13

Анонимен

преди 3 години

На тази *** и пишман приватизаторка никой не и иска мнението.

12

sante_dog

преди 3 години

Нинова е абсолютно неадекватна. С такава опозиция ГЕРБ-авите ще има да крадат още 3 мандата. Да се стегне малко и да започне да показва, че са реална алтернатива на Мутрите!

11

Анонимен

преди 3 години

Като бяхте вие, нямаше НИИИИЩО в България. После дойде СДС. покрай царя се вкараха доста неща, започнаха мааааалко по малко проектите. Дойде станишев и стнахте мазни феодали ...А сега загрижени ...

10

Анонимен

преди 3 години

До Време за промянаСелата замират от Вълко Червенков. Няма как да ги върнеш. Хората искат МОЛ, комунални услуги, социални контакти, разнообазие. Асфалта, дето не се яде може да задържи хората не толкова далеч от големи населени места. Колко хора от Кюстендил и Пазарджик работят в София и пътуват всеки ден? Кой ще работи зеленчуци на полето? Ще си стоят на помощи, но няма да работят. Почнаха лакумите. 2004-2009 да направиха нещо по въпроса? Направиха заменки и застроиха морето.

9

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

РОДНОТО ПРОИЗВОДСВО УМРЕ НА 9.9 1944

8

Анонимен

преди 3 години

Чиста проба див популизъм.

7

възмутен

преди 3 години

Знаем я ние вашата подкрепа.Когато беше Жан Виденов изнесохте всичкото жито,та да няма човек откъде и с какво хлебец да си купи.Затова сега искам,не Борисов,а Пиночет да дойде на власт!Борисов мек и не прави нищо.Дано някой като Пиночет да дойде и да постъпи така с вас,както граф Дракула с турските потери!Вашата партия само такова възмездие заслужава!

6

Анонимен

преди 3 години

toz bulterier nema li si pone edna selska grupa kucheta?

5

Анонимен

преди 3 години

Хайде, повтаря "феодалните"старчета от БАН. Търговец показа полски домати и български. И каза, вие си правете изводите. Не може да живееш в 80-те и да искаш някой да задължава да купуват от теб. Не случайно един от зеленчукопроизводителите натопи зем.министър, че не искаше да бие тъпана за открити нарушения. Толкова му е акъла. Да спрат парите и на съвестните. Червена кратуна.

4

браву

преди 3 години

Станали са гУлеми спецове в БСПту, от всичку разбират ше им гласувам! Утре чакаме да подкрепят и други производства, като електронното, автомобилното и ракето-производството в България, защото са ни чисти и качествени но не са конкурентни

3

ОНЗИ

преди 3 години

ГОСПОЖО НИНОВА ВАШЕТО ПОЛИТИЧЕСКО ПОВЕДЕНИЕ Е С МНОГО ВЪПРОСИТЕЛНИ !? ВИЕ ОТБЛЪСКВАТЕ СИМПАТИЗАНТИТЕ НА БСП КЪМ СЛАВИ !?!?!

2

Анонимен

преди 3 години

Голямото обещаване започна... кой дава повече?

1

Време за промяна

преди 3 години

Време е да се подпомогне по-активно селскостопанското производство. Засега просперира само зърнопроизводството, а селата опустяват. Така че добре е, че в БСП мислят и за това.