97

Смейте се ...

преди 3 години

Вие не разбирате съвършенството на Българският език - има към 250 начина тежко да обидиш някого. Вие можете сега ако изкате да пробвате да ме съдите за нещо - като например за обида на бивш министър председател, но докато той е държавен изменник той е безправен по закон. И големият проблем е, че ако искате да ми направите много хубав деня и да ми платите докторската степен пробвайте се. И съда колкото и да е корумпиран понякога знае поговорката: Пред фактите и боговете мълчат!

96

Фашкия ...

преди 3 години

Виж само в Българския език каква своеобразна игра на думи - между фашист и конско изпражнение. Аз напълно твърдя, че българският език е един от най-съвършените езици на тая планета. К'во сте намислили? Всички доказателства за държавна измяна са в джоба на господин главния прокурор и военна прокуратура. Айде като толкова отворени докажете в съд, че не съм прав да видя как ще стане! Изсран от боен кон ... мене ме не бъркаш толкова - мене ме бърка кончето, ездача му и кой му заповяда феодализъм!

95

Тонката

преди 3 години

А сега прочетох някъде,че генерал Гном Атанасов искал след изборите мандат от Фигуранта за да състави кабинет и да управлява България заедно с Бойкикев:):):)Абе те не се знае тези Психо Десни дали ше съберат 5/6% гласоподаватели този искал да управлява:):):)Значи ГЕРБ с минимум 25% няма да управлява,а този с 5%ше управлява и то искал с подкрепата на БСП:):):):)Еваси цирка:):):)

94

Бай Онзи

преди 3 години

до Доктор 97Не е така ! По стррашно от чумата е когато разни ***-надничари се мъчат да те убедят , че БСП са комунистите , които не трабва да са на власт ! Смях в залата ! А ГЕРП какви са другарю зарибител - сигурно са ги намерили под зелката в градината , чисти и неопетнени и не са по-ненаядените и по-бруталните комунисти ?!За съжаление точно тези комунисти ни управляват в момента ! Малко късничко си се сетил да не ги допускаш на власт ...

93

Анонимен

преди 3 години

Управляващите печелят, а народът ГУБИ!!!

92

Анонимен

преди 3 години

Цоциолозите не ги ли заболя езика да лижат тиквата. Голяма страст умора няма. Заякнали са им мускулите на езика и слюнчестите им жлези едвам насмогват

91

Тонката

преди 3 години

Представете си Румен Гечев(агент Економов):):):):)отново министър на икономиката:):):)Че що да не щом почти всеки ден дава експертни икономически мнения и съвети по БТВ и БСТВ:):):)Тогава почти успя да разсипе България:):):)С кеф ше върже Лева за Рублата:):):)

90

Краси

преди 3 години

Сайтът "Днес" е гнусен,комунистически !

89

Краси

преди 3 години

Увредените умствено от сайта един път ме изтриха,пиша втори път.Германия-победена и разрушена стана велика,защото съпартийци на Хитлер никога повече не се докоснаха до властта.В РБ поради простотията на избирателите,комунисти и ДС-ри не са преставали да бъдат в трите власти-законодателна,изпълнителна и съдебна !

88

Милиционер

преди 3 години

И този участва при Фигуранта за оформяне на списъците с хора, които трябва да бъдат арестувани , ако дойдат на власт комунистите и Фигуранта !!!

87

Доктор

преди 3 години

По-страшно нещо от чумата е идването на БСП на власт !!! Опичайте си ума за кого гласувате, ако допуснем комунистите на власт , следващите 10 г. ще са римейк на 1997 г. !!! Има да обикаляме по улиците да си търсим спестените парички !!!

86

рихо

преди 3 години

Няма значение коронавируса, единствено кой прави изборите и кой пържи парАта

85

Пе

преди 3 години

По страшна от Ковид-19 пандемията е само Предизборната кампания.

84

Анонимен

преди 3 години

До мочЛошото е, че като посочиш истината и започват едни дела, едни нападки ...

83

Краси

преди 3 години

Германия -победена и разрушена стана велика,защото никога повече до властта не се докоснаха съпартийци на Хитлер.В РБ поради простотията на избирателите,комунисти и ДС-ри не са преставали да бъдат в законодателната,изпълнителната и съдебната власт.

82

моч

преди 3 години

Браво dnes.bg ,браво , браво !!!Редовно ме цензурирате и триете :) ! И защо ? Кое от написаното ми не беше истина ???Накратко : работодатели на този са социолозите на повикване А.Райчев и К.Стойчев - факт , генезиса им е тъмно червен - факт , не са претенциозни и работят за всеки , който плаща щедро - няма лошо , всички бачкаме за пари , въпросът е хигиенична ли е подобна "гъвкавост" и от кога липсата на морал се нарича професионализъм , който се опитвате да ни пробутате ?!

81

Анонимен

преди 3 години

СИМЕОНОВ, И ТИ ПЕЧЕЛИШ ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ...

80

кажи честно

преди 3 години

До ИванТи наистина ли си вярваш!?

79

Анонимен

преди 3 години

има две ясно изразени алтернативи на ГЕРБ - това са Има Такъв Народ и Да, БългарияХахаха ... първите са бъдещи коалиционери на ген. Борисов, вторите са и бивши и бъдещи коалиционери. Ген. Борисов не е гнуслив, и щедро плаща на ибрикчиите.

78

Иван

преди 3 години

Колкото и да мразите и да не ви се иска да го чуете - има две ясно изразени алтернативи на ГЕРБ - това са Има Такъв Народ и Да, България. Гласувайте за тях - дайте им 1во и 2ро място и тази гадна приказка, в която живеем ще приключи. Гласувате ли за БСП - все едно е за ГЕРБ, гласувате ли за ДПС - също, гласувате ли за Патриоти - отново давате глас за ГЕРБ. Да, България и Има Такъв Народ - това са алтернативити - всичко друго ще е повторение на същото от последните 30 години!