14

Изидор Леви

преди 3 години

Точно зад снимащия, се намира комплекса Червено знаме, подходящ за декор от филм за аварията в Чернобил! За него нещо ще кажем ли, или продължаваме с глупостите за ,,Спортна София,,...?

13

Анонимен

преди 3 години

До БИВШБра'тчед, вземи прочети малко и тогава се заоувай като костилка на за...дникИзказваш неподготвен

12

Анонимен

преди 3 години

Това четиво някаква предизборна пропаганда ли е?!

11

Бивш...

преди 3 години

Кога сме се връщали с 15 -20 медала бе Лъжко? От олимпиадата в Москва 1980г. ?Когато много страни не участваха, заради бокойта.Ай стига сме се правили на спортна нация с дроги и разни там инжекции.....Те щангистите и борците най-добре ще кажат....

10

Анонимен

преди 3 години

Отдавна казвам - бийте една ограда около софия, а останалата държава я закривайте. И без това останалите кучета ги яли.

9

:)

преди 3 години

Няма болници, детски градини, училища, но настроили стадиони за да се бият там 2000-3000 гамена. Ама от стадиони и зали се краде много. Така се пълни чекмедже.

8

vlady

преди 3 години

При реконструкциите на Асикс Арена и Универсиада не се намериха 20-30 000 лв за нормална акустика и така София няма читава зала със среден размер с читава акустика за концерти. Примерно Аморфис в Универсиада бас и барабани се сливаха в еднороден тътен особено върху лекоатлетическата писта

7

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

До Анонимен 5А не не не. Герберугите Едрева, Фандък и Боко не инвестират в опазване на здравето на хората. За тях обикновените граждани са някакви ***, дето им е много под нивото. Презряни селяндуури са хората за тях. За това и нищо не "дават". Само взимат и усвояват. А хората - е, кучета ги яли.

6

Анонимен

преди 3 години

3 мелеона в ифраструктура и 140 у чекмеджето са вложили с малки бакшишита за обслужващия персонал. после на самолето и у дубай при братята по джапанките. на топло. не че ще си ги види тиквочев ама да има. чакаме унучетата му каот това на тато.

5

Анонимен

преди 3 години

1000 лв ако беше инвестицията в онзи оголен кабел/шахта, момчето щеше да е живо

4

От народа

преди 3 години

Под инфраструктура и инвестиции по-добре се изкажете, че се краде на поразия. Това се има на предвид откакто мафиотска структура герб е на властови позиции, начело с боса им Бойко Борисов. Крадец и унищожител на българският народ. Който за всичко се допитва до Меркел и още някои си. Няма ли този извратен тип да го обесим и запалим като чеушеско и жена му преди години. Да! Затова и Румъния е по-напред вече от нас.

3

Сатира

преди 3 години

Хаха то хубава работа. Ама къде са ни спортните успехи бре Красене. Колко медала ще вземем на предстоящата Олимпиада ? Защото на последната взехме 3-4. А имаше години със под 15-20 не се връщахме.

2

Спорт без публика?

преди 3 години

Спрете лок-дауна!Спасете спорта!

1

Анонимен

преди 3 години

Обаче на много места няма тротоари и улици или, ако ги има са разбити.