50

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

До Баче КикоНЕ ГИ РАЗБИРАМ ТИЯ РАБОТИ САМО ЗНАМ ЧЕ НА ЕДИНИЯ ОТБОР МУ ВИКАТ ОТБОРА НА НАРОДА НА НА ДРУГИЯ МУ ВИКАХА ОТБОРЧЕТО НА ПОЛИТБЮРО АМА КОЕ Е ВЯРНО ТО ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ

49

Айде бе

преди 3 години

Не се научихте. Няма ЦСКА. Има ЦСКА - София и ЦСКА 1948.

48

бай Стамат

преди 3 години

Сашо Диков ще достави акциите на който му кажетеМоже на Бойко, пък може и на Радев

47

Баче Кико

преди 3 години

До ЕДИ КОЙСИ - той Сашката Диков ги носи само на истинския собственик на Левски, не знам дали има взимане даване с ЦСКА-то

46

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

До Баче КикоПИТАЙ САШО ДИКОВ ТОЙ Е СПЕЦИАЛИСТА ПО АКЦИИТЕ

45

Анонимен

преди 3 години

Феновете искат футбол, мутрите искат да перат и правят пари. Гришата взе милионите, сега ще си ходи.

44

Анонимен

преди 3 години

Защото сега му е поднесен на тепсия. А той това искаше. Явно е умен и кадърен човек, вижте до къде стигна че и продължава напред.

43

Баче Кико

преди 3 години

Аз съм желаещ - кога да ида да ги взема и от кого?

42

Грух та прас

преди 3 години

Истинското ЦСКА е Ред Енимълс с емблемата. Най-сетне животинското там взе връх над разума.

41

Див Петел

преди 3 години

Такава приятна новина в такъв слънчев ден, няма как да не ми е хубаво.Тези каламбури с фалити и преименования направо са по - интересни от индийски сериал с режисьор Прамот Митал.

40

Хахаха

преди 3 години

И защо ще му е на Домусчиев да взима ментето с тирето? Той вече си има отбор с повече история. Пък ако иска достатъчно е и той да опъне едно тире Лудогорец-ЦСКА и е готов. Няма нужда да се занимава с ред Енимълс и промие ***.

39

Анонимен

преди 3 години

Скаутското звено на Стоилов донесе толкова ментаци на Армията, че най-малко два отбора могат да съставят с тях.Хайде който от къде е и прав му път.

38

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Айдиии, цицекса прилапа...

37

АДВОКАТ

преди 3 години

До CSSЦСКА 1948 И ТОЙ НЕ Е ИСТИНСКО В ИКИПЕДИЯ ПИШЕ ЧЕ Е СЪЗДАДЕНО 2016 Г. НЯМА ИСТОРИЯ НЯМА ТИТЛИ. КОЙТО ПЛАТИ ПАСИВИТЕ 40 000 000 МЛ.ЛЕВА ТОЙ ЩЕ ПРИТЕЖАВА И ИСТОРИЯТА НА ФАЛИРАЛИТО И ТИТЛИТЕ

36

Реалист

преди 3 години

Гришата играе мръсно срещу Бойко точно преди изборите. Време е за действия и скоро да потегли и той към топлите страни.

35

Анонимен

преди 3 години

След ЦСКА на мен много ми допадаше Литекс, защото имаше школа изкарваше всяка година по няколко футболиста вкарваше класни чужденци и като цяло се издържаше сам и малко ме беше яд Гришата като остави и се концентрира в ЦСКА и го стабилизира въведе си тази политика и нещата започнаха да изглеждат много добре до вчера. Сега не знам кой ще вземе отбора, АКО Ганчев го остави, но със сигурност ЦСКА губи най-малкото скаутското звено на Стоилов, което върши страхотна работа и ментетата са 1 на 10 .

34

Анонимен

преди 3 години

Като нищо Домусчиев може да вземе любимия на сърцето му отбор.Той винаги е бил цскар. Първоначално това му бе мечтата , но 2009/2010 го порязаха и за да им натрие носовете създаде проекта Лудогорец.

33

Лупи

преди 3 години

Само аз мога да спася отбора днес. Ще доведа и Стойчо Младенов. Ако е вярно това което Ганчев снощи сподели че оставя клуба с 10-12 милиона в касата аз съм готов да се върна и да ги усвоя.

32

Припок

преди 3 години

Не ни оставяй, бащице. Снощи и Стоичков ти е звънял да те моли а днес много фенове се събираме на дувара ти и ще ти се молим докато не размислиш. Ако искаш ни прекръсти отново на ФК Лупи но ти си правилният човек. Без теб ще ни изритат от Армията начаса и ще трябва да припознаем цеките.

31

Щерю

преди 3 години

Как бързо лъсна, че в БГ футбола от години ВСИЧКО се върти около парите от трансфери на играчи, а не в красотата на играта наречена футбол...