47

сминдух енд чесън

преди 3 години

Стопанина на павилиона, защо не се сещате за него. Всичко е правено с него и за него

46

Кой е кмета

преди 3 години

Кмета на Триадица е от ДСБ, вие кво очаквате от един червен, дето се е пребоядисал ?!Отговорност и работа ли очаквахте ?!От ДъБъ са същите безотговорни

45

Истината

преди 3 години

В столична община имало 400 инспектори,които не се знае за какво получават заплати.А кметицата се гърчи и търси виновни навсякъде,само не и в нейната администрация,която е длъжна да прави проверки и да санкционира при нередности.

44

Анонимен

преди 3 години

има районни техници по кметствата, чиято работа е да обикалят и санкционират НЕЗАКОННОТО строителство.. от 2011г.не са видели незаконните бараки.Я се опитай да поставиш масичка със столове на общ.тротоар да видиш какво ще ти се случи.всичко е със знанието на общината.на техен служител..да оправи работата с тока.а фирмата е с подставени хора .зад тях има общинар, който прибира сумите от дейността.

43

1

преди 3 години

Бащите от "Системата майката ни... такова":КОРУПЦИЯТА УБИВА

42

GG

преди 3 години

До 50Да, но до 2018 е имало стълб и токът е минавал през него. Сегашното инженерно творение по оградата е от сегашното управление на Триадица ;) Иначе добре тролиш

41

GG

преди 3 години

А бе какво става ? Кметът на Триадица от ДБ прави некви схеми. Служебна бележка не е разрешително и официален документ. Какво се оказва ? Тия обекти работят срещу точната сума или на приятел/роднина. Тези ли са спасителите от мафията ?

40

Ами

преди 3 години

и то к`во излиза - след всеки ремонт от некадър ниците на ВиК, енерго и др.подобни кметът трябва лично да отиде и да им провери работата ли ?ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА КМЕТА е да осигури ефективен и действащ контрол, който да осигури безопасността на гражданите. Това очевидно не е по силите на действащата кметица затова ОСТАВКА !!! И да идва човек, на който това му е по силите.Иначе какво - хората така да си умират по улиците, защото имало по 100 ремонта на ден???

39

Ами

преди 3 години

Неизвестно засега лице е прокарало кабел от светофарната шахта по пешеходния парапетХайде да го намерите това лице и да го изпратите да полежи няколко години на топло, на държавна издръжка.Следващите лица може да се замислят, когато видят какво ги чака.

38

Анонимен

преди 3 години

Районния кмет да си подава оставката незабавно!

37

Анонимен

преди 3 години

и то к`во излиза - след всеки ремонт от некадър ниците на ВиК, енерго и др.подобни кметът трябва лично да отиде и да им провери работата ли ? Ами те в София ремонтите на ден са поне 100 ? Правете си изводи !

36

Бай Баяни

преди 3 години

Най-големите мутри са комунистите. Създадоха ги правителствата на социалистическата партия от спортисти и бивши агенти на Държавна сигурност да рекетират и перат червените им куфарчета. Заводи и предприятия бяха раздадени ангро на червените ръководители като новите капиталисти, а те ги точеха и Крадеха като за последно. Любен Гоцев създаде задкулисието. Сега викат като улави " мутри вън" на своите създания.

35

Хахаха

преди 3 години

*** моря напишете, че кмета на Триадица ет партия ДБ на Христо Иванов.Още не влезнали във властта и се овазаха с корупция и мутри, като Маджо.

34

дО 40

преди 3 години

А не е ли братовчед на Бойко Борисов ,бе Шерлок Холмс??? От къде се въдите такива ,,умници бе " ,с мозък на хамсия!!!

33

до 35

преди 3 години

нЯМА ТАКЪВ КАБЕЛ ПО ЗЕМЯТА ТАМ ВЪРХУ КАПАКА НА ШАХТАТА.ТАМ Е ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА И СТЪПВАТ ХИЛЯДИ КРАКА.КАБЕЛЪТ КОЙТО СЕ ВИЖДА ИЗЛИЗА ДО ПАРАПЕТА ВЪВ ГОФРИРАНА ТРЪБА!! И ВЪРВИ ПО НЕГО .тОЗИ ЮНАК ЯВНО Е СМЕТНАЛ ДА ПРИБЕРЕ,,ЖИЦА" ЗА СКРАП .БАЩАТА НЕ КАЗВА ИСТИНАТА.нЕ МОЖЕ ОТ КАПАКА НА ШАХТАТА ДА ГО УДАРИ ТОК,ТОЛКОВА НАРОД МИНАВАТ ПО НЕГО . мИСЛЕТЕ БЕ ХОРА!!!РАНО ИЛИ КЪСНО ИСТИНАТА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ!

32

Анонимен

преди 3 години

собственикът на павилиона е общински съветник от гербтова е най-важното, само дето никой не го казва

31

толерантен

преди 3 години

С мутра за "премиер", овца за кмет, калинки в администрацията... освен "канграчулайшан" от ЕС, друго не чакайте.

30

дО 30

преди 3 години

ТИ СОФИЯНЕЦ ЛИ СИ БРЕ?ДОСТА ИЗБИРАТЕЛНО ,ДРУГАРЮ СИ ГИ ПОДНЕСЪЛ НЕЩАТА!?!? ТОЧНО ПРИ ФАНДЪКОВА СЕ НАПРАВИХА НАЙ МНОГО НЕЩА И ЗА ТОВА СИ Я ИЗБРАХМЕ ПАК....еЙ ТОВА КОМУНИСТИТЕ СТЕ СТРАШНИ БЕ -ПРИПИСВАТЕ НА ЖЕРТВИТЕ СИ СОБСТВЕННИТЕ СИ ЗОЛУМИ!!! СДС И ГЕРБ СА ИМ ВИНОВНИ ,А ТЕ ТРИ ПЪТИ НИ НАПРАВИХА НА ЛУДИ И НЕ ГИ Е СРАМ!

29

Минаването покрай

преди 3 години

скъсан и паднал кабел, допиращ се до земята е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНО. Силата на тока зависи от размера на крачката. Птиците, които стоят на жиците не умират, защото между краката им почти няма напрежение. Обаче с хората не е така. Защитата от Енергото не винаги изключва, а и е предназначена да запази мрежата, а не живота на хората. 20 *** през сърцето и КРАЙ

28

Анонимен

преди 3 години

''Йорданка Фандъкова отговорност носи и ЧЕЗ, защото дружеството е включило обекта към мрежата без документ за въвеждане в експлоатация, какъвто и останалите павилиони в района не притежават.''Фандъкова не прави разлика между мобилно търговско съоръжение,което по закон трябва да се слага да работи и после да се маха след работния ден,и преместваем обект,който трябва да има разрешение за поставяне,връзка с терена,ток и вода.Това,че има колелца павилиона щом седи там не означава,че е мобилно съоръж