141

Анонимен

преди 3 години

америка1332002 - и като спреш сред пясъка в пустинята ще отскочиш до канавката ще се наведеш да пипнеш кабелът на оголено место ли ? Що за сравнение неадекватно ? Питам пак В КОЯ ДЪРЖАВА ЩЕ СЕ НАМЕРИ КАБЕЛ ПОД НАПРЕЖЕНИЕ НА УЛИЦАТА ЗАВЪРЗАН ЗА ПАРАПЕД ? Опааа пак обърках Т с Д, някои тук това чакат, да покажат знания по български, че хич ги няма в знанията при изборът на депутати-ид'иоти !

140

Леля Пена

преди 3 години

Базотговорността и незачитането на правилата тръгва отгоре.Блестящ пример ББ/доброто ми възпитание пречи да го нарека както трябва/ и върви надолу.Безнаказаността също!

139

Американец

преди 3 години

На стойчо мизерника , два кабела с високо напрежение в задното отверстие!

138

Анонимен

преди 3 години

Тия така трият, че объркват и отговорите за изказите ! Коментар 159 вече се отнася за 152 -ри !

137

Анонимен

преди 3 години

управниците да си идат за да сме по-отговорни

136

Анонимен

преди 3 години

Не оставки...някой или някои трябва да отидат в затвора. Трябва да има индивидуална отговорност. Някой е пипал там, някой е знаел, някой не си е свършил работата.

135

Анонимен

преди 3 години

156 - алоооо коректора, дипломата ми за кое образование те интересува, за средно е българска за висше е датска и смятам, че съм по-грамотен от теб, защото съм на работа в държава е която трудът ми е оценен достойно, а това е щастието в живота ! Ти си завършен ид'иот, щом се взираш в 'буквите" вместо в самата действителност която ти предлагат избраните от теб кр'етени !

134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 154За да питаш...

133

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 155За да питаш...

132

америка1332002

преди 3 години

Кабел под напрежение на улицата завързан за парапед - В КОЯ ДЪРЖАВА ЩЕ ВИДИТЕ ТОВА / изключвам България,защото ние сме "НОВАТОРИ" във всичко,в обединените арабски емирства например. не точно така. кабелите са по пясъка на магистралата. открити.

131

Анонимен

преди 3 години

Управници ли да си идат или да сме по-отговорни?А защо или?

130

Анонимен

преди 3 години

Значи да "послушаме" какъв акъл ни раздава доцентът-***'от Ст.Стойчев който раздава средни пръсти за БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ? Ей *** кого сте поканили за раздаване на ***'отии бе, значи наистина сте *** щом не помните срамните неща ?

129

Инсектицид

преди 3 години

Да. Когато един човек е некадърен за мястото, което заема, ако се смени с кадърен, тогава нещата се оправят. Лошото е, че в нашата държава е рядкост хората да са на правилното за тях място. Като започнеш от калинките във властта, а и както се казва - рибата се вмирисва от към главата - всичко надолу е също налазено от калинки. Когато калинки ще назначат работник да свърже кабели, те ще гледат цената, а не дали е кадърен, защото това не могат да преценят. На всяко ниво калинки назначават калинки.

128

Анонимен

преди 3 години

Кабел под напрежение на улицата завързан за парапед - В КОЯ ДЪРЖАВА ЩЕ ВИДИТЕ ТОВА / изключвам България,защото ние сме "НОВАТОРИ" във всичко,както си имаме министър-председател пожарникар-бандит,пак ЕДИНСТВЕНИ в света /??? Кой избра навежи същества за депутати които пък уредиха про'стаци по фамилна линия на всякакви постове из държавата те пък уредиха познати невежества да ни избиват по улиците като *** ! Времето за мислене е на 04.04.2021 г.и пак изберете пожарникар-бандит,волята е ваша !

127

Анонимен

преди 3 години

Останаха само мърлячите в тая държава.

126

Анонимен

преди 3 години

гледаме и не можем да повярваме какво е направено, слушаме записи и не можем да повярваме на ушите си...а още колко неша не знаем... че са направени и казани...

125

Анонимен

преди 3 години

Само с контрол и без морал не става! Насила хората не можеш да ги направиш съвестни...Затова е добре всеки от нас да си помосли какви са му ценностите и ако са свързани с веселба, здраве и пари да не се чуди на резултата в обществото и държавата

124

бгработа

преди 3 години

Абсурдно е кабелът да е захванат за парапета! Некадърници!

123

Сандо

преди 3 години

в новаБългария никой за нищо и пред никой не отговаря!ще мине в графа нещастен случай и толкоз!това е реалността! това е така защото няма работеща съдебна система! работеща съдебна система няма за да могат някой по върховете да въртят делавери през просото и никои да не ги търси за нищо!е, докато е така, ще мрем като кучета дори и разхождайки се по тротоара.Идват избори, мислете какво правите или не правите

122

Анонимен

преди 3 години

На източния фронт всичко е спокойно.Няма контрол и ред защото няма държава.Държава има дотолко колкото да те глобят,да те натварат с такси и данъции да ти вземат и залъка от устата ти.