182

ББ

преди 3 години

До Анонимене имате ваксини...хубаво...ама авера на Бог мутира...та имали смисъл да плащам на преяждащи *** обещаващи ми безсмъртие...ще се мре следващите пет години...ама за един авер да попитам кой създаде и пусна убиеца вирус...кога брат му жестокият...защо не ни защитихте..не го предотвратихте заети с офшорните си...за чий плащме ядрени програми а умираме без... маски...до кога лицемерие и геноцид над Света ...опазвайки властта и фалшивие ви ценности парите

181

Анонимен

преди 3 години

Ей, мрънкачи, от кое повече ви е страх, че имунизират желаещите или, че няма ваксина за вас? Кой ви кара насила да се имунизирате? Ваксини има, но вие не желаете. Ваша воля, но спрете да плюете. Или е в сила поговорката "Аз не искам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле". Все някой ви е виновен за нещо. Общо взето " Кой ми ......в гащите?

180

Буции

преди 3 години

скривай се

179

Винету

преди 3 години

Толуп банкянски ,за те коридор номер 9,далеч от пределите на България.

178

Първо !

преди 3 години

ПЪРВО имунизирайте страхливците, да не умрат от СТРАХ ! Не се шегувам.

177

Анонимен

преди 3 години

Едно време когато се е ходило на фронта са викали пак така.Простия народ напред а ние после ще видим.Но когато се яде баницата тея същите бият през ръцете преди да си посегнал.Сега държавата отпусна пара от някакви фондове,и сега тия от горе се чудят къде да се изразходват дозите по-бързо че да се прикрият далаверите.

176

Анонимен

преди 3 години

какви коридори бе.то ваксини няма..но чекмеджета с евро ...бол.

175

Анонимен

преди 3 години

зелен коридор.ама без ваксини .защото няма..

174

Анонимен

преди 3 години

Гарга мел преди малко каза по Панорама на БНТ1, ваксинирайте се задължително и пък гласувайте за ДС доносниците на прехода.Да ама младите ще Ви бият шута на Мутри те и ДС партизаните.

173

Анонимен

преди 3 години

Всички хора и партии си правят оглушки и изглежда не искат да сменят ГЕРБ с друга партия във властта. Даже и опозиционерите от протеста минаха на страната на ГЕРБ.

172

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ и СДС водят на "БСП за България" с 4% в навечерието на предизборната кампания, но може да победи с 10-12%.Мая Манолова може да подари на Бойко Борисов "победа с голяма разлика", отнемайки 3-4% от вота на БСП."Възраждане на Отечеството", "Възраждане", "АБВ" и "Атака" също ще отнемат вот от БСП. Така разликата между ГЕРБ и СДС и "БСП за България" може да е 10-12%.Вътрешната опозиция ще обяви този резултат за катастрофа на БСП на изборите и ще поиска оставката на Корнелия Нинова.Нинова е избрана на пряк вот с мандат за четири години и няма да подаде оставка и ще обвини вътрешната опози

171

Вазов

преди 3 години

Боко каза: Четвърта фаза, ваза, маза,

170

Анонимен

преди 3 години

Махнете Цветанов и Радев от лявото пространство, иначе хората няма да приемат БСП и няма да гласуват за БСП,а за ГЕРБ, Радев и ЦЦ сриват всякакво доверие към лявото!Не гласувайте за Слави,защото идва от мутренските среди и не се знае с кой ще се коалира.

169

Анонимен

преди 3 години

Добре де, Боката не може ли просто да разпореди на вирусът да си ходи и епидемията да спре?! Даже ако прояви още малко добра воля, може да махне с ръка и да върне към живот умрелите от него.

168

Анонимен

преди 3 години

Само коридор аз си мислех за магистрала

167

Анонимен

преди 3 години

От тази истерия по ваксинирането човек се обърква.Министърът на образованието "задължава" учителите да се ваксинират?!Защо е тази истерия, ще побъркате хората.Да се ваксинират първо възрастните хора, за тях е най-опасно.

166

Вече

преди 3 години

намразих всички управляващи. Неможе с такива огромни лъжи да мамят народа. Повлякоха и лекарите и мафията подире си. Те не работят за нас обикновения човек. Само за милиарди говорят и се оправдават с европейския съюз. На изборите да ги оринете и да влизат на топло.

165

Анонимен

преди 3 години

ЦЦ е със социалдемократите, но не е с БСП, гласувате ли за социалдемократите, гласувате за ЦЦ Ухото и пак ще треперите от страх в цяла България и ще умират хора.

164

помнещ

преди 3 години

За да завърши с висок процент Групировката ти ГЕРБ ? И надъха Заблудените българи,особено младите? Те освен др Борисов през изминалите 10 г друг знаят ли?! Аз лично отказвам да си бия този бълвоч измислен за 20 дни др Борисов! Отказвам И да гласувам за теб бивша мутро и борче след 1989 г! Нито съм гласувал за теб,най малко пък от сега на татък да гласувам за хитрец и болен човек като теб! Страдаш от мания за величие бе човек!Трябва да си в психиатрия! А не да ни "управляваш"!!!

163

Ей

преди 3 години

Спри с глупостите и да се ваксинират първо истински нуждаещите се !Виж какво се случва в Пирогов, в Пловдив!