118

Анонимен

преди 3 години

За една цяла година щом не разбрахте, че няма да свърши докато ние не го свършим - няма спасение. Бъдещето е вечни мерки.

117

анонимен

преди 3 години

Има една човешка биомаса , която не не вярва , че има ковид 19 , затова пък вярва , че земята е плоска , вярва в съществуването на рептили, в чипиране , в световни конспирации и ред други безумия. За това сме на дъното !!!!

116

Анонимен

преди 3 години

Как да знам, че не съм болен ли? Знам, че искаш да съм болен и че си обладан от омразни демони, които са се вселили в тебе, но нема да стане!!! Аз не съм ти! Не ме сравнявай със себе си! Нямам нищо общо с теб, не искам и да имам нищо общо с тебе!!!Леле, каква злоба и безпомощност да се аргументирате...Само попитах откъде знаете, че не сте болен. Нали сте против тестване.И не съм казал, че искам да сте болен!За разлика от вас, не мисля зло никому!И не желая и не се сравнявам с вас никъде!

115

Човек от народа

преди 3 години

След изиграния от тях цирк аз вече не подкрепям учителите Сред тях безспорно има изключения. На тях се извинявам за този коментар, но като цяло българските уители изгубиха моето уеажение с поведението си по време на пандемията.

114

Анонимен

преди 3 години

Поредната глупост беше при -15 да върнат децата в училище. Заледени пътища, за пътуващите; студени класни стаи, задължително проветряване - простудните заболявания скочиха, отсъстващите и те...Шестима са болните от класа на дъщеря ми вчера.Лудост някаква ръководи управленските решения.

113

Do 122

преди 3 години

До Анонимен Никога не е имало никви болни

112

Анонимен

преди 3 години

Не е толкова зле положението, нека не забравяме, че предния път реални си бяха по 10 хиляди болни на ден, понеже не брояха PCR тестовете тогава.

111

Ужасно уплашен

преди 3 години

До до Ужасно уплашен...да се затвори и индустрията, и кафенета и ресторанти, магазини и банки. Да се пазарува само с онлайн поръчки! Да се забрани излизането навън! Само така ще се спасим от вируса!

110

Анонимен

преди 3 години

Скача, скачааааа , скача броя на *** в тоя весник

109

до Ужасно уплашен

преди 3 години

абе чук ,кой ти е затварял тотално държавата, цялата индустрия бачка на макс, някакви кръчнари ли ми цитираш, олегуфрен изстръпнал.

108

толкова им е акъла

преди 3 години

толкова им е акъла на даскалята и тези ще ми учат децата с мислене ит 18 век. Умишлено написах 18 ти защото през 19 век сме имали прогресивни модерно мислеши Възрожденци.

107

Ужасно уплашен

преди 3 години

Веднага да се затвори цялата държава! Да не се допуска по никакъв начин хора да ходят на работа, защото така се разпространява вируса!

106

Човек от народа

преди 3 години

Искам да споделя с вас тревожния факт че училищата не се отопляват достатъчно.Навън е студено, проветряват стаите твърде дълго и децата ни изстиват.После ни убеждават, че те са основния разпространител на вируса.

105

Анонимен

преди 3 години

Доктор Методиеффф Борисофф - ,Менгеле , твърдо гони 10000 умрели за година. Дори нацисткия изверг няма такива успехи в Бухенвалд и Аушвиц. Но ние знаем кой харесва лозунга, Arbeit macht Frei !! и хо ползва и днес.

104

До 113

преди 3 години

До Анонимен Аз напълно подкрепян избора на учителите да не се ваксинират!

103

Анонимен

преди 3 години

От коментарите се разбира че учителите не искат да се ваксинират понеже не искат да учат присъствено а дистанционно да получават парички нищо че за децата не е добре...

102

до 109

преди 3 години

с тоя омекнал масур ходи на околовръстното барем там някоя специалистка ти го повтвърди.

101

Анонимен

преди 3 години

Еййй ! то бива измама но това вече е прекалено нагло и безочливо четиво за софиискиДебили без мозък ! В провинцията 90 процента от хората невялват в измислената пандемия и уж смъртоносния вирус .

100

До 106

преди 3 години

Знаеш ли как ща ваксинирам аз тебе с кожената инжекция. Даже ако не ти стигат, още 300 такива ваксини щи осигуря!

99

до 107

преди 3 години

мн точно, трябва да си абсолютен деббиилл зада постогнеш значително ограничение за втори път от началито и фа тръгнеш да го пропиляваш при положение че си на 0,2% с ваксините. Изродд Банкянски.