21

До 25

преди 3 години

Тогава веригата се затваря през краката. За да настъпи смъртен случай тока трябва да мине през сърцето

20

до 22

преди 3 години

Може и да има камери, но тези кабели са така отдавна, минимум ДВЕ години.Дали се пазят толкова стари записи?

19

Анонимен

преди 3 години

Има нещо гнило. Нещо се прикрива, не може да стъпиш и да те хване ток. Нали трябва някъде да се затвори веригата. По вероятно стълба да е бил офазен и момчето с мокри обувки да е заземил.

18

АнонимеН

преди 3 години

НЯМА НИКАКВА МИСТЕРИЯ!!!СТЪПИЕЛ Е С ДВАТА КРАКА НА РАМКАТА ПО КОЯТО ТЕЧЕ ТОК И Е СТАНАЛА ВРЪЗКА КРАК-КРАКЗА ДА ПРОТЕЧЕ ТОКА ПРЕЗ ТЕБ ТРЯБВА ДА ИМА ВРЪЗКА !!!МИСЛЯ, ЧЕ АКО ХВАНЕШ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КАБЕЛ С РЪКА НО СИ СЪС ГУМЕНИ ДЖАПАНКИ НЯМА ДА ТЕ ХВАНЕ ТОКА!!!НО АКО ХВАНЕШ С ЕДНАТА РЪКА КАБЕЛА НА ТОКА И НЯМАШ ИЗОЛАЦИЯ НА КРАКАТА НАПРАВО ПРЕМИНАВА ПРЕЗ ТЕБ!ВАЛЕШЕ ЯКО СНЯГ И ТО МОКЪР БИЛ Е С МОКРИ ДЪНКИ И Е СТАНАЛО ДОБРА ВЕРИГА

17

Знаете ли, че

преди 3 години

всички ерепета те карат сам да си копаеш каналите за кабелите или да си вдигаш стълбовете за жиците без значение на какво разстояние ти е обекта от трансформатора!

16

Анонимен

преди 3 години

Това си престъпна безотговорност, можеше да бъде всеки включително и този който е разрешил или си е затворил очите, жалко за момчето неочаквам да има виновен.

15

АнонимеН

преди 3 години

УПРАВИТЕЛЯ НА ФИРМАТА ВЕЧЕ Е ЗАЯВИЛ, ЧЕ ОБЕКТА МУ Е ИМАЛ ТОК ОЩЕ ОТ ПРЕДИ НЕГО :DА ПО ПРЕДИШНИЯ УПРАВИТЕЛ Е ЗАЯВИЛ, ЧЕ ТОВА Е НЕЩО ОЩЕ ОТ ПРЕДИ НЕГО И ТАКА ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА ДО 1989 ГОДИНА :DПО ДАВНОСТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО Е ИЗТЕКЛО ;D

14

Анонимен

преди 3 години

Работа е на общината да следят за това. Но в общината гълтат яко мангизи и работа не вършат. Олицетворение на целия Гербов период. Какво трябва да се случи, за да ги изринем тия. Да продължават да избиват децата ни? Я с оголени кабели, я с някоя дупка на магистралата. На 4-ти април отиваме и ги изриваме.

13

Анонимен

преди 3 години

Електриеските съоражения според закон трябва да са защитени минимум срещу една грешка и минимум срещу една злополука за да не пострада някой.

12

Анонимен

преди 3 години

А чия работа е да се следи за незаконно присъединени обекти към ел. мрежата?

11

АнонимеН

преди 3 години

ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ РАБОТИ НЕ СА ПРОСТИ РАБОТИ!!!!РАЗНОРОДНИ КАБЕЛИ СЕ СВЪРЗВАТ ДИРЕКТНО БЕЗ УСТЕР КЛЕМА ЗА ДА НЕ СЕ ЗАГРЯВАТ!ЕЛЕКТРОТЕХНИЦИ НЯМАТ АКЪЛ КАК ПРАВИЛНО ДА СИ ВЪРЖАТ ТОВА ТА НЯКОЙ ОБИКНОВЕН!!!---------------------ЛОШОТО Е, ЧЕ ВИНОВНИ НЯМА ДА ИМА!!ЩЕ КАЖАТ, ЧЕ ТАКА СА БИЛИ НЕЩАТА ОЩЕ ОТ ПРЕДИ ТЯХ :DФИРМАТА ООД И ТЯ ПАРИ НЯМА!!!НИТО ВИНОВЕН НИТО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЗА ПУБЛИЧНАТА ЕКЗЕКУЦИЯ ПАК ДОБРЕ, ЧЕ НЕ Е БИЛО МАЙКА С ДЕТЕ!!НО 16 ГОДИШЕН СИ Е ОГРОМНА МЪКА!

10

Анонимен

преди 3 години

Айде на бас че няма да има виновни и това ще мине за нещастен случай.

9

Знаете ли, че

преди 3 години

ЧЕЗ Разпределение АД те карат да си купиш всичко необходимо за присъединяване на обект към тока, да си платиш монтажа на външна фирма, а те само идват да сложат две пломби и да си приберат хонорара за "присъединяването"!

8

до Т

преди 3 години

Явно не си гледал "Здравей България" по Нова ТВ. Там Румен Бахов много ясно го показа.

7

Митко 21 см

преди 3 години

Точно там има една камара камери за наблюдение. Дали изтриха вече записите? Виновен няма да има разбирасе, дебела е работата там.

6

До мнение

преди 3 години

Като не разбираш, защо коментираш? Опитай с 220 волта, но няма да можеш да коментираш! Такъв главоч така е мислил и затова е пуснал кабела като гирлянда. Боковата анархия до това води, сега него трябва да опандизят!

5

Аз виждам

преди 3 години

до 6:Ток тече по оградата за пешеходци, подпрял се е там.

4

T

преди 3 години

До ВъпросТо и журналистите тази сутрин се правеха на ударени. Операторите доста усилия влагаха, за да не влезе в кадър металният парапет, в чиято долна част са захванати със суински опашки кабели за ток. Никой не зададе въпрос това нещо нормално ли е.

3

T

преди 3 години

В Гугъл Стрийт Вю се виждат кабелите, захванати със суински опашки за металните парапети. Цяла София е в такова мърляшко състояние - навсякъде стърчат и лазят кабели/проводници, понякога срязани и оголени зарязани, навсякъде има стърчащи арматури и ламарини от стари ремонти и преграждения. Нация от мърльовци. Това с кабелите е супер гнусотия да лазят така по улици, огради, парапети. Никъде по света не съм виждал подобно нещо. В малките градчета и тръбите с газта така лазят по улиците. Безобразие

2

КОЙ? Кой......

преди 3 години

......."специалист" прекара кабела от отсрещния жил.блок и го пусна по оградата за пешеходци към намиращите се там павилиончета?Той е за бесене.