107

Тим

преди 3 години

Аман от тези некадърници! За 10 години не се ли научиха да правят асфалт! Е то не може хем нищо да не слагаш вътре, хем качество да гониш....

106

Има решение!

преди 3 години

Решението е да гласуваме за ГЕРБ за да може да оправят цепките и фугите през следващите години.

105

Пратете инспектора с

преди 3 години

Жипката. Шофьорчето от село Банкя

104

ало, кмете

преди 3 години

още малко ако се напука и хората ще слизат в метрото директно

103

Анонимен

преди 3 години

Фандък, подавай си оставката вече и изчезвай.

102

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Ми... От земетресението в Кроатия !

101

Анонимен

преди 3 години

При бай ти Тоше и коли нямаше, щото комунистите бяха велики.......Самият Бай ти Тошо имаше доста коли Мерцедес и ескорт от мотоциклети БЕ ЕМ ВЕ та! Много милиционер от ОБО го вардеха на околовръстното докато прескача от резиденция Банкя до тази в Бояна!А народа сърбаше бобец, търкаляше Лада, Москвич и Трабанка което се наследяваше от поколение на поколение! Така си живееше Бай ти Тошо, като фараон с придворни, някои от които сега са в немилост!

100

Анонимен

преди 3 години

В цяла България има всяка година по няколко пъти такива температурни разлики!Значи ли това ,че всички пътища трябва да са напукани?

99

тулупче

преди 3 години

Не, не е заради температурните разлики, напукало се е заради десетилетие кражби и далавери за сметка на българския гражданин който си плаща данъците! Много ми е чудно как смята да живее Борисов след политиката? Извън България? Нищожество...

98

Fallschirmspringer

преди 3 години

"Кръговото на "Лъвов мост" се напукало заради... температурните разлики""" звучи също толкова креативно ,като обяснението ,за загиналото дете ,че обувките му били мокри.Колко чудно в софийската лапавица ,да са мокри на някой обувките

97

Анонимен

преди 3 години

Хахаха.... а как асфалтират улиците в Канада с температурни разлики от 60 градуса?

96

Анонимен

преди 3 години

Пукнатини по асфалта, ток по шахтите, подпочвени води в метрото - и какво излиза ? Трябва да ходим със сухи обувки и фазомер по улиците, а в метрото - с надуваем пояс Фандъкова - какво мислиш ?

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91При бай ти Тоше и коли нямаше, щото комунистите бяха велики:)))))

94

Дъното

преди 3 години

Фандъкова копа,копае,копае...и благодарение и на нея,дъното на простотията,наглостта и арогантността...е все по далече......напукан асфалт от температурни разлики, убито от ток дете,защото обувките му са влажни, ремонт на релсите на метрото,защото има дъждове....На всички,дори и на Фандъкова,всичко е ясно...само едно се чудя....как гледат децата и внуците си в очите....

93

Анонимен

преди 3 години

#хубавое #здравое. Докато оставяме хора като Фандъкът да разпределят и назначават, лъвовете ни винаги ще си останат мършави болнави котараци, а оправданията разнообразни.Бонев и хората му се опитват да направят нещо с мизерната инфраструктура, но лелките и *** си държат да е тази доза хубаво, година след година.

92

до 91

преди 3 години

И подпочвените води в метрото. Сякаш са се телепортирали от нищото и нито един анализ не ги е установил.

91

Кратер

преди 3 години

Заради изригването на вулкана в Италия и заради земетресението в Япония, са се напукали фугите, освен това има ретрограден Меркурий, алена предупреди изрично.

90

Анонимен

преди 3 години

При бай Тоше нямаше температурни разлики, тогава бяхме на Екватора. *** критените, за всичко са им виновни гравитацията, вятърът, слънцето, дъждът , снегът и т.н. Те НИКОГА не са виновни.

89

Кметицата е невинна

преди 3 години

Сега ще излезе и със сълзи в очите ще ни се извини.

88

Анонимен

преди 3 години

"Кръговото на "Лъвов мост" се напукало заради... температурните разлики"Ахахахахах хаах ха напукали са се кратуните ви гербави да измислите тази глупост. Причината е заради ценовите разлики- взимате най-калпавите и евтини материали, пестите от дебелината на настилката и прибирате няколко милиона в чекмеджето и офшорките.