105

Анонимен

преди 3 години

Valeri Simeonov tebe koga shte zatvorqt v zatvora za biene na turskata baba na granicata ,propovqdvash omraza

104

КОЧЬО

преди 3 години

Абе *** Балкански!?Кибрит( драсни пали кличица) Каракачанов,( чернобегълцов) и т. н..Всичката мара втасала, само това е проблема, дерта на хората в БГ! Като *** на европата го описаха хората, Аджеба защо ли?!!!!До ААнонимен

103

Щирлиц

преди 3 години

Когато комунист се загрижи за вярата и светиите,не е зле да погледнем дали няма катаклизъм наблизо.

102

Анонимен

преди 3 години

България няма да загуби нищо съществено, ако се дистанцира от турската култура. Просо няма да ядем баклава, няма да изполваме кибрит, намя да обличаме елек, няма да обуваме тирлик, намя да отваряме чекмедже, а шкаф и т.н.

101

БЪЛГАРИН

преди 3 години

ПРОИЗЛИЗА ОТ БЛАГ. АРИЯ. АРИЯ Е СТАРОТО ИМЕ НА ТРАКИЯ. БЛАГИ ХОРА ОТ АРИЯ/ ТРАКИЯ.

100

моч

преди 3 години

Нищо ново , преди няколко години тази тема отново се завъртя и от тогава зная че МУСАЛА в превод на Български ще рече АЛЛАХ НАД ВСИЧКО.Този факт е много добре известен на политиците у нас , но никой не смее да скърши хатъра на доган и дпс,Радев , открито работи за чужди интереси и пръсти си няма да мръдне по въпроси отнасящи се до синовен дълг , родолюбие , патриотизъм , почит към националните памет и герои.Виж ако говорим за имена като ленин сталин или друг болшевишки сатрап и кръволок е друго

99

Анонимен

преди 3 години

българин=ром,хайдутин,***!

98

Свети

преди 3 години

..ИВАН РИЛСКИ НЕ ПРАВИ ПОЛИТИКА. ТОЙ Е НЕБЕСНИЯТ ПОКРОВИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ДЕСЕТИ!!! ВЕК. УВАЖАВАЙТЕ МИНАЛОТО СИ!!! ИНАЧЕ ОСТАВАТЕ БЕЗ БЪДЕЩЕ!!! З.А.К.О.Н., КОЙТО ЕРДОГАН И ПУТИН ЗНАЯТ ДОБРЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ НАШИТЕ ВОДАЧИ.

97

Ха-ха

преди 3 години

Тия безполезковци, като постоят малко им идват гениални идеи. Да се смее ли човек ...Как не са се сетили от БСП да предложат да го кръстим Гошо Тарабата

96

Скудоумие

преди 3 години

Едва ли има по-голям недостиг на умствен багаж от това да сменяш имена. Няма по-голяма комплексарщина. Ясно е че прави политика. Не сега казва това, утре ще каже "малцинствата за перилен препарат и полилеи"Много ги обичам тези малки хитлерчета!Ако Българина го подкрепя това безобразия - много жалко... за българина.Но малко ни остава.

95

Анонимен

преди 3 години

Махайте всичко турско!

94

Анонимен

преди 3 години

Преди години имаше инициативаот Атака за смяна на турско-арабскитопоними в един окръг на южна България.Тя беше отхвърлена от бойко борисов.Национален предател начело наизпълнителната власт. Колкото дорилския първенец -- има противоречиев обосновката, казва се "новите звучни български наименования", а предложениетоне е такова -- цели три думи. Примерза звучно българско наименование --Шипка, само една дума. Не би трябвалоимето да е свързано с някаква историческаличност.

93

Че защо

преди 3 години

...султанът как преименува църква в джамия??? Ние да не сме по пр.ости???!! Това има ВАЖНО значение за СЕБЕУВАЖЕНИЕТО на БЪЛГАРСКИЯ народ!!!! Че откъде - накъде най- високият Български връх ще носи арабско име??? Защо, бе, хора??? ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИТЕ ДА СЕ НАРИЧАТЕ БЪЛГАРИ И ВЪРХОВЕТЕ ВИ ДА НОСЯТ ЧИСТО БЪЛГАРСКИ ИМЕНА????

92

Ще възроди

преди 3 години

ще възроди цялата геогражия и на историята ще посегне

91

Юнак Валери

преди 3 години

Ще прави нов Възродителен процес!Много е джендърско! Да кастрираш и българския едик и географските имена.Какъв юнае е родила бг майката юнашка.

90

:)

преди 3 години

Добре, че от Възраждане ги светнаха как се е казвал върхът преди турското робство.Св.Иван Рилски е оригиналното име, ние на кратко можем да му казваме просто връх Рилски.

89

До 68

преди 3 години

Защото в България се говори на български, а не на арабски!

88

Анонимен

преди 3 години

Принципно трябва да,се забрани със закон именуването на обекти с имена на светии.

87

Анонимен

преди 3 години

Свети Иван Рилски е най-големият български светец и небесен покровител на страната ни. Абсолютно съм съгласен с НФСБ, макар и това да е идея на Волен Сидеров.

86

До 92

преди 3 години

Точно! Богов връх!!!