17

Въпрос

преди 3 години

И като няма симптом Как определяте че е коронавирус!?

16

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че нещо което не съществува, няма и характерни симптоми. Има симптоми на грио, каквото си е всяка година. И не е ли време да се затвори тази тема?

15

Мутафчийски

преди 3 години

Може още симптоматиката да не е научно изяснена, но ваксината вече е разработена и е задължителна за всички!

14

Анонимен

преди 3 години

Странно, при положение че другите коронавируси не са толкова опасни, още от началото на разпространението на този взеха много сериозни мерки. СЗО реагира много отрано и обяви световна пандемия. Явно информацията, която са имали за него още от начало е била доста повече, отколкото обявяваха официално. Може би възникването му изобщо не е случайно и специалстите са знаели с какво се сблъскват.

13

Стопанско въпросче

преди 3 години

По каква щастлива случайност за глобалисткия "елит" вирусът е уж толкова страшен, че се наложи да се осъществяват тъкмо техните мечти - съсипване и свиване на средния и малкия бизнес, който (замислете се сериозно за този факт) например в ЕС произвежда над 55% от добавената стойност. И освен това налага погазване на основни конституционни права и развихряне на бюрократичния произвол по волята на неизбрани от никого кютуци.Най-удобната за някои противни хорица пандемия. Подозрително удобна.

12

да знаете

преди 3 години

А само за България ще са нужни 10 години..................с желанието към момента.

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонименаз пък всеки ден се учудвам ,че има хора като тебе ,дано да нямаш деца ,че не трябва такива като тебе да се размножават!

10

Анонимен

преди 3 години

Пътят към ада е постлан с добри намерения!

9

Анонимен

преди 3 години

Но пък има хора,които благодарение на този вирус станаха приказно богати.

8

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден се учудвам защо има толкова плоски хора, които си въобразяват, че Борисов бързал да имунизира хората защото ги чипира да гласуват за него. Не знам дали е смешно или жалко изобщо да се прави аналог защо се бърза? Бърза се да се предпазят хората от тежко протичане на заболяването. Както виждате навсякъде има строги мерки и затварят цели държави заради британски и африкански щам. Вместо да философствате защо се бърза за ваксините - позаинтересувайте се какво става с другите държави!

7

Истината

преди 3 години

Значи,нито знаем от какво се разболяваме,нито как да го лекуваме.Ужас!

6

Анонимен

преди 3 години

Както беше казал Коцко Здравето: симптоми няма - болни има; лекарство няма - излекувани има; що е то?

5

Анонимен

преди 3 години

5 години - ама нали се сещате, че след 6 месеца антителата на всички, които са имунизирани - ще отслабват? Няма данни все още ваксините за колко дълъг период ще са активни. Рано е да се каже дори дали ваксинираните ще са предпазени поне за 6 месеца от тежко протичане на заболяването. Така тези 5 години, където ги дават като пример са абсолютна хипотеза, която никой в момента не може да докаже.

4

Анонимен

преди 3 години

Всеки ваксинирал се с евроатлантическата ваксина става гласоподавател на Бойко.Затова не искат преди изборите да внасят руската ваксина.

3

Анонимен

преди 3 години

Затуй ли толкова бърза пожарникаря да ваксинира народа. Тайният симптом на ваксината е гласуване за ГЕРБ който ще си проличи чак на 4 април.

2

Бау

преди 3 години

ако пуснат 5 минутният тест, нещата мноооого ще се променят. Дано е евтин.

1

Анонимен

преди 3 години

Спускането на лъжи само и само народа да бъде въвлечен в заблуда и по-бързо да се ваксинира.На ден трябва по 1000 позитивни новини да се бълват за ваксините.