7

Анонимен

преди 3 години

Фриц Хабер-германски евреин изобретил Циклон Б-Газът, с който убивали по 3000 евреи наведнъж в газовата камера, след което други евреи концлагеристи прекарвали телата на умрелите до крематориума за да се превърне всяко тяло в 680г пепел.Изобщо не вярвам на човешката природа особено на луди учени и шапкари,Обаче мога да си представя как се е стигнало до тук.

6

Бау

преди 3 години

до 1По твоята тъпa логика - всеки изкарал ковид е вече ... стерилен :D

5

Анонимен

преди 3 години

Ако не в болница къде да се имунизират хората в пожарната може би?

4

Анонимен

преди 3 години

Никакво безплодие няма да има - ходи да се прегледаш! Важно ли е, че си активист на БСП?

3

Активист на БСП

преди 3 години

Ционистите казаха:Ще останат 500 000 000 души ! Това е ! Явно няма да е директна смърт,а предизвикване безплодие у жените и постепенно ограничаване на населението...

2

Анонимен

преди 3 години

До 1Каква стерилизация, какви пет лева.

1

Селю

преди 3 години

Ваксините създават антитела срещу шипчето на Сарс-Ков-2. Интересно е че това шипче съдържа белтъка Синцитин-1 който участва при изграждането на плацента при жените. Очаква се, че тялото ще развие антитела и срещу Синцитин, което разбира се ще доведе до безплодие при жените. Мъжете да не се радват, Синцитин има и в спермоулина. Честито на ваксинираните. Доктор Фаучи от САЩ си го каза в едно интервю, че ще стерилизират 70% от световната популация. Който иска да не вярва в конспирации.