158

Анонимен

преди 3 години

До ГосТЕхааааа! Браво! Айде сега кажи и че в екипа, дето прваи Alfa Fold си и ще си голям фурор!Айде - бичи в гугъла, да вадиш "аргументи"

157

Анонимен

преди 3 години

До ГосТ А над часнтите разработки, които не са правени от университети, пак ли ще имаш права?И какви са тея вериги? Бил с Ph.D, дай всичко негово, да е наше... ти си робовладелец. Зло! Това си ти! Един ***!Прави си "big data"-та, рисувай си графиките, води си тъпите отчети, ама не се заблуждавай, че нще бъдете оставени, да поробите света!

156

ГосТ

преди 3 години

Биг датата идва най вече от геномно секвениране и експресионни анализи. Когато пък тръгнеш да правиш еволюционни геномни анализи и експресионни анализи от много организми, датата наистина става биг. Може би само колайдера освобождава повече съществена дата.

155

Анонимен

преди 3 години

До ГосТОк ... и? Тиранията на криворазбраната ти идея за държавността няма да е вечна!

154

Анонимен

преди 3 години

До ГосТЧеститото - ще доведеш до 100% частни разработки с нулево държавно участие. а останалите ще са учени, работещи по поръчка, гледащи си службицата.И незнам какво лошо има в това, да си ***, а не благородник, който гледа да издевателства над хорта. Аз съм self made man, дето се вика и ми е писнало от някакви патриции, както и от крайно леви социалисти. Разлиака няма. И двете банди само гледат да ме командават и да ме ограничават. Мин и братята ми. Но ние сме сводбодни хора!

153

ГосТ

преди 3 години

Между другото, Кари Мълис имаше изключително щастлив живот и без да е неприлично богат.

152

ГосТ

преди 3 години

Ми нищо,за мен си абсолютно безполезен ***, който грачи за пари.

151

ГосТ

преди 3 години

Разбира се. Както е в Университетите и Научно изследователските институти. Подписваш договор, че всичко което излезе като резултат е на държавата. Можеш да разчиташ на парите от Нобелова награда, ако си от демократична страна, на други не присъждат. Но решението в Япония е,когато си съавтор на държавния патент и при теб дойдат от корпорация (с 60% корпоративен данък) да получаваш допълнително възнаграждение и от корпорацията и от държавата.

150

Анонимен

преди 3 години

"Инструментите и базите данни с които работя се правят от хора с докторски дисертации."И кво?

149

Анонимен

преди 3 години

До ГосТИ трябва да си благодарен, че са ти ги пуснали свободно. А пък моята е направена от автомобилен състезател и ни върши перфектна работа, за да си качваме печалбите :)

148

Анонимен

преди 3 години

До ГосТТоест, защото университет, който съм платил, за да ме обучи, решава че моята работа е негова, това означава, че висчко става "държавно" и свободно?Ами май е време, само за частни университети, работещи само с частни кмпании, даващи права и хубави заплати на хората> Ти си карай на държавното. КОМУНИСТ!

147

ГосТ

преди 3 години

Инструментите и базите данни с които работя се правят от хора с докторски дисертации.

146

Анонимен

преди 3 години

4 дена, 5 часа. Хубаво. Ама ще е за кого? За офисджийте и шефчетата.А хората, деот вършим истинската работа? Нема брат - 10 часа на ден, понякога 6 дена.

145

ГосТ

преди 3 години

След като образованието е държавно, 90% от изследователските институти са държавни, най нормалното е държавата да притежава ексклузивните права върху патентите на корпорациите. Примерно като с pcr'a, понеже е много нашумял напоследък. Ексклузивните права не са на Кари Мълис,щото трябваше да е неприлично богат. А PCR не се ползва само за ковито,повярвай. Значи Кари Мълис няма проблем да е неприлично богат, но някой търгаш от простолюдието - има. А? Е нема как да продължи това дълго.

144

Анонимен

преди 3 години

До ГосТБраво! Работи си! Дано изкарваш много пари и един ден, като не ти се работи, да се отпсунеш и да се наладиш на живота, радвайки се на постигнатото!О извинявай! Ти такива мрачиш. Мразиш частната собственост. Мразиш личният успех. Мразиш свободата....Станинска ножижцца ми вика...

143

Анонимен

преди 3 години

До ГосТРаботих за FAANG компания, още преди да придобия образование, за което искам да добавя, че Компютъни науки е загуба на време и не си заслужава, ама пак избутах. И не, няма да бягам. Хората бягаха от такива като теб, прекалено дълго!Ти си зло!

142

ГосТ

преди 3 години

Аз работя. Работил съм и за източни и за западни. И ще продължа да то правя.

141

Анонимен

преди 3 години

До АнонименLinkedIn е сайт за намиране на работа. В момента имам такава. А имам и достатъчно голям финансов ресурс, така че не се притеснявай за вечерята ми. Може да изкарам поне 10 години, ако секнат парите, без да се ограничавам. Защо е толкова важно за теб, да се проваля?

140

Majjarj

преди 3 години

Демоде сте вие, днес.бг фалшиви новини днес.бг фалшиви новини

139

ГосТ

преди 3 години

NCBI е държавна. Ай бегай, ти със сигурност не работиш нито за Университет, нито за технологична корпорация. Съмнява ме да имаш и образование.