128

Мдааа

преди 3 години

Немците им даваха златни преди 80 години.Наистина всичко деградира с времето...

127

Анонимен

преди 3 години

"Абе, овчо стадо... Я си намерете някъде цялата новина, не само абстракта... Тия "ваксипаспорти" в Израел ще важат ШЕСТ МЕСЕЦА! И после? БОЦИБОЦ! А след още шест месеца? БОЦИБОЦБОЦ!"=== === ===Ти пък. Естествено, че няма да подават цялата новина. Ама то е, защото са загрижени... да не тревожат... стадото. Да го отпуснат да си поблее облекчено, с убеждението, че са го... спасили. Когато му дойде времето, ще пуснат и останалото от новината.

126

Анонимен

преди 3 години

защо зелени,направо жълти и да приключваме....

125

Анонимен

преди 3 години

"нищо подобноСъветът на Европа постановява, че ваксините не трябва да бъдат задължителни и неваксинираните не трябва да бъдат дискриминирани"...Така, така...Това да не е същият Съвет на Европа, който многократно "постановява", че придвижването между държавите в ЕС не трябва да се ограничава и границите не трябва да се затварят. Каква е РЕАЛНОСТТА в момента? На практика, с едни или други рестриктивни врътки, свободното движение в ЕС е СПРЯЛО.Та същото ще е и с "постановленията" за ваксините.

124

Боци-БОЦБОЦ!

преди 3 години

Абе, овчо стадо... Я си намерете някъде цялата новина, не само абстракта... Тия "ваксипаспорти" в Израел ще важат ШЕСТ МЕСЕЦА! И после? БОЦИБОЦ! А след още шест месеца? БОЦИБОЦБОЦ! И докога така? Докато се събудите!

123

Анонимен

преди 3 години

Никой не бива да се съмнява, че това със зелените значки, със забраните, рестрикциите и затваряниците се прави единствено и само от грижа за сигурността и живота на хората... ТОЧНО ТАКА, както през Втората световна война никой не се е съмнявал, че от грижа за сигурността и живота им, тези със жълтите значки са били товарени на влаковете към лагерите. На какво историческо извращение сме свидетели само...

122

ПЕШО КЕЛА

преди 3 години

Като не искаш значка или жълта звезда ...окачи си червена ,бе....!НЕ СЕ ЛИ ГОРДЕЕШ ВЕЧЕ С НЕЯ ??!!Що предаваш така Партията -майка, бе.....??!!!!

121

Православен

преди 3 години

До стига плюли евреите какви християни сте гестаповци благославяйте евреите и техният Бог езичнициПилат им каза: а какво да сторя с Иисуса, наричан Христос? Казват му всички: да бъде разпнат! Управителят рече: та какво зло е сторил? Но те още по-силно закрещяха и казаха: да бъде разпнат! Пилат ... рече: невинен съм за кръвта на Тоя Праведник; вие му мислете. И целият народ отговори и рече: кръвта Му нека бъде върху нас и върху чедата ни.От Матея Св. Евангелие 27:22-25

120

Шериф Джони

преди 3 години

През комина ковид няма

119

Анонимен

преди 3 години

Аре ние пак ще спасим нашите евреи

118

Анонимен

преди 3 години

Маркирани със значки! Маркирани - някой твърдеше, че е конспирация чипирането. От значката на ревера до чипа - разстоянието е един клик!Иронията е, че преди жълтите звезди са поставяли фашистите, а днес го правят управниците на народа страдалец. Светът като глобално село, с глобално правителство на финансовата олигархия, а защо не и като глобален концлагер....Спете и блейте!

117

ЩО ,БЕ...ХА,ХААА

преди 3 години

Окачете си по една "червена звезда", като ходите до Масква и Якутия

116

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Край на комунистическата агентура и шътканията им из цяла Европа по заповед на Путин!БЕЗ ЗЕЛЕН ИМУНИЗАЦИОНЕН ПАСПОРТ--САМО ПЪТУВАНЕ ДО МОСКВА И СИБИР!

115

ПРАВИЛНО!

преди 3 години

В ЕС , СЕ ПОДГОТВЯТ ЗЕЛЕНИ ПАСПОРТИ ЗА ИМУНИЗИРАНИТЕ ОТ К-19!БЕЗ ПАСПОРТ --НЯМА РАБОТА В ЧУЖБИНА И ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ!

114

Анонимен

преди 3 години

Знакът на звяра!Живеем в края на времената. Гответе се за деня на страшния съд, хора!

113

sss

преди 3 години

На същото население имат много повече болни от нас.. не знам какво точно са ваксинирали.

112

фарс

преди 3 години

Историята май наистина се повтаря като фарс...Тоя народ, дето толкова изстрада с едни значки при един диктатор, сега собствените му управници ще им слагат значки..Срамна работа, а да не говорим какво нарушение на човешки права е ограничаването на правото на свободно придвижване и там какви дела ще се водят в световен мащаб...На тия дето се опитват за затворят света в своя полза май няма да им излезе сметката?

111

ПорЦелан

преди 3 години

Значи ли това, че в селата където има минарета със зелени луминисцентни лампи всички са ваксинирани?

110

Анонимен

преди 3 години

Да не се окаже, че и звездичките пак те са си ги раздавали по време на ВСВ. Даже са ги наричали "звезди на срама". Смятай срамували са се уж, от собствената си звезда, собственият им религиозно-национален символ.

109

Анонимен

преди 3 години

А с Циклон Б да не би да се запасяват, че това би ме истински притеснило?!?