129

РЕПТИЛ

преди 3 години

Абеее ГЪРБАЦИ, какви вицове ми разправяте тук за някакви ваксини и спасяване на животи?Даже някакъв неграмотен ГЪРБАВ тpoл се нарекъл "Емигрант".България е на първо място по смъртност в Европа и най-краткапродължителност на живота не заради КОВИД-19, а заради мизерията и лошата храна.Нека следните хора да покажат на практика:- Тиквата, здравния министър и Мутафчийски са с наднормено тегло и повишен риск за пукнат от удар или инфаркт. Нека да отслабнат и да покажат как става това!

128

Ямболски цървул

преди 3 години

Октомври ми биха против тетанус.Не трябваше да пия 5 дни!!!! Как оцелях-незнам!!!!

127

Анонимен

преди 3 години

До EmigrantПричината е че комунист не е политическо убеждение а диагноза

126

мдаа

преди 3 години

А за третото нищо не казвате то е най важното!

125

Шопо

преди 3 години

Направо ТЕЛК им давайте!

124

Dtrumpp

преди 3 години

Разбрахте ли бре пияници, без алкохол

123

Кико

преди 3 години

Тези който така гръмогласно ни "пееха" да не се ваксинра ме, сега да пишат Молба да бъдат ваксинирани те самите, последни ако останат! *** да вдигне юмрук и да ги поведе на края!

122

Emigrant

преди 3 години

Има едно жевотно,световен феномен и то се нарича 85%ов .БКП им бе цил!!И не е речено да е побелял и посивял,тоест да е соц. продукт.Не,то си е зараза бетер от тази с ковида!! Това са нискочели индивиди,които са добре материално,но зависими от далавери,постове,работни места,пари раздавани от всемогъщата червена глутница!!И ПОНЕЖЕ В ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ,БОРИСОВ ГИ ОТРЯЗА от райското им живуркане на гърбът на останалите,дай сега да съботират усилията на властта за справяне с епидемията??!!ПОЗОР!

121

Ozzy

преди 3 години

Във ВМА има много добра организация и ме ваксинираха много бързо. Всичко отне около 10 минути. Няма опашка. Ваксинират само с Астра Зенека, но ако искате друга ваксина - става само с предварително записване.

120

Ro

преди 3 години

Мило ми става колко са загрижени за здравето на скъпите си сънародници, просълзявам се! Със сигурност не иде реч за тлъсти комисионни, далавери и конкретни интереси. Фактът, че служителите във фермите за норки, бяха с еднакви привилегии като докторите и полицаите, е напълно случаен. България ще пребъде с тези прекрасни хора, очарована съм!

119

ПУКНИЦА

преди 3 години

ПУКНИЦАТА УБИВА РНК ,А ФИЗИЧЕСКОТО УПРАЖНЕНИЕ ИЗКАРВА ОТРОВИТЕ ОТ ОРГАНИЗМА.

118

рпг-7

преди 3 години

Ааа, не!"Кът шъ е Гарга да е рошава"! Или Американската Файзер или Руската Спътник!Обичам контрастите!-)))))Астра Боза не щъ!

117

До 112

преди 3 години

Никой не слага ваксини на болни от същата болест, за която е ваксината. Ограмоти се малко и не се излагай.

116

Фи

преди 3 години

До НАРОДОПСИХОЛОГИЯЗа експеримент се плаща -да.Задължително.

115

House M.D.

преди 3 години

Веднага след поставянето на тази ваксина трябва да се изпият не по-малко от 5 литра истинска Guinness, бутилирана в Дъблин!!!

114

Някой

преди 3 години

Лично мнение-всеки човек има право да разполага със здравето и живота си.Не трябва някои да ни агитира какво трябва да правим.Не съм толкова умен/*** да давам КОМПЕТЕНТНО мнение по въпроса,но ще попитам следното-защо в Швейцария забраниха ваксинирането с Астра Зенека,в Германия забраниха ваксинирането на медицинските лица и тотално в някои провинциите,а в Чехия рязко намаляха ваксинациите с тази ваксина?Явно има нещо което не е както трябва.Моя избор е руската ваксина,но едва ли ще я внесат.

113

Без

преди 3 години

Без това, без онова, накрая и без ваксина, оставете ни на мира! Де да бяха така загрижени за здравето ни и през останалото време...

112

Анонимен

преди 3 години

Ракия , чесън, физически упражнения са по добра ваксина от тая отрова дето инжектират

111

Анонимен

преди 3 години

Още на "без алкохол" ме загубихте

110

Анонимен

преди 3 години

Ама казвайте ги тия работи за алкохола по-рано бе ей!!!!Аааааа!