45

0.45

преди 3 години

Тексас е против зелената енергия.Енергийната фирма е частна и независима.А ако на покрива на всяка къща имаше панели и ако имаха ветрогенератори в щата сега щяха да са ок.

44

Боб

преди 3 години

Джеар е виновен.

43

Анонимен

преди 3 години

Бил Гейтс ще закрие слънцето навсякъде, както в Тексас. Ще настане вечна зима и мъгла.

42

Ахмед

преди 3 години

Що ли не ми пука??

41

Проблеми

преди 3 години

С тока имаше в студавете и в Западна Европа. Зелените енергозточници отказаха. Меркел се е молила на Макрон за ток от АЕЦ и въглищните ТЕЦ на Полша, коет одоказва още веднъж, че ужасно сме закъснели с АЕЦ Белене. От първа енергийна сила на Балканите, ще ни докарат до там да внасяме от Турция и Румъния.

40

Анонимен

преди 3 години

Ей стига те бе ! ще ни разплачете . Дреме ми на мене за американците

39

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ ТАСС ли е политическо оръжие, ***? Другите статии цитират източници, които са руски институции.Държава, в която минималната заплата е на половината от българската и мъжете живеят горе-долу колкото в Африка, имала чиста водица като скандинавските страни. Ша ме скъсаш, майтапчийо!

38

Анонимен

преди 3 години

До 41Това е до тези,които пишат че в Русия е цветя и рози.По северните села не е много добре,а в северните градове по блоковете прозорците им са замразени и от вътре, и често има аварии,когато и отоплението им спира на най-студеното време и дни наред са на студено.

37

Анонимен

преди 3 години

До 31Тук не е до източници, а до нарушена мрежа. Ако ще и реактора на Emterprise да втржат, все тая ...

36

Анонимен

преди 3 години

до 40То там има езичници живеещи в шатри ... и кво?

35

Анонимен

преди 3 години

В Русия тези които живеят много на север,за тях са нормални температури -50 а най студеното място е точно в Сибир -70 градуса зимата.Децата там големите класове не ходят на училище,когато е -53.Тоалетните са им външни.Топят сняг за вода през зимата.Хората говорят един от тюркските езици някакъв си техен и имат азиатски вид-с дръпнати очи.Децата отивайки на училище навличат 6 слоя дрехи.Не знам,но ток имаха.Течаща вода в къщите и тоалетни нямат.А и да беше топло вътре в къщите.

34

Анонимен

преди 3 години

Случайно движението Texit набра голяма популярност и им спряха тока и водата. Тексас ще напусне щатите рано или късно!

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36По цял свят има проблеми с питейната вода. Най-малки са в Русия, алпийските страни, Скандинавските страни по понятни причини. А ако е си разбрал, че Гугъл е политическо оръжие, значи си неспасяемо тъъъп!

32

Ейй

преди 3 години

Ако беше Тръмп, щяха да изкарат него виновен ''демократите'', начело с бай Дръндрън и косматата баба Нанси !

31

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРуската система е желязна. Там по принцип десетина милиона нямат годна за пиене вода, а водата на половината от тия дето имат, е извън нормите. Не ми вярваш? Източници, които можеш да намериш в ГугълСтатия от ТАСС: Millions of Russians have no clean water access, Putin saysОще детайли:Russian Water Industry remains at CrossroadsPollutants and Heavy Metals Taint Moscows Water Supply10 FACTS ABOUT SANITATION IN RUSSIAАзиатска мизерия!!!

30

Анонимен

преди 3 години

Това е началото на глобалното затопляне. Ха ха ха. И поздрав от привържениците на зелената енергия.

29

Не!

преди 3 години

Да благодарят на зелените терористи

28

Анонимен

преди 3 години

Ето какво причинява консерватизма. Най-републиканският щат на САЩ се върна в каменната ера. Господ ги наказва.

27

не може да бъде!

преди 3 години

Интересно,възобновяемите енергоизточници с нищо не помагат на тексаците в студеното време!?Поразрових се в нета и открих нещо интересно-хора,които знаят какво се прави в студено време,казват,че по приницип хората в Тексас не са нясно,че при ниски минусови температури откритите тръбопровиди за вода или трябва да се източат,или да се изолират и затова има масово пукане на тръби!А нашите експерДи по възобновяеми източници знаят ли,че в студено време тая техвика не действа!?Поради незнание или...!?

26

Анонимен

преди 3 години

Е карайте още на ВЕИ-та и се чудето що така вятър и слънце са пишман енергия да се правим на еко въпреки , че енергията необходима за произвеждане на тия безполезни ВЕИ-та е в пъти повече от колкото те провизвежда и замъсрсява в пъти повече от колкото директно да си горим газта в ТЕЦ-а или да караме на АЕЦ. Нищо да си правят още вятър и слънце и накрая ще го духат на тъмно...