339

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Златен век. Борисов , доживот премиер. Ромите и китайците , да работя.Чакаме ваксина за вечен живот

338

Сам си вярва

преди 3 години

"Лъжливото овчарче" Бай ***" И "Царят е гол" Три художествени произведения събиращи образа на нашия герой ББ

337

1

преди 3 години

др.борисов,защо ще ни се караш,нали ваксинирането е доброволно,за ангелов,разбрахме че е на опашките,ти кога ще застанеш, там да дадеш пример,и се ваксинираш.

336

дедо от село

преди 3 години

Мммм дааа ,малко по-малко ви заставиха да мислите както Те искат! Че има някакъв ковид ,че трябва да се ваксинирате с *** им, че сте *** ,че трябва да следвате глупавите им мерки, че трябва да седите в къщи като в затвор, че трябва да мислите като тях! Да ! И ето ви дресирани по методите на гениалния Байдърман!

335

Fallschirmspringer

преди 3 години

"""Борисов: Като им се скарах, имаме 14 000 ваксинирани, нали нямаше желаещи?"" Защо винаги неговите изказвания имат остър привкус на лЬмпенизация.Въпреки бравурните и малИОмни изказвания на примиера,действителността е по-различна.Ваксинираните са малко над 4000 човека,което представлява към 30% от от така леляната цифра 1400.Има една поговорка ,:Не казвай "хоп" преди да си скочил.Та и нашичкият серФилник ,взема желаното за действителност.

334

Анонимен

преди 3 години

Мащабите са важни. Качеството ще го видим по късно.

333

Дарвин

преди 3 години

Това нещо , дето е на снимката , това е застинало в развитието си някъде около второ отделение ......... т.е. 3-4 клас ....

332

Анонимен

преди 3 години

Стах ги е повече от ББ ,отколкото от инжекцията.ББ е по силен от всякога. Физически.

331

Анонимен

преди 3 години

10000 въшки едновременно да те полазят!

330

Пустиняк

преди 3 години

А от Африка нахлува пустинен пясък. Мощно.

329

Гошо

преди 3 години

Вчера 14000, днес ще са 4000.Като свърши администрацията и всички медицински работници принудени от ВАС да се ваксинират под строй, ще ВИ питам кой доброволно без да е заплашен да остане без работа ще си бие Астра Зенека и подобни недоказани ваксини!

328

Някой

преди 3 години

Поне строи пътища, магистрали, това онова. Че предишните нищо не направиха досега.

327

Миньорче

преди 3 години

Голем си Баце !

326

ШибиРиби

преди 3 години

Три пъти го навивам около кръста и пак остават двайспет санта без главата печурка. Много ме търсят.

325

Анонимен

преди 3 години

от поставени 4000 дози направи 14000 ваксинирани

324

Кой Краде Златото

преди 3 години

Единствено Волен Сидеров се противопостависрещу кражбата на златните ЗАЛЕЖИ НА БЪЛГАРИЯ.България няма контрол върху крадците.Аз ще гласувам за Волен Сидеров.Искам добър живот за децата си.

323

ДИРЕКТНО

преди 3 години

Защо управлението на БОЙКО БОРИСОВ убива децата ниМоята Родина България Е На Първо Място По СМЪРТНОСТДядо Бибитко да са МАХА.И там ще го намерят.Ф Пандиза ще го обичат

322

СРАМ МЕ Е ОТ БОЙКО Б

преди 3 години

Писна ми Бойко Борисов да обяснява колко сме прости и бедни.Той не е беден,ама е гладен за още да открадне.Не се наяде, не се накраде...Дори и журналистите избягаха от него.(Във Варна те не бяха допуснати)Във Варна народът му зададе въпроси и го оплю тотално.Бибитко Чекмеджиев се изниза с гузна физиономия,избяга.Презрението към Бойко ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА НАРАСТВА,ОМРАЗАТА -СЪЩО.

321

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да пишем тук идеята на ББ да се ваксинира всеки, който желае, е добра. Ама да се изцепва, че след като се накарал на някои хора, нещата тръгнали напред, е най-малкото про.сташко. Много си е повярвал горкия.

320

Анонимен

преди 3 години

Суджука е за пандиза.