28

Анонимен

преди 3 години

Истинските виновници са ГЕРБ,защото повече от 10години са на власт в Правителството и в кметството на София!За това време пожарникарят и даскалицата трябваше в София да са превели в ред елементарни неща ,като кабели и павилиони.

27

до 17

преди 3 години

"До минувачТи кажи кой е виновен?"Ще ти кажа - реално всички! Може би в различна степен - и това трябва да разкрие Прокуратурата (а не журналистите и хората по форумите).Ама до сега Касет Гешев не се е сезирал да търси виновника! По му е важно да гони бабички които продават конфитюри...

26

Анонимен

преди 3 години

Изключително съм възмутен от реакцията на всичките в тая трагедия. Архитект се изказва за ел. инсталация. Доообре. Можеше някой водолаз да викнат за съвет. Разбира му на него главата от ел. инсталация. Само не давай съвети повече. Ти си разписал разрешението. Точно 2002 такива рушвети се даваха и такива като тоя така хубаво се нагушиха, че още има някакви Франкенщайнови конструкции навсякъде. КОЙ е подписал заповедта? Има копие в общината. Баста! Изкарахте самоубиец момчето. Не ви е срам!

25

Анонимен

преди 3 години

Има си хас този другар с вид на потомствен алкохолик да изпитва каквато и да е вина.

24

Анонимен

преди 3 години

Как така няма виновни. Виновни са кмета, неговия началник ( за неупражнен контрол) ,този който е издал разрешението собственика на търговския обект и ЧЕЗ.

23

Анонимен

преди 3 години

В България виновни управляващи няма. И докато народа спи, ще е така!

22

Анонимен

преди 3 години

Промяната на радеФ е факт!!!!!!!!!

21

ГРОБ-ЧуматаСиОтива

преди 3 години

Истината е,че докато се пълнят нощни шкафчета с пачки и кюлчета,много народ ще изгине.

20

Анонимен

преди 3 години

КОЙ е собственикът на павилиона???? КОЙ ??? Ясно е, че общината не си е свършила работата заради задкулисни интереси! КОЙ е собственикът на павилиона? Заради този собственик са нарушени законите. Заради този собственик едно дете загина нелепо, можеше да е всеки един от НАС! От НАС, простосмъртните, които вървим по улиците без охрана!

19

стига сте лъгали!

преди 3 години

Ако аз отида на спирката на автобусите и почна да продавам лимонада примерно в каси, които съм купил на едро какво става? След точно 3 минути ще се материализира един полицейски патрул. След още 3 ще мине друга процесия от общинари, данъчни, кметове, недоволни кибици. Скоро ще е 1-ви март. Ами питайте дали ей така не можеш да си направиш мартеници и да ги продаваш по спирките... Няма случайни неща и да се размърдат тия кой е отговорен едно младо момче така нелепо да си отиде. Всеки можеше да е!

18

Анонимен

преди 3 години

До ХаджиятаКоя държава е на 30 години ве, ти нормален ли си ве?????????????????????????????????????????????

17

ГРОБ за ГЕРБ

преди 3 години

Ромулците дет са брали бакър преди произшествието са виновни...*** нали са тиквен електорат...

16

Хаджията

преди 3 години

6. е най-умният от всички. Защо пък не и президента? Макар че президентът е президент от 3 и половина години а държавата е вече на 30 год. ! Но сляпо, кьораво, сакато иска да се профилира в ппрочутия форум и после да разказва в къщи на дечурлигата:" ама да знаете как им го турих ...И млъкнаха" Жалко ми е за тебе и децата ти. Карай ги да ти четат вечер книжки. Има и за тебе нещо подходящо!

15

Анонимен

преди 3 години

Признавам си, аз не разбрах откъде е дошъл тока.Скъсан кабел ли?Нарушена изолация ли?

14

expert

преди 3 години

Тоя е за затвора... бележката не убила детето, а тока..... пополистично е и се прави на умряла лисица!.. В ЗАНДАНААААА!! ИМА ОТГООРНОСТ , която е смисъла на управлението!! Ако живота гледахме повърхностно на нещата в пряка зависимост, щеше да живеем в условия на АНАРХИЯ....!

13

Анонимен

преди 3 години

До минувачТи кажи кой е виновен?

12

минувач

преди 3 години

"кръгова отбрана" - всеки сочи следващия като виновен, накрая последния посочва първия и се почва наново докато хората забравят и почнат да гледат следващата изцепка. 10 години вече - всеки скандал се замазва с нов!

11

стоян

преди 3 години

Срам и позор,че другарката Фандъкова все още не си е подала оставката.

10

Анонимен

преди 3 години

До До7Добре ли сте?

9

До7

преди 3 години

Стига ***, от първи април ви спират стотинките.