9

преди 16 години

В България, а и във всяка друга страна, постоянно се отправят заплахи и към политици, и към държавни фигури. Това не може да се избегне, заяви премиерът. Чудно пък какви заплахи ? По големи пристъпници от вас няма ! Единствените пристъпници сред тоя истрадал народ това сте вие в ПАРЛАМЕНТА и ПРЕЗИДЕТНСТВОТО !Политиката на геноцид която дълги години се води над нас обикновенните хора ! То държава вече няма ! Въпрос на време е да се загубим като националност!

8

преди 16 години

Гей е... спи с Караславов

7

преди 16 години

Признавам за храбрец, ако признае по БТВ че е гей...

6

Вишничка

преди 16 години

малко е цинично, понеже става въпрос за заплаха за убийство все пак. ***, не *** , не го пожелавам никому.Та мисли, преди да пишеш. Ако не го измислиш , си трай.

5

преди 16 години

То май само малките деца не знаят още, че Серго е гей, просто защото не знаят кой е бат' Серго, а не защото не знаят какво е гей :) Кофти е за държавата обаче, че обратен я управлява, точно като обратен, а не като мъж ...

4

УЧИТЕЛ

преди 16 години

КЬДЕ СА НОВИТЕ ЗАПЛАТИ?

3

преди 16 години

mi te si4kite mafioti koda ne gi biqt obraxa balgariq i ne ostanixa nishto na nas mladoto pokolenie za jalost za shtastie sled 1 godina se maham ot tazi propadnala darjava i nikoga nqma da se varna

2

преди 16 години

ako imame kasmet moji da sa otarvem ot edin ***

1

Наблюдател

преди 16 години

Сергeй Дмитриевич Яков-Станишев е роден на 5.05.1966 в град Херсон, Украйна. Това е най-еврейския град в Украйна. Другарят Станишев не прави изключение. И по двете си родови линии той принадлежи на стари еврейски родове. Майката на Станишев, Дина Мухина е от Херсон, откъдето той взима и съветско гражданство. Тя е чистокръвна еврейка - смес от евреи, имигрирали след Болшевишката революция от Германия (роднини на Бронщайн) и местни украински евреи от хазарски произход.Бащата на Станишев също е евреин, за което говори и вехтозаветната му фамилия Яков. Бащата на Димитър Станишев се е казвал Якоб. Самият Димитър Станишев е бил партизанин от 1944 в отряда Чавдар, откъдето се познава и с Джуров и Живков. Той е един от главните участници в пуча срещу Тато през 1989, заедно с Младенов, евреина Луканов и помака Семерджиев. По-късно става свидетел срещу Живков в съда.". В семейството си се е говорило на руски, българско гражданство взима едва в края на 90-те години, когато е решено от БСП той да влезе в политиката. Чуждото гражданство го спасява от казарма, не е женен, няма деца, няма трудов стаж преди да стане премиер на България. Фиктивната му приятелка по време на изборите Елена Йончева отдавна не живее с него. Злите езици говорят, че сега общува с Кристиян Вигенин (ръководител на евргогрупата на БСП) и костинбродския шоумен Азис.