91

Нелепо

преди 3 години

Всеки път, когато видя да искат неща, които те самите не правят се смея с глас. За пореден път искат пълна документация(в този случай с право) но когато се поиска нещо от тях - такава няма. България!

90

Не така,професоре015

преди 3 години

Г-н министър, понеже сте професор, но при вас в МЗ професорски научни звания се раздават на почти всички шефове на болници и клиники, които не са научни институции, а здравни заведения,вие нямате понятие, че научните институти към БАН нямат отпуснати пари за сериозна научна дейност.В чужбина тази дейност се извършва от развойните звена на мощни фармацевтични фирми и в университетските развойни звена, които разполагат с десетки милиони $/?. Вие лекомислино казвате: да дадат серума и ще им платим?

89

Ау

преди 3 години

Само за пари, евро говорите,Абе помислете за народа, докато си отворите устата само милиони, милиарди,това е в устата.

88

:)

преди 3 години

А как да се появят данни за нещо, в което никой не е инвестирал. Добре, че хората намират някой лев от Пастьор и други ентусиасти. Пълен маждрамуняк, проучете вижте какво правят хората и ако има логика задължително подкрепете финансово. Лелелелеле... ужас неземен.

87

Анонимен

преди 3 години

Тия явно нема да се спрат никога. И никой вече не им казва нищо година и половина! Това си е направо един терор. Най-добре си спрете телевизорите!

86

до анонимен

преди 3 години

Мале как искам да срещна некой който уж на майтап ме нарича експерт на живо, ще стане йовка :)---------------Имъ саму дъ си мечтайш!С този твой Осми клас, амъ незавършен!Вместо Юфка си написал Йовка, бе, "експерт"!!!!!!!-)))))))))

85

ПроСоТо

преди 3 години

значи:-Тоя бил щял да финансира българската ваксина,ако тя има "всички данни и документации за нея....За да имат необходимите "данни и документи",обаче,разработката има нужда от финансиране,което тия шмекери отказват!!!..И така: "Бг Параграхф 22" в пълна сила.../обаче Разпоредителя НЕ разпореждааа..Защо ли?../

84

Коца Торнадото

преди 3 години

И цици си има и ботокс. Тва е Коца Торнадото - идва с духане и си заминава с тотал щета.

83

Алфа Мангалео

преди 3 години

Абе, ще има ли Подпри Критие днес?

82

Бедняк

преди 3 години

Продължение: Какви документи могат да представят от БАН, ако всичко е още в лабораторията и са нужни средства за да се продължат изследванията? Костадине, скрий се, ти си срам за науката! Съзжалявам цялата здравна система, жалко и за студентите които обучаваш и ще станат един ден лекари. Ти си една махленска клюкарка и нищо друго!

81

Коца Жената

преди 3 години

Ако му сложим една перука, ще заприлича на леля Миче от съседния вход.

80

Анонимен

преди 3 години

Слаби ракии сте слаби до сега трябваше да ги финансирате яко

79

Анонимен

преди 3 години

Люта шкембе чорба ли имаше във ваксината?-------Да бе, представи си! :)))

78

Бедняк

преди 3 години

Ехидно, леко надменна усмивка! "Казах ли ви где зимуват раците?" Три немски фирми бяха между първите, които работеха трескаво за намиране на ваксина с\у Корона. Ясно е за всеки зрял човек (не е нужно да е професор) че това е къртовска работа с безброй много експерименти, тестове, проби, обработване на данни! За това са нужни средства и правителството на Меркел даде милиони за изследователска дейност. БионТех бяха първите благодарение на помощта. Аз се срамувам за приказките на този плазмоид...

77

ВАКСИ

преди 3 години

Никога няма да си бия ваксината. По-добре не се зорете да я разработвате другари от изток и от запад..

76

Анонимен

преди 3 години

Във ваксината има спрайт и пилешка супа

75

Анонимен

преди 3 години

Сталин,те тоя с 2 кубика пръст те тоя

74

рпг-7

преди 3 години

Що за държава е тази която не инвестира в собствени научни разработки???Или вече заплатихте на м. ошениците от Пфайзер и Астра Бозата!?Гарантирам ви!!!!, че до Октомври тази година ваксините на Пфайзер, Модерна и Астра Бозата ще се окажат напълно неефективни срещу новите мутации на Вируса!И кво правим тогава?????

73

Истината

преди 3 години

Цяла България е принудена да гледа по цял ден един абсолютен противняк, който даже сам не се харесва как изглежда и си слага ботокс, уж за да изглежда по-добре...Как може. Представяте ли си как отивате при пластичния хирург и му казвате "Бе я ми бодни малко хиалурон и ботокс, за да изглеждам по-добре"Тва изобщо не е мъжко. Това е анти-мъжко даже.

72

Do 75

преди 3 години

Люта шкембе чорба ли имаше във ваксината?