 години

Имам приятели ловци, които ми носят чат пат месо от дивеч. Проверено е, но никога не смея да го ям без солидна термична обработка. А и не е нищо особено.

2

Анонимен

преди 3 години

Трябва по големи части от диафрагмата да се дават за проверка и то не на ветеринар с микроскоп , а в лаборатория с центрофуга.

1

Анонимен

преди 3 години

Да бяха почерпили и тиквата той не отказва такива нещица.