19

Темперетура

преди 3 години

Някои хора вдигат до 41 градуца темперетура след ваксиниране с астра ценека. И какво ще стане, ако един 80 годишен човек или бременна жена вдигне над 40 градуса професорке?

18

Най-добра

преди 3 години

Най-добра е руската ваксина, обаче е тотални недемократична. Пфайзер и Модерна са генетични ваксини и модифицират генетично клетката на човек. Освен това са слаби срещу мутации. Астра ценека е като Спутник обаче със 60-70% ефективност. Спутник действа и срещу мутациите. Целта на статията е политическа, за да оправдае отказа на руската ваксина, и да подкрепи антируските политики на властта. В този смисъл, тази статия няма нищо общо с медицината и е 100% политическа и лъжлива

17

Новините в Германия

преди 3 години

Оня ден в една болница в Германия се ваксинирали всички с астра ценека и вчера половината са болни. Беше в новините. Астра ценека е шайзе, професорката лъже по поръчка на тиквата

16

ха сега де!?

преди 3 години

Препоръки на Експертния съвет по медицинската специалност Акушерство игинекология относно ваксиниране срещу COVID-191. Бременните жени не трябва да бъдат ваксинирани.2. Жените, които планират бременност не трябва да бъдат ваксинирани поне 6месеца преди настъпването на бременността.

15

SS

преди 3 години

ами защо тогава в Итлия и др. Европ. държави държат за граница 55 г. за АстраЗенека, а?Или тази измислена професорка е по-информирана от техните учени?

14

МОЖЕ БЕ

преди 3 години

Как да не може. Само дето ефекта на плацебото си е научно доказан. А може и по-евтино тогава да минете. 60% при млади здрави пациенти. А при възрастни.... Затова ОРБАН им би шута на Западните Началници и си купи СПУТНИКА - доказана класическа ваксина със 100% ефект при тежки случаи, които са най-опасни при възрастните

13

Анонимен

преди 3 години

Вече има няколко случая в САЩ на пометнали след ваксинация. Все са докторки, толкова им е мозъка, опитват се да парадират със нещо. Не вярвайте на някакви вещици като тази тук, която изобщо не я интересува ще си загубите бебето.

12

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ... професорска титла?!?Това в България вече е майтап. Ако дам 7 000 лв и моето куче ще стане професор.Взеха да си раздават титли без никакъв контрол.Махнаха атестационните комисии от времето на Живков и сега раздаването на научни титли стана търговийка. Имаме вече огромен брой професори и нито едно полезно нещо или откритие през последните години, направено от тях.

11

бонго

преди 3 години

За бременни и жени, планиращи бременност до 6м., ваксината изобщо НЕ се препоръчва - това е от официалните препоръки на АГ експертите. Препоръките от експертните групи по различни специалности са сведени до ОПЛ и останалите имунизационни кабинети! Кого да слушат сега ваксиниращите, кой ще поеме отговорност?

10

ПРОФЕСОРКЕ

преди 3 години

може ли сметката, която си дала на АСТРА ЗЕНЕКА, да ти пратя и аз някой лев

9

Анонимен

преди 3 години

Лъжат. Засега риската ваксина се оказа най-добра, ни въпреки че не е одобрена от ЕС много европейски страни я поръчаха.

8

техническа нация

преди 3 години

2/3 от населението на българия са професори. Останалите са доценти.

7

Чудак

преди 3 години

Как не ви е срам на стари години да си плюете в лицата всичките "специалисти", "експерти", "професори" и "доценти"... това ми е трудно да го осмисля. Плащат ли ви, разпореждат ли ви се... не знам. Ама грам достойнство и самоуважение ли нямате?

6

Анонимен

преди 3 години

"Категорично хората над 65 г. могат да се ваксинират с "Астра Зенека"А също категорично могат да се "ваксинират" с плацебо (пречистена вода).Ефектът ще е същия. Но защо ни набутват тази доказано безполезна ваксина? Ами защото "вождът" е хвърлил парите ни за нея. Нищо, че в ЮАР са правили изследване и се оказало, че ваксината на АстраЗенека е с 5% (!!!) ефективност против техния щам.Затова им връщат всички закупени дози.От както здравето стана бизнес, ще четем още такива глупости.

5

Анонимен

преди 3 години

НАПЪЛНА БРЕЗОПАСНА БИЛА. АМА ОЩЕ НЕ ЗАВЪРШИЛИ ИЗПИТАНИЯТА И НЯМАЛО ДАННИ!КОЛКО ЛИ КЕШ Е ВЗЕЛА, ЗА ДА СЕ ПРАВИ НА *** И ДА СИ ПЛЮЕ НА ПРОФЕСОРСКАТА ТРИТЛА, ЗА ДА ГОВОРИ ТАКА?

4

Анонимен

преди 3 години

Тая мишка да я видим като почнат смъртните случаи как ще се скрие като виновните за смъртта на сигането.

3

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

"ваксината е напълно безопасна за бременни жени"Какъв хонорар взе професор Ива за да плещи такива лъжи? Някои хора наистина се мислят за недосегаеми и че с освободени от наказателна отговорност.

2

Анонимен

преди 3 години

А ти с коя се ваксинира или изобщо не си се ваксинирала.

1

зяпнал

преди 3 години

Аз ли не мога да смятам или госпожата ни прави на балами.Между 127/100 хил. и 157/100 хил. разликата е точно 20%.И това било "плавно" увеличение ...